Green Devil – Στα λόγια πρώτοι

197

Η ΚΟΠ θεωρεί ότι το κάθε Σωματείο είναι υπεύθυνο για την συμπεριφορά των οπαδών του, μία αρχή η οποία ισχύει σε όλο τον αθλητικό χάρτη( Δηλώσεις Κουτσοκούμνη).
Κύριε Κουτσοκούμνη μου αν τα σωματεία είναι υπόλογα για τις κινήσεις των οπαδών τους εξωγηπεδικά και πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά, τότε εσείς ως ΚΟΠ για τη συμπεριφορά του γυμναστή σας(άμεση σχέση μαζί σας με συμβόλαιο) εντός γηπέδου που κινήθηκε με αυτό τον άθλιο, κτηνώδες τρόπο προς μικρά παιδιά πως πρέπει να τιμωρηθείτε?
Μας λέτε με λίγα λόγια, ότι εκτός από την τιμωρία του ιδίου σωστό είναι να τιμωρηθεί και το σώμα που τον εκφράζει. Να κάνουμε τότε και εμείς σαν ΟΜΟΝΟΙΑ ένα σώμα και να τιμωρούμε με ποινές όσους της ΚΟΠ προσβάλλουν το όνομα μας που ευτυχώς για τα δικά μας ταμεία είναι αρκετές οι περιπτώσεις των τραμπούκκων που προστατεύετε. Στο τέλος της ημέρας μένουν ζημιωμένοι τα σωματεία ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ.Σάντης εκ μέρους της ΚΟΠ.
Συμφωνούμε απόλυτα κ. Σάντη μου, όχι με όσα είπες αλλά με αυτή την πρόταση. Στο τέλος της ημέρας, με τη συμπεριφορά σας ζημιωμένα βγαίνουν τα σωματεία. Όχι όλα όμως έτσι? Έχει και μερικά που τα αγαπάτε περισσότερο. Κάθε άνθρωπος αγαπάει περισσότερο τα παιδιά του ή τους γονείς του. Έτσι και εσείς αγαπάτε κάποιες ομάδες και το δείχνετε με κάθε τρόπο σφαγιάζοντας άλλες.
“Όταν φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει ανομία και αναρχία….” (Σάντης)
Όχι και αναρχία κ.Σάντη, δικτατορία έχετε. Στείλατε την ομάδα μας στη δικαστική, κλείσατε με το έτσι θέλω τις πόρτες, αλλάξατε τα σενάρια, απειλήσατε την ομάδα μας, δεν δεχτήκατε τις μαρτυρίες του υπεύθυνου αστυνομικού, κάνατε ότι θέλατε και όλα αυτά χωρίς να λογοδοτήσετε σε κανένα. Το πρόβλημα όμως,είναι ότι ο κόσμος μας είναι ξεροκέφαλος. Σκέφτου πόσα του έχουν κάνει και είναι εκεί και νομίζετε ότι με μία σαχλή ανακοίνωση για τιμωρίες θα εκφοβίσει κανένα? ΜΠΑΑΑΑΑ
Για την ανομία όμως θα συμφωνήσουμε. Ο ένας νόμος πηδάει τον άλλο, διαγράφεται, δημιουργείται άλλος που σας βολεύει την χρονική εκείνη στιγμή κοκ. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι σας βλέπουμε, τα σημειώνουμε και ο καθένας θα πάρει ότι έδωσε… Ότι του αναλογεί ένα πράμα.
Η ανάπτυξις φιλικών σχέσεων μεταξύ των υπ’ αυτήν Σωματείων και η διαφύλαξις των συμφερόντων των (ένας από τους λόγους ύπαρξης της ΚΟΠ όπως λέει και το καταστατικό της στο σημείο στίγμα-ΣΤ )

Ε ναι, άμα η ΟΜΟΝΟΙΑ καταγγέλλει ένα διαιτητή 2 φορές σε ένα χρόνο διαφύλαξη συμφερόντων της είναι να ξαναμπεί σε παιχνίδι της. Φυσικά αυτό είναι οφθαλμοφανές αφού διαφύλαξη των συμφερόντων της ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γι` αυτούς πάνω απ` όλα. Πάπουτσος, Τράττος, Παναγή και Νικολαίδης οι 4 από τους 6 της γραμματείας του συνδέσμου διαιτητών Κύπρου.

Επιβραβεύτηκαν για το μεγάλο έργο που επιτέλεσαν πάντα στο Κυπριακό πρωτάθλημα προστατεύοντας την αγαθή ΟΜΟΝΟΙΑ από τους κακούς. Εμείς σας το είπαμε και θα το ξαναπούμε, όλοι και όλα έχουν το τέλος τους. Μην κλαίτε σαν μωρά, απλά ήρθε η δικιά σας ώρα. Έστω και την ύστατη στιγμή αντιδράστε σαν άντρες και δέστε στα μάτια το τέλος σας.

Α και για να μη ξεχνιόμαστε, βγάλτε όσες ανακοινώσεις θέλετε, μπλέξατε με λάθος “τραμπούκκους”. Εμείς θα μιλήσουμε στο…. “γήπεδο”.

Green Devil