Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9 [13/10/11]


Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε πράσινε λαέ,

Η οργανωμένη μας κερκίδα μέσα απ’ αυτή την «αλλιώτικη σε ύφος» ανακοίνωση, επικοινωνεί με τον ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ για να ενημερώσει πως η καινούργια επιτροπή της Θύρας 9 έχει από χθες, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα της.

Ένδοξης ιστορίας λοιπόν συνέχιση με τον πήχη αλλά και τις προσδοκίες να ανεβαίνουν αμφότερα. Έχοντας πλήρη επίγνωση της υπέρτατης ιδέας που υπηρετούμε και υπερασπιζόμαστε, όλα τα μέλη της νέας αυτής επιτροπής θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να διατηρηθούν τα κεκτημένα καθώς επίσης και τα σπουδαία επιτεύγματα που με τόσο μόχθο καταφέραμε να κερδίσουμε κατά τη διάρκεια της περσινής καθ’ όλα επιτυχημένης «οπαδικά» χρονιάς. Δεν θα μπούμε σε λόγια περιττά και σε καμία περίπτωση δεν θα επαναπαυθούμε σ’αυτά που έχουμε κερδίσει να είστε σίγουροι. Γνωρίζουμε πως ο δρόμος για βελτίωση είναι ατελείωτος. Γι’αυτό, τα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά αδέλφια…Αυτό μόνο! Όντας ρεαλιστές, όπως λέει και ο «δάσκαλος», ποτέ δεν θα πάψουμε να κυνηγάμε το αδύνατο. Άλλωστε αν δεν κυνηγήσουμε το αδύνατο, πως θα εξαντλήσουμε το δυνατό στα έσχατά του όρια;

Είμαστε πεποισμένοι πως, όπως και πέρσι απο ένα σημείο κι έπειτα έτσι και φέτος, ο τεράστιος πράσινος λαός θα συνεχίσει να στέκεται συμπαραστάτης και σύμμαχος της Θύρας 9 στους στόχους που έχει θέσει. Στόχοι οι οποίοι για να υλοποιηθούν επιβάλλεται η μαζική συνδρομή και κατανόηση ακόμα και του «τελευταίου» ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που μέχρι πρότεινος παρέμενε ανενεργός για τον «α» ή «β» λόγο. Πραγματοποιόντας ένα βήμα παραπέρα σ’αυτό το σημείο, μπορείτε να εκλάβετε άπαντες στο πράσινο οικοδόμημα την πρόθεση του οργανωμένου μας συνόλου για διατήρηση κυριώς αλλά και δημιουργία υγειών σχέσεων αλληλεγγύης τόσο με τους υπόλοιπους συνδέσμους φιλάθλων όσο και με το Δ.Σ. της ομάδας. Με τον καιρό να ‘ναι κόντρα και τους μνηστήρες που επιχειρούν να πλήξουν την αγαπημένη μας ομάδα να πληθαίνουν ολοένα, η επαγρύπνηση του πράσινου λαού και η ΟΜΟΝΟΙΑ στο εσωτερικό του συλλόγου κρίνονται ως κάτι περισσότερο απο επιτακτικά!

Όσον αφορά το περιεχόμενο της πρώτης φετινής μας συνεδρίας ως καινούργια επιτροπή, αυτό αφορούσε κυρίως θέματα οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα δράσης της Θύρας 9. Σημαντικότερη των διαδικασιών η εκλογή της νέας γραμματείας, έπειτα η ανακοίνωση των διάφορων ύπο-επιτροπών και τέλος η ανάθεση καθηκόντων στα μέλη που απαρτίζουν γραμματεία και επιτροπή αντίστοιχα.

Επίσης, η επιτροπή της οργανωμένης μας κερκίδας, θα ήθελε κάπου εδώ να ενημερώσει τους μαθητές, το ζωτικότερο κομμάτι του περήφανου πράσινου πετάλου, πως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 7μμ, στο ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ, έχει οριστεί και η πρώτη συνεδρία του μαθητικού κλιμακίου που θα έχει μάλιστα και εκλογικό χαρακτήρα. Έχουμε πιστεύω την οριμότητα να αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της παρουσίας μας στην εν λόγω συγκέντρωση αλλά και τον μετέπειτα ρόλο που θα διαδραματίσει το πιό πάνω κλιμάκιο στη φετινή πορεία μας ως Θύρα 9! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ την απερχόμενη επιτροπή για τα όσα έχει προσφέρει στην οργανωμένη μας κερκίδα μέσα και άλλο τόσο έξω απο τα γήπεδα. Συνάμα ομώς να δώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας υπόσχεση ενώπιον αδελφών, ότι θα υπερβάλουμε εαυτόν έτσι που να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της μεγάλης ΙΔΕΑΣ που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ…

Κάνουμε αρχή με τον αγώνα της ομάδας μας στο Παραλίμνι όπου θα αντιμετωπίσουμε την Αναγέννηση Δερύνειας, και η οργανωμένη μας κερκίδα θα δώσει δυναμικό παρών. Η αναχώρηση μας από το Fan Club της οργανωμένης μας κερκίδας θα γίνει στις 3:00μμ όπου όλοι μαζί σαν μια μεγάλη πράσινη οικογένεια θα ξεκινήσουμε για ακόμη μία μαγική εκδρομή όπως μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να μας προσφέρει!

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

www.gate9.com.cy