Συζητήσεις με τον Hoolifan [14-10-11]


Άδικη απόφαση του δικαστηρίου

Η συζήτηση σήμερα φίλοι μου θα επικεντρωθεί στην άδικη απόφαση του δικαστηρίου να τιμωρήσει δύο φίλους και οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γιατί κάποιοι άλλοι τους ώθησαν στα άκρα. Σαν άξιοι συνεχιστές των προγόνων τους, που απαιτούν δικαιοσύνη μόνο όταν πάθουν κάτι αυτοί, έτσι και σε αυτή τη δίκη το «αίσθημα του δικαίου» που πνίγει τα λαστιχάρικα φαίνεται να ήταν πιο πολύ ,από τις τυχόν «τύψεις» που αμφιβάλω αν είχαν ποτέ τους. Γιατί το να ρίχνεις ένα οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τις κερκίδες είναι glory day όπως την λέτε ΑΛΛΑ το να τρώει το ξύλο της αρκούδας ο συγκεκριμένος χοντρούλης που έριξε τον ομονοιάτη είναι πράξη βάρβαρη και δειλή. Γιατί για σας το να ρίχνετε πέτρες είναι απόδειξη μαγκιάς ενώ για μας είναι απόπειρα δολοφονίας…
Δύο Ομονοιάτες θα βρεθούν το πιο πιθανόν πίσω από τα σίδερα της φυλακής κατηγορούμενοι για την επίθεση στη φιδοφωλιά πριν από 3 χρόνια όπου γνωστός «φιλήσυχος» οπαδός του αποερλ βρέθηκε «τυχαία» η ώρα 6 το πρωί να προσέχει το φαν κλαμπ του και τραυματίστηκε στο μάτι. Κάποιοι νομίζουν παίζουν χωστό και όταν τους βρούνε δεν χάνουν απλά ξανα-ξεκινά το παιχνίδι… Συγνώμη αλλά έννεν έτσι που παίζαμε χωστό στες γειτονιές μας εμείς ρε κοπελούθκια.

Τα αίτια της “επίθεσης”
ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν αναφέρει ότι μισή ώρα πριν την λεγόμενη τυφλή επίθεση (σημαδιακός χαρακτηρισμός?) τα αθώα μωρά του αποερλ αφού ήπιαν 2 ουίσκι κόλα και ένα σφηνάκι καρπουζάκι πήγαν και μάλωσαν με τις τζαμαρίες και τα κάδρα του φαν κλαμπ της θύρας 9. Πληροφορίες λένε πως αν τα κάδρα και οι τζαμαρίες είχαν και κανένα ντουλάπι και κανένα βάζο μαζί τους σίγουρα θα έπαιρναν το σκηνικό. Όταν αντιλήφθηκαν τι έκαναν οι βουτυρομπεμπέδες και τι συνέπειες μπορούσε να έχει αυτή τους η πράξη έτρεξαν στο σπίτι τους να ταμπουρωθούν να το γλυτώσουν από αντίποινα όπου δεν άργησαν να έρθουν…
Τους ένοχους για το κακό που σε βρήκε να τους ψάξεις στην ίδια σου την φωλιά. Γιατί ακόμα και για χάρη της συζήτησης να πιστέψω πως καμιά σχέση δεν είχες(που είχες και το ξέρεις) με την πιο πάνω επίθεση ΕΙΧΑΝ οι φίλοι σου, τα αδέρφια σου και εσύ βρέθηκες στο λάθος τόπο την λάθος ώρα. Αν κατηγορείς τον Ομονοιάτη που από το χέρι του έφυγε η πέτρα , να σκεφτείς και λίγο ποιος, και ποιες ενέργειες όπλισαν το χέρι του.

Οι “φιλήσυχοι” οπαδοί
Και πες μας και τι κάνεις τώρα? Εσύ ο απλός φιλήσυχος φίλαθλος του αποερλ που δέχτηκες το μένος των «χούλιγκανς»? Να σου πω εγώ. Έχεις κατάστημα ένδυσης και πουλάς φανελίτσες oldschool ultras και casual ρουχαλάκια στα wannabe χουλιγκάνια του αποερλ. Για άνθρωπο που πέρασε τόσα από την βία των χούλιγκανς δεν σε βλέπω και πολύ εναντίον της φάσης….
Όσον αφορά τα λοιπά τσολιαδάκια που βρέθηκαν στο περίγυρο του δικαστηρίου για να προπυλακίσουν να τους αναφέρω πως πρέπει επιτέλους να μάθουν να μετράνε. Πέντε απλοί αστυνομικοί όλοι και όλοι στο δικαστήριο για να επιβλέπουν την τάξη αν θέλατε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να μας «σκοτώσετε» δεν νομίζω να σας ήταν εμπόδιο. Άρα αφήστε τα φαφλατιλίκια και κάμετε ότι είναι να κάμετε να δούμε ποιος εν να μείνει στέκοντας στο τέλος… ΕΠΙΣΗΣ σταματήστε επιτέλους αυτό το ξεπερασμένο « γυρεύκουμε σας ρε …» γιατί κατάντησε γελοίο όπως το χατζηλιασή. Ζούμε στη Κύπρο όχι στη γαμημένη Νέα Υόρκη, πόσην έρευνα ρε να κάμετε χωρίς αποτέλεσμα. Το πιο πιθανόν το άτομο που γυρεύκετε να γάμησε καμιάν ανιψιά σας , ή να είναι κολλητός με κανένα γείτονα σας ή να ήσασταν μαζί στο φυλάκιο στο στρατό. ΑΡΑ ΞΑΠΟΛΑΤΕ ΜΑΣ ΤΑ γιατί επριστήκαν.
Την πάθατε μια. Την πάθατε δυο. Την πάθατε τρεις. Βάλτε μυαλό για το καλό όλων μας. Εσείς για να γλιτώνετε τους γιατρούς και εμείς τις φυλακές. ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ρε.

Γνωμικό της ημέρας. Αυτός που ζει από την μάχη με τον εχθρό, έχει προσωπικό συμφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό. Νίτσε.

o Hoolifan