Green Devil [05-10-11]


Τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους και τους ίδιους

Μου αρέσει που κάποιοι περιμένετε να δείτε έργο από το Εφετείο. Αν είναι δυνατόν ρε παίδες να περιμένω δικαιοσύνη από τέτοια άτομα. Θυμάστε τότε που κάποια καλά πορτολαγάκια βάλανε φωτιά στο σωματείο μας; Εκτός του ότι η υπόθεση ποτέ δεν πήγε στα δικαστήρια (έλεος, μόνο για να κλαίνε οι ΠΑΝφλώροι), ο πατέρας του ενός, ο κύριος Κώστας Ευσταθίου είναι ένα από τα άτομα που όρισε η ΚΟΠ για την έντιμη κρίση και απόδοση δικαιοσύνης του Εφετείου. Μάλιστα, ο κύριος Κώστας Ευσταθίου θα είναι ένας από τους 5 ακριβοδίκαιους και αμερόληπτους που απαρτίζουν το Εφετείο της ΚΟΠ. Το γελοίο θα ήταν κάποιος να περιμένει δικαιοσύνη. Άλλη φορά βάλτε και τον Χατζιλιασή μέσα στους δίκαιους ε; Α και τον Δημήτρη Κυριάκου που απέδειξε για το τι εστί αμερόληπτος.

Βαριέμαι να ασχολούμαι με εσάς ρε φλωράκια, αλλά τι να κάνω που μολύνεται με αέρια τον αέρα που αναπνέω; Τι πεναλτάτσα ήταν αυτή πάλι ρε παιδί μου; Ρεζίλι τον σκυλιών. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έδωσε κόκκινη σε έτσι σκληρό μαρκάρισμα.

Βγήκε και ο Πάπουτσος να μας πει ότι δεν στηρίζει τέτοιες διαιτησίες… Ε απολύστε τον τότε. Να κλάνουν ξέρουν όλοι Πάπουτσε, πράξεις δεν βλέπουμε από κανένα σας. Εξαιρείτε ο κανονισμός φυσικά αν δικάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην πυρά όλοι σας ρε φασίστες, να λιώσετε αργά και βασανιστικά μπας και ησυχάσει ο τόπος από εσάς.
ΟΛΟΙ

Κανείς δεν ασχολήθηκε για την κλωτσιά που δώσανε στον Φρέντι. Αν δει κανείς τη φάση από το αποέΛΤΒ θα γελάει 1 ώρα. Ξεκινάνε οι τύποι, έπεσε ο Φρέντι, θα ήταν σπρώξιμο μάλλον. Περνάει η επανάληψη, αργά και βασανιστικά (έτσι ρε να πονάει) και μας λένε τον κτύπησε αλλά πρέπει να έσκυψε για κεφαλιά. Ξαναβλέπουνε πάλι αργά αλλά πιο βασανιστικά τον Φρέντι να μην σκύβει (άλλοι σκύβουν ρε φλώροι) και λένε το πόδι του αμυντικού τον κτυπάει, ανέβηκε ψηλά. Παράβαση, κλωτσιά στα μούτρα, επικίνδυνο παιχνίδι, φάουλ (ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ), πώς το λέμε ρε πούστη μου ορολογικά; Τι ονομάζεται αυτό το πράγμα ρε στο ποδόσφαιρο; Δεν ξέραν να το πουν, βλέπετε είχαν πάθει σοκ από τα βασανιστήρια της επανάληψης. ΑΗ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΛΕΩ ΓΩ
Κάτι άλλο που ο πράσινος νους μου δεν το καταλαβαίνει και αν γίνεται να με διαφωτίσει κάποιος, έτι για το γαμώτο. Πως γίνεται να τιμωρία η Δ.Ε. την ΟΜΟΝΟΙΑ για σοβαρά επεισόδια με αρκετές χιλιάδες ευρώ, την αέλ με πιο λίγες χιλιάδες ευρώ και ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών με τη δικαιολογία των σοβαρών επεισοδίων, να απαγορεύσει και στις 2 ομάδες να μη πάρουν οπαδούς στο μεταξύ τους παιχνίδι λόγο των σοβαρών επεισοδίων στον αγώνα που διακόπηκε ΑΛΛΑ να μας λένε ότι στο παιχνίδι δεν έγιναν σοβαρά επεισόδια και είναι αδικαιολόγητη η διακοπή; Και αν δεν έγιναν σοβαρά επεισόδια και ο διαιτητής λάθος το διέκοψε γιατί δεν τιμωρείτε που στέρησε σε εμάς το θέαμα; Γιατί δεν πληρώνει αυτός τα του γηπέδου του 2ου παιχνιδιού; Γιατί είναι ακόμη διαιτητής; Γιατί δεν πληρώνει τις διανυκτερεύσεις και τα λεωφορεία των παικτών για το 2ο παιχνίδι; Την κούραση που τη βάζετε; Αποφασίστε τι σκατά έγινε να ξέρουμε, δεν γίνεται ρε σεις με ένα ψωμί να φάνε 10 άτομα και όλοι να φάνε από μισό. Απλά δε γίνεται…

Έχει ένα ανέκδοτο που λέει : πάει ένας γέρος στον ιατρό του και του λέει θέλω να γαμώ γιατρέ μου.
Ο ιατρός του λέει – μα πόσο χρονών είσαι παππού και θέλεις να γαμάς;
-78 του λέει ο παππους
-Καλά ρε παππού, είσαι 78 χρονών και θέλεις να γαμάς ??!#$%^????
-Αφού ιατρέ μου , ο γείτονας μου που εν 85 λαλεί ότι γαμά 3 φορές τη μέρα…
-Ε λάλε τζαι σου…
Κάτι έτσι εν να μας καταντήσουν στην Κύπρο παίδες. ΞΥΠΝΑΤΕ

Ο πόλεμος τριφυλλοφόροι μου ξεκίνησε, πλέων δεν μένουν στις δηλώσεις αλλά κτυπάνε σε όλα τα μέτωπα. Θα μείνουμε άπραγοι ή θα ενωθούμε ως μία γροθιά να τους λύσουμε τες μουτσούνες; Θα ανεχόμαστε τον κάθε εόκα βιτατζή που έπρεπε να τον βλέπουμε σε μαρτυρικά μαυρόασπρα ντοκουμέντα και μόνο να παίζει με την ομάδα μας; ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να δώσουν το παρών τους έξω από την ΚΟΠΡΙΑ. Εκεί να δουν αγανακτισμένους, αληθινά αγανακτισμένους !!!
Καθήκον ΟΛΩΝ να είναι εκεί, είναι ίσως η πιο σοβαρή διαμαρτυρία των τελευταίων αρκετών χρόνων (μην μπω στη φάση να συγκρίνω εποχές) να αποδείξουμε ότι ξέρουμε τι γίνεται. Μπράβο στα ΣΥ.ΦΙ που ξεκινήσανε ένα ένα να δηλώνουν την συμπαράσταση τους αλλά και να διαβεβαιώνουν ότι θα παρευρεθούν εκεί.

Για να αφήσω και κάποιους προβληματισμούς στα χαζά μας πορτολαγάκια, έτσι για να κρατιόνται μέχρι το επόμενο μου πρασινοδιαβολικό άρθρο: πως γίνεται να μιλά κάποιος για αυτόνομο παιδί όταν μένει σπίτι του μπαμπά δωρεάν και του δίνει και χαρτζιλίκι;
Όπως δεν είναι αυτό αυτόνομο, αλλά ένα κακομαθημένο του μπαμπά, το ίδιο είστε και εσείς πορτολαγοί. Στεγάζεστε δωρεάν από το παράρτημα και μάλιστα ακριβώς από κάτω να σας επιβλέπουν, να ελέγχει ο μπαμπάς το παιδάκι του. Άγου το, άγγγγου το.
Για να καταλάβετε είμαι σίγουρος ότι τα κάγκελα μεταξύ εσάς και του δρόμου τα έχει βάλει ο μπαμπάς σας, κάτι σαν ασφάλεια για να μπορείτε να παίξετε.

Και κάτι για εμάς, εντελώς πράσινο και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ. Χθες στο Ελευθέρια ήταν η πρώτη μέρα του τουρνουά Καραμανλάκη προς τη μνήμη αυτού του μεγάλου ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ναι και τα 2 κεφαλαία άμα κάποιος τα αξίζει). Σήμερα είναι ο τελικός του τουρνουά(είσοδος δωρεάν), πρέπει όσοι μπορούνε, να είναι εκεί. Όχι για τον τελικό, ούτε λόγο του απόλλωνα αλλά να τιμήσουμε όλοι την μνήμη αυτού του στρατιώτη που μας άφησε νωρίς !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕ ΜΑΡΙΕΕΕΕΕ ΜΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕ