Άποψη Aναγνώστη: ΔΕΝ σας γουστάρουμε


Στείλτε μας την δική σας άποψη στο email: [email protected]

Να χαιρετίσω τους απανταχού υποστηρικτές της Βασίλισσας που βρίσκονται εντός και εκτός Κύπρου.

Για πρώτη φορά παίρνω το θάρρος να γράψω λίγα λόγια, την άποψη μου για το τι συμβαίνει εδώ και καιρό στο στρατόπεδο της ομάδας μας. Οι θυσίες για την ομάδα μας δεδομένες, τα χιλιόμετρα που κάναμε για να βρεθούμε στο πλάι της όπου κι αν αυτή αγωνιζόταν είναι καταγραμμένα σε αυτοκίνητα και αεροπλάνα. Το ποτήρι ξεχείλισε στο χθεσινό παιχνίδι όπου το καθίκι με τα μαύρα ρουχαλάκια για ακόμα μια φορά σαν πιστό στρατιωτάκι ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του προέδρου της ΚΟΠριας και της μπουρδελοπαρέας του.

Απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μας έδειξε τον αντιομονοιατισμό του! Ε δεν γίνετε ρε παιδιά να δώσει δεύτερη κίτρινη σε ποδοσφαιριστή μας ο οποίος βρέθηκε κάτω απο μαρκάρισμα αντιπάλου(η κάμερα δείχνει πέναλτι), και στο κάτω κάτω ο άνθρωπος ΔΕΝ ζήτησε τίποτα! Δεν γίνετε ρε παιδιά να τον βρίζει ολόκληρο γήπεδο, να του φωνάζει για την μάνα του και αυτός να κουνάει ηρωικά το κεφάλι του. Ο άνθρωπος χθες έπαιζε καθαρά με την νοημοσύνη του λαού μας!

Το να βλέπεις ανθρώπους κάθε ηλικίας να σηκώνονται και να φεύγουν από το γήπεδο στα μισά του παιχνιδιού γιατί δεν άντεχαν να βλέπουν αυτό το θέαμα από τον άνθρωπο με τα μαύρα ρουχαλάκια ε τότε αγαπητοί της ΚΟΠριας(ειρωνικά το λέω) ΥΠΑΡΧΕΙ πρόβλημα! Εγώ προσωπικά με βαριά καρδία θα κάνω αποχή από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας γιατί δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτό το οποίο έστησαν στην κοπριά! Το πιο σωστό που πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα πρώτα απ’ όλα ΚΑΝΕΝΑΣ πράσινος στην εθνική, κανένας οπαδός μας στα εκτός έδρας παιχνίδια για να μάθουν να μας σέβονται.
Να κακίσω επίσης τη στάση της αστυνομίας που για ακόμα μια φορά μας έδειξαν πόσο γουρούνια είναι. Ε ΔΕΝ γίνετε ρε παιδί μου σε παιχνίδι αναγέννηση – ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει τόσο μεγάλο αριθμό γουρουνιών. Ούτε στη σφαγή τόσα πολλά δεν πηγαίνουν! Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αντίπαλο του παραρτήματος γιατί ναι ρε το δηλώνω καθαρά, ΔΕΝ σας γουστάρουμε!

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΛΑΟΣ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ