Συζητήσεις με τον Hoolifan [03-10-11]


2-0 κερδίσαμε αλλά αν θέλουμε να κοντράρουμε τους πέους(συγνώμη ευρωπαίους) και ακόμα χειρότερα αν θέλουμε να κοντράρουμε την διαιτησία πρέπει να ανεβάσουμε στροφές επιτακτικά. Μόνο μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να βγάζει φωτιές έχει πιθανότητες απέναντι σε ένα τέτοιο σκηνικό που έχει στηθεί.

Μου αρέσει που όποτε παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την αλκή είναι φιλικός αγώνας και για αυτό βάλαμε τεσσάρα. Μου αρέσει επίσης που οι δικές τους τριάρες ή τα 2-0 είναι αποτέλεσμα ενός «σκληρού» «κοπιαστικού αγώνα».

Το 2009 ο μικρός Γιάννης δεν άντεξε τα υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς και των δύο ομάδων και διέκοπτε το παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΡΜΗΣ. Παραδόξως τα συνθήματα δεν αφορούσαν ΟΥΤΕ εκείνον ΟΥΤΕ κάποιο συγγενικό του πρόσωπο γένους θηλυκού. Τα συνθήματα ήταν για το αποερλ ,ομάδα του Γιαννάκη. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Προσωρινή διακοπή του αγώνα και παραπομπή στην δικαστική όπου τιμωρείτε η ομάδα μας με 5000 πρόστιμο. ΤΟ 2011 ο μικρός Γιάννης έχοντας μεγαλώσει , δεν άντεξε την αγωνιστική απραξία της ομάδας του και δίνει πέναλτι που ΑΚΟΜΑ και οι αποελίστες ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ και να το πιστέψουν έπρεπε να δουν την μπάλα στημένη στην άσπρη βούλα! ΜΠΡΑΒΟ Γιαννάκη θα γίνεις σπουδαίος διεθνής σε λίγο καιρό. ΟΥΣΤ μωρή ΛΟΥΓΚΡΑ!!!

Τον Αλαμπί πέρσι επιάσαν τον ώππα , τζε εβαστούσαν τον τζε πόσην ώρα πριν ν το ξαπολήσουν κάτω ΤΖΕ ΤΟΥΤΟΣ έδωκε πέναλτυ σήμερα που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ζητήθηκε από τους παίχτες της βρωμιάς. Ρε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κάμνετε κανένα πέσιμο, κανένα θέατρο ΟΧΙ ΕΤΣΙ φανερά ρε ΣΚΑΤΑΕΣ! Ρε άρχισαν και παίρνουν πέναλτι και στα όρθια τούτοι!

Επίσης ο μικρός Γιαννάκης δήλωσε πως « πιστεύω ήταν πέναλτι. Αν δεν ήταν θα ζητήσω συγνώμη». Έπρεπε να σου σπάσει κανείς την κεφάλα σου παπάρα. ΑΛΛΑ που ‘σαι, αν τελικά ήταν το πέναλτι και δικαιωθείς ΕΝΟΕΙΤΕ θα ζητήσουμε συγνώμη ΜΑΛΑΚΑ

Τις απολογίες μου και στο γιατρό του αποερλ. Δεν είναι δικό του φταίξιμο οι εμφανίσεις του αποερλ! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ πως οι δικές του ντόπες ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΖΑ μπροστά στις ντόπες τις διαιτησίας!

Εγώ θα σπάσω. Ελέγχετε την διαιτησία ελέγχετε την κοπ ελέγχετε την δικαστική. Πως στο διάολο καταφέρνετε και το χάνετε έστω αυτές τις χρονιές που το χάνετε?? Ε δε μπορεί πρέπει να χρειάζεται κάποια προσπάθεια να σε σπρώχνουν και εσύ να μην!

Τώρα που είπαμε δικαστική. Για να δούμε και ποιοι την αποτελούν. Τα σχόλια δικά σας έτσι μην βρεθώ με καμιά αγωγή από τους μεγαλοδικηγόρους !!

η δικαστική επιτροπή:

1-Π.Κυπριανου, Δήμαρχος Λατσιών στέλεχος του ΔΗΣΥ αποελίστας. Δεν πήγε στη δικαστική , ίσως γιατί θεώρησε ότι θα έχει κόστος στις εκλογές.
2-Ταμπουρλας,  Ανορθωσιάτης – ΔυΣη – season ticket στη δυτική του Παπαδόπουλος.
3-Ηρακλής Παπανδρέου, γνωστός οπαδός του αποερλ
4-Αριστοτέλης, από Ορμήδια συνέταιρος του Κουλία, υποψήφιος του ΔηΣύ στη Λάρνακα αδελφός πρώην παίχτη του αποερλ.
5-Κώστας Δημητριάδης Εκ Πάφου Δικηγόρος στη λ/σια αποερλιστας συναγερμικός. Είχε ανάμιξη με την ΕΟΚΑ β.

 

ΑΥΤΟΙ κύριοι είναι τα άτομα που περιμένω να δικάσουν την ομάδα μου δίκαια και με γνώμονα πάντα το συμφέρον του κυπριακού ποδοσφαίρου. Επίσης πιστεύω στον Άγιο Βασίλη, στο λαγό του Πάσχα(που σίγουρα είναι χρώματος πορτοκαλί), στους εφτά νάνους ΚΑΙ ότι ο χατζηλιασής έχει παραπάνω IQ που μια φώκια μονάχους μονάχους. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ που υπάρχουν τέτοιοι τύποι στη δικαστική ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και εμείς κοιμούμαστε.

Α ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Μετά που σοβαρότατα επεισόδια που σίγουρα θα εξελιχτούν σε κάποια φάση τούτου του πρωταθλήματος λόγω τούτων ούλλων των αδικιών, θα βγουν πάλι οι γνωστοί κουστουμάες να καταδικάσουν και να απαιτήσουν εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο και φαίνεται πως δραστικά μέτρα όπως αυτό της απομάκρυνσης του σταντ του οργανωτή από το βόρειο πέταλλο ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ… Αρρρα ουρρρουυυ βγάλτε τις μάσκες ρε γίνονται τα αίσχιστα τζε εσείς το χαβά σας. ΝΟΜΙΖΩ ο κόσμος κάμνει επεισόδια στα γήπεδα επειδή οι καντίνες προσφέρουν κόκα κόλα και όχι πέπσι. Παρακαλώ να το ελέγξετε!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ σας το ξαναλέω . Γιατί?? ΓΙΑΤΙ ακόμα και μια υπόθεση όπως αυτή του ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ δεν καταφέραμε ΤΙΠΟΤΕ!!! Απαιτούμε την τιμωρία του ΤΩΡΑ. Μην το αφήσετε να ξεχαστεί και αυτό!! Πολεμάτε ΔΚΙΑΟΛΕΕΕΕΕ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οπεν δε φακκιν ντοορς!!! Είπα να το γράψω έτσι γιατί μπορεί να μεν ξέραν αγγλικά για να το καταλάβουσιν

HOOLIFAN