Φέρτε και την είσπραξη


Εφετείο

Στις 5μμ η εκδίκαση της υπόθεσης ΟΜΟΝΟΙΑ-αέλ. Εντός αίθουσας θα δικαιούνται να μπουν ο δικηγόρος και ίσως 1 μέλος της διοίκησης της κάθε ομάδας(γίνεται σκέψεις για ένα η δύο).

Σήμερα είναι και η πρώτη του Εφετείου, έτσι υπάρχει ενδιαφέρων από όλες τις πλευρές, άμεσων εμπλεκομένων και μη, αφού η σημερινή απόφαση θα καθορίσει πολλές δίκες και στο μέλλον.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να περαστεί το αίτημα της να ακουστεί η προφορική μαρτυρία του αξιωματικού του αγώνα κ. Ελευθέριου Χριστοδούλου. Έτσι θα βγει και για πρώτη φορά ο λόγος που είπε στον διαιτητή ότι δεν πρέπει να μπει εντός γηπέδου και γιατί δεν μπορούσε να του παρέχει προστασία.

Εντός της αίθουσας δεν θα υπάρξει ούτε αστυνομική παρουσία. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ακουστεί προφορικά η μαρτυρία του αξιωματικού και όχι κανονικά εντός της αίθουσας.

Διαιτησία

Όσο αφορά τη Διαιτησία του χθεσινού αγώνα, από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει αφήσει να νοηθεί δεδομένη η καταγγελία του διαιτητή Χρίστου Ηλία.

Αυτή τη στιγμή οι διοικούντες μαζεύουν στοιχεία για τον ίδιο αλλά και για τα περσινά 2 παιχνίδια που καταγγέλθηκε από εμάς!!!(με Ερμή και Πέγεια).

Επίσης ως TRIFYLLI.NET νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τον κ.Ηλία για την πρώτη κόκκινη στην καριέρα του κοσμήματος του κυπριακού ποδοσφαίρου Γιώργου Εφραίμ. Η πρώτη κόκκινη του ήρθε από 2 λάθος κίτρινες. Μπράβο ξανά.