Σήμερα τα αγωνιστικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα


Σήμερα τα αγωνιστικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα καθώς οι περιστάσεις προστάζουν δυναμικό παρόν στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας που ιδρύθηκε και ανδρώθηκε κοντά σε ότι θυμίζει αποέλ.

Μια ομοσπονδία που απέδειξε άπειρες φορές ότι στο κυπριακό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ίση αντιμετώπιση μεταξύ αποέλ και υπολοίπων. Μια ομοσπονδία που τα τελευταία 12 χρόνια διοικείται από έμμεσο μεγαλοπαράγοντα της εταιρίας αποέλ ποδόσφαιρο και δεν λέει να αφήσει τη θέση του ποτέ και για κανένα.

Μάλιστα τραγικό στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι 2 χρόνια πριν είχαν καταφέρει οι κύριοι της Κοπ μαεστρικά να πλασάρουν άλλα δύο ονόματα στην εκλογική διαδικασία, να δουν τις πρώτες αντιδράσεις από τα σωματεία και στην συνέχεια αφού υποσχεθούν ανταλλάγματα, ποδοσφαιρικά και πολιτικά, να πείσουν το κόσμο με το μεγαλύτερο τους χαρτί τα ΜΜΕ, ότι Κρις Γεωργιάδης και Αντρέας Μιχαηλίδης αποχώρησαν εθελοντικά από την υποψηφιότητα τους για προέδροι της ΚΟΠ με αποτέλεσμα την επανεκλογή του κυρίου Κουτσοκούμνι. Ο άνθρωπος που είχε δηλώσει μάλιστα κάτω από μεγάλη πίεση για την προκλητική εύνοια του Αποέλ ότι “ντρέπεται” που είναι αποελλίστας.

Αυτά γίνονται στην ποδοσφαιρική μπανανία Κύπρου και Αποέλ κατ’ επέκταση. Αυτά που άφησαν με το έτσι θέλω την ποδοσφαιρική ομάδα του παραρτήματος της Κοπ να πρωταγωνιστεί ανελλιπώς την τελευταία δεκαετία, με αποτέλεσμα να κτίσουν μια ομάδα με ψυχολογία και αυτοπεπίθηση πως ακόμα και στην στραβή μέρα κάτι θα γίνει και όλα θα πάνε καλά. Αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι αγωνίζονται στο αποέλ και την ομάδα που υποστηρίζουν οι οικογένειες όσων έχουν το ελεύθερο να διαιτητεύσουν στην πρώτη κατηγορία.

Έχουν φύγει αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ντροπή του κυπριακού αθλητισμού, και η διαφορά αντιμετώπισης τους φάνηκε γιγαντιαία. Να λοιπόν γιατί ποτέ δεν θα καταλάβουν το πόσο περήφανος είναι ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτης, που μια ζωή βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πρωταγωνιστεί έχοντας να αντιμετωπίσει στο παρελθόν, έμπρακτα κάθε λογής φασιστικά μέτρα και αποφάσεις ενάντιων της. Πλέον εν έτη 2011 η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να αντιμετωπίσει, όλους όσους κουρέλια προσπαθούν να κάνουν την ΙΣΤΟΡΙΑ της και πάνω απ’ όλα τα εμετικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που εξυπηρετούν πιο προκλητικά από ποτέ την ΕΤΑΙΡΙΑ αποέλ και την πολιτική δεξιά.

Σήμερα είναι η στιγμή που κάθε Ομονοιάτης θα ήθελε να παρευρεθεί στην Λαϊκή Διαμαρτυρία απέναντι στην χειρότερη ομοσπονδία του κυπριακού αθλητισμού που για χάρη της ΕΤΑΙΡΙΑΣ αποέλ έχει αλλάξει καταστατικά, έχει αναιρέσει κανονισμούς, αλλοιώσει αποφάσεις, και έχει πάνω από όλα πλήξει τον ίδιο τον κυπριακό αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι που τιμούσε 62 χρόνια τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ με την παρουσία της στις αλάνες και στα γήπεδα όλης της ΚΥΠΡΟΥ.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν θα πάψει ποτέ να νιώθει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πετσί του. Αυτός είναι ο λόγος που η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε τόσους οπαδούς σε κάθε άκρη της Κύπρου και όχι σε σημαδεμένα χωριά που παρέχουν άσυλο ιδεολογιών.

Όσοι μπορείτε ελάτε να ενώσουμε φωνές και να νιώσουμε την Ιδέα της Ομόνοιας

υ.γ: ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλες τις λεγόμενες αθλητικές ιστοσελίδες του τόπου και τα ραδιόφωνα που θα τρέξουν να μας πουν ότι η διαμαρτυρία ακυρώθηκε και θα καλούν το κόσμο να μείνει στο σπίτι του. Και αυτά που από αύριο θα προσπαθούν να προπαγανδίσουν τη κοινή γνώμη ότι μόνο 100 άτομα παρευρέθησαν και είχαν απειλητικές προθέσεις

τυχαία διαφήμιση: kerkida.net, politis-sports, 24sports, protathlima.com, sigmalive, sportnetcy, ant1, sport-FM, sigma, mega