Καιρός για μπάλα – Η προσοχή στην Δερύνεια


Οι μέρες περνάνε αλλά η σκέψη των τριφυλλοφόρων στρέφεται αποκλειστικά στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην αναγεννημένη Αναγέννηση Δερύνειας. Και πως να μην είναι εκεί, αφού η φετινή Αναγέννηση έδειξε να μην υπολογίζει ονόματα και να τιμωρεί όποιο βρεθεί στο γήπεδο με σκοπό να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα. Γνωστή και η κατάρα της ομάδας μας, που φαίνεται να μην μπορεί να πάρει τρίποντο μετά από παιχνίδι της Εθνικής. Ελπίζουμε να αλλάξουμε την Κυριακή αυτό το στατιστικό που μας στοιχειώνει εδώ και αρκετούς μήνες.

Αγωνιστική Προετοιμασία

Στα αγωνιστικά όλα δείχνουν ότι Μακρίδης και Αλωνεύτης όχι μόνο θα είναι στη διάθεση του κ. Λάρκου, αλλά έχουν σοβαρές υποψηφιότητες να παίξουν βασικοί και γιατί όχι, να κλέψουν και την παράσταση. Από την αντίπερα όχθη οι τραυματίες μας Λεάντρο, Μπουθόν και Ρενχίφο προπονήθηκαν ατομικά. Ο πρόεδρος έκανε την εμφάνιση του στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας θέλοντας να δείξει ότι θα βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές του.
Μεγάλη έμφαση δίνεται από τον τεχνικό της ομάδας μας στις στατικές φάσεις, αφού η Αναγέννηση αναμένεται να παραταχθεί αμυντικά, έτσι η κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί θα πρέπει να αξιοποιηθεί από τους παίκτες μας. Με νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί η ομάδα μας θα κάνει μετά από αρκετό καιρό το 3×3 και αναμένεται να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών στα παιχνίδια που ακολουθούν. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για την Ομόνοια και η σοβαρότητα επιβάλλεται να είναι το κύριο συστατικό στην αναμέτρηση με τους Δερυνιώτες την Κυριακή. Η νίκη είναι μονόδρομος βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Και δεν μιλάμε μόνο σε ότι αφορά τους επόμενους αγώνες του Τριφυλλιού αλλά και όλην την υπόλοιπη επικαιρότητα στο πράσινο στρατόπεδο.

Εισιτήρια

Σε μια άλλη εξέλιξη, με ανακοίνωση της η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε ότι η ανοικτή προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει την Παρασκευή η ώρα 4μμ. Επίσης ξεκαθαρίστηκε ότι τα εισιτήρια που αναλογούν στην ομάδα μας θα είναι 2700 και οι τιμές: 20 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και δωρεάν είσοδο στα παιδιά (αφού πάρουν πρώτα το δωρεάν εισιτήριο από τα ταμεία του Τάσος Μάρκου). Οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.