Green Devil – Ανοίξτε τις Πύλες στο ΛαόΣε χθεσινή τοποθέτησή του στο «Ράδιο Πρώτο», ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Χρίστος Ανδρονίκου, μίλησε για την υπερπροσπάθεια που έγινε τις τελευταίες μέρες για να περάσει με επιτυχία η ομάδα του τα κριτήρια της UEFA, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει οικονομικά το σωματείο.

Εμείς από την άλλη κ. Ανδρονίκου σας καλούμε να ανοίξετε τις πόρτες προς τον κόσμο. Δεν γίνεται να κρύβεστε πίσω από τοίχους και κλειδωνιές και να μας ζητάτε χρήματα. Άσε που ο περισσότερος κόσμος αμφισβητεί αν θα τα χειριστείτε σωστά. Αν θα δώσει ο OMONOIAΤΗΣ χρήμα θα πρέπει να δείξετε ότι τον υπολογίζετε. Αν πηγαίναν όλα καλά (και εννοώ σχέσεις κόσμου – διοίκησης) τότε δεν θα υπήρχε θέμα οικονομικής στήριξης. Ο ΛΑΟΣ έμαθε να σέβεται αλλά και να τον σέβονται.

Όλη αυτή η σύγχυση από εσάς ως διοίκηση αντανακλά και στον κόσμο. Δεν λογιέται σοβαρή ομάδα τη μια χρονιά να ενεργά με τόσο αυθορμητισμό (παιδικό ίσως) και την άλλη να το παίζει συγκρατημένη. Δεν θεωρείται σοβαρή η διοίκηση που φέρνει ένα παίκτη και δηλώνει δημόσια στήριξη, μετά από λίγες μέρες τον διώχνει (ας είναι καλά που δεν ζήτησε αποζημίωση). Τι να πούμε και στον τομέα προστασίας του σωματείου (μπάτε σκύλοι αλέστε είναι).

Κατάντησε ο κάθε τυχαίος να βλάπτει την ομάδα μας και ο λόγος είναι η δικιά μας απάθεια. Αντί να βουίζουν τα ράδια και οι τηλεοράσεις μέρα νύχτα με τις βρομιές τους, και κάθε πρωί με το καφεδάκι του ο κόσμος να διαβάζει στην εφημερίδα την αντίδραση σας, εσείς επιλέξατε απάθεια πλην μερικών εξαιρέσεων. Ποιος είναι αυτός ο γυμναστής Δημήτρης Κυριάκου που έχει την τόλμη να μας πολεμά; Δικαστήριο έπρεπε να πάτε την ίδια μέρα, όχι μέσω της ΚΟΠ. Αυτός ο κύριος πρόσβαλε το όνομα της ομάδας.

Άμα ο απλός κοσμάκης, ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ από κούνια βλέπει όλη αυτή τη στάση, τι να δώσει τα λεφτά του; Να πάνε στον Τάντιτς ή στον κάθε Τάντιτς που ανιχνεύσαμε δήθεν; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ή καλύτερα πόσο φοβάστε να ανοίξετε τις πόρτες για τα μέλη;

Εδώ η ΚΟΠ μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σας και εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι. Να σας πω για το τελευταίο παράδειγμα. Βάση της προκήρυξης ΤΟΥΣ που είναι ΥΠΟΧΡΕΟΙ να ακολουθούν, το παιχνίδι μεταξύ εμάς και των κλέοντων θα έπρεπε να μπει εντός 21 ημερών από την ημέρα που διακόπηκε το παιχνίδι ή από την ημέρα της απόφασης της δικαστικής επιτροπής. Στην πρώτη περίπτωση πάμε στις 7 Οκτωβρίου και στην 2η στις 19 Οκτωβρίου. Αντί αυτού πήδησαν ακόμα ένα καταστατικό νόμο και το έβαλαν 2 Νοεμβρίου. Και στην περίπτωση αυτή, ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ.

Προς λαού, μην θεωρηθεί ότι τα έχω με εσάς κ. Ανρονίκου, απλά μιας και εσείς έχετε τη δουλειά να γλύφεται τον κόσμο και να δικαιολογείτε τις κοτσάνες που γίνονται στα διοικητικά, προθημοποιήθηκα να σας τα πω και εγώ εσάς.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ… φτάνει να ζούμε στον μεσαίωνα με κλειστά κάστρα και ο λαός υπηρέτης. Εμείς δεν υπηρετούμε βασιλιάδες αλλά μόνο την μία και μοναδική πράσινη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

Όσο και να παρακαλάτε το λαό, ότι και να κάνετε, η λύση βρίσκεται στην αμοιβαία κατανόηση… και εδώ πέρα δυστυχώς κάτι μας βρωμάει σκοπιμότητες απ` το κεφάλι μέχρι τα νύχια των ποδιών.

Green Devil