Green Devil – Αυτό τον πόλεμο εσείς τον κηρύξατε


Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και γι` αυτό το λόγο έχουν σμικρυνθεί οι διαφορές των ομάδων μας είπανε αρκετοί παπαρογράφοι χθες βράδυ μετά και τα τραγικά συμβάντα. Για δείξτε τα και σε εμάς και μας στράβωσε η μαύρη ΗΛΙΑχτίδα.

Επαγγελματικό είναι το γήπεδο που πετάει σκόνη λες και τρέχουν άλογα στον ιππόδρομο; Ρε σαν ταινία στην αρχαία Ρώμη με τους μονομάχους πάνω στις καρότσες έμοιαζε το γήπεδο. Και τι σκατά ήταν αυτή η σκόνη; Τόσο καιρό που πάω γήπεδο δεν ξανάδα γήπεδο με γρασίδι να βγάζει τόση σκόνη. Το χωράφι απέναντι από το σπίτι μου δεν βγάζει τόση σκόνη.

Επαγγελματικό απ` ότι φαίνεται είναι άμα βάζεις τέρμα να πέφτεις στο γήπεδο και να ουρλιάζεις από πόνο σε κάθε φάση, άσχετο αν είχες επαφή με κανένα, να μπαίνουν οχήματα τραυματιών, να περιπλανιόνται στο γήπεδο, να μην βγαίνει κανείς έξω με το όχημα και να συνεχίζεται μετά από 2-3 λεπτά το παιχνίδι με ένα υγιέστατο παίκτη. Άμα γίνει αυτό 3 φορές, μαζί με μία κόκκινη, 2 τέρματα και 6 αλλαγές επαγγελματικό είναι να βάζεις 5 λεπτά καθυστερήσεις. Το μόνο πράγμα που σμικρύνθηκε εδώ ρε πουτσοπνίχτρες είναι ο χρόνος παιχνιδιού.

Επαγγελματικό είναι το ρεσιτάλ που έδωσε το σίχαμα με το σήμα της Κοπ στη φανέλα του. Ρε εμετικέ, ρε θα τα βρεις ρε όλα πίσω σου, μην ανησυχείς, ΤΡΕΜΕ τώρα. Και τι δεν έκανε ο κλώνος του ανθρώπινου είδους, κίτρινες λάθος, κόκκινες λάθος, πέναλτι και φάουλ που δεν είδε, καθυστέρηση λάθος, πλάγια ανάποδα έδινε, του σφυρούσε όλο το γήπεδο και για να φύγει ήξερε ότι χρειαζότανε αστυνομική συνοδεία. Ρε στο παρατσάκ σε προλάβανε, για ένα λεπτό ρε και μαζί με τον Χούλιφαν θα ανάβαμε κάρβουνα τώρα. Ή νόμισες ότι θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος του 94;

Επαγγελματικά και τα ταμεία των εισόδων, 6 και 10 ήτανε κλειστά. Αν είναι δυνατόν, λες και είχαμε ραντεβού με κανένα και έπρεπε να ήταν όλοι εκεί η ώρα 6 παρά. Ήρθε κόσμος να μπει που λέτε και λίγο έμεινε να ξυλοφορτωθεί… Βλέπετε πολλά ήταν προσχεδιασμένα. Κλειδωμένες οι είσοδοι(και οι 2) και αυτοί φώναξαν τις διμοιρίες να καθαρίσουν. Δεν φτάνει που τους κλείδωσαν έξω. Επαγγελματισμός ρε λέμε.

Τι είναι επαγγελματικό ρε ζώα; Τι μιλάτε πριν βουττήσετε την γλώσσα σας μέσα στο λιγοστό σας εγκέφαλο; Οι συλλήψεις των οργισμένων – απηυδησμένων οπαδών μας; Τα ακριβά εισιτήρια που πληρώνουμε για να μας περιπαίζουν; Οι είσοδοί που κλείνουν λες και είναι θέατρο; Ο διαιτητής σας; Ο αξιοκρατικός διορισμός διαιτητών; Η κατάσταση των γηπέδων; (κερκίδες και γρασίδι); Η συμπεριφορά της αστυνομίας προς τον κόσμο; Οι παίκτες της άλλης ομάδας να σέρνονται; Τα εφετεία της Kοπ; Τα πέναλτι που παίρνει το παράρτημα; Τα προστίματα της δικαστικής; Εξηγήστε μας ρε ανώμαλοι που είδατε το επαγγελματικό; Ούτε εσείς είστε επαγγελματίες, γιατί αν ήσασταν θα λέγατε την αλήθεια και το τι συμβαίνει. Θα ήσασταν αντικειμενικοί ρε τσογλάνια.

Κοπέλες της κοπριάς και κόρες τους έχετε εξαντλήσει τα όρια μας και θα πληρώσετε. Αυτό τον πόλεμο εσείς τον κηρύξατε. Αυτό το πραξικόπημα εσείς το ξεκινήσατε. Πλέων είναι και επίσημο. Θα πάτε εκεί που ανήκετε, πίσω στο βόθρο σας. Ο λαός ορκίστηκε να σας πολεμήσει, χωρίς κανόνες και αν έχετε πρόβλημα στήνουμε και ένα εφετείο 2 από εμάς, 2 από το κηφήνες και 2 από το Oμόνοιανιους(αντικειμενικό εφετείο πάντα).

Άντε… φέρτε και την είσπραξη.

ο GREEN DEVIL