Green Devil – Έρεβος ή λήθη [30-9-11]


Ποτέ μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα χρειαζόταν να έπεφτα τόσο χαμηλά και να σας εξηγώ τα αυτονόητα. Αν είναι δυνατόν… Από καιρό φωνάζαμε ότι η πολιτική του καλού παιδιού (λες και σας χωράει όλους ο παράδεισος) θα είχε επιπτώσεις και στον κόσμο και στην ομάδα και πλέων είναι πασιφανές. Δεν τολμούσα να διανοηθώ ότι τα του ηλίου φαεινότερα θα έπρεπε να υποδειχθούν.

Ξεκινάμε με τα συμβάντα ή αλλιώς (μιας και είναι της μόδας ή ήταν…) με τα γεγονότα (η λέξη γεγονότα στο λεξικό: αυτό που έγινε, πράγμα βέβαιο) τα οποία και θα σχολιάσουμε αφού δεν μπορώ να παραθέσω 50 διαφορετικά άρθρα, αν και δεν είναι το μείζων θέμα το τι ακριβώς γράφτηκε, αλλά το πως.

1.Τελειώνει το παιχνίδι μεταξύ εμάς και των άλλων (για να μην γράψω 5 γραμμές βρισιές και το κλείσετε) και αυτομάτως όλοι μα όλοι ρε πούστη μου, χωρίς να βρίσκονται στο γήπεδο είχαν άποψη. Κανείς όμως δεν έγραψε να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ το παιχνίδι. Το δικαιούται η αελ – Αν θα δινόταν σε αυτόν που το αξίζει, αυτή ήταν η αελ- Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κλέψει το παιχνίδι στα χαρτιά- Γλύτωσε τον εξευτελισμό- Έφτιαξαν και οι 2 και άλλα πάρα πολλά.

2. Όλοι τους, αφού ακολουθούσαν κοινή γραμμή μας (τα ίδια τηλέφωνα έπεσαν – ίσως συμφωνήθηκε και δείπνο, άντε και καμιά συνέντευξη για τους μεγάλους) παραθέσαν με τόση τόλμη, μένος και σιγουριά την φωτογραφία ντοκουμέντο, αποκύημα της αελ. Δεν φτάνει που δεν το ψάξαν (και γιατί να το ψάξεις; Αυτοί δακτυλογράφοι ήταν) μας έγραψαν τα σχόλια και τις απόψεις τους και μάλιστα με ντοκουμέντα πλέων (μία παραλλαγμένη θολή φωτογραφία χωρίς στοιχεία) αφού η φωτογραφία ήταν απόδειξη τρανή για το τι έγινε.

3. Έκαναν που έκαναν τη μαλακία, τους απαντήθηκε για την φωτογραφία με την ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ φωτογραφία ότι ψεύδονταν και έσφαλαν και να και η ώρα και το ρολόι που έλειπε. Αλλά και πάλι δεν είχαν ούτε την παραμικρή ντροπή αλλά ούτε και το θάρρος να πουν συγνώμη. Εντέλει δεν μας έβαλαν καν την αληθινή φωτογραφία ντοκουμέντο και αποσιώπησαν την αλήθεια εσκεμμένα αφού τα αθλητικά τους πόρταλς έδωσαν εντολή να αφανιστεί.

4. Περνάνε οι μέρες με το ίδιο τέμπο πάνω κάτω και εχθές το βράδυ βγαίνει η απόφαση της Δικαστικής επιτροπής (αρχίδια με πόλιπιφ αν είναι αυτοί δικαστές). Πάλι όλοι μαζί μας παραθέτουν τυπικά την απόφαση και άντε μερικοί λίγο πιο προκλητικοί να γράψαν και άρθρο των 3 γραμμών περί του θέματος που τους έτρωγε εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες. Οι υπόλοιποι ικανοποιημένοι, αφού πέτυχαν το σκοπό τους έπαιξαν πελλό όπως λέμε στη χώρα μας και τελείωσε το θέμα. Όσο πιο λίγο σχολιαστεί τόσο πιο γρήγορα ξεχνιέται βλέπετε. Πλέων δεν είναι είδηση, πλέων έμειναν οι πονεμένοι ανόητοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να φωνάζουν και να καλλιεργούν το μίσος αφού προκαλούν και δεν σέβονται τις αποφάσεις. Οι ίδιοι αθλιογράφοι που με τόσο σθένος είχαν άποψη, τώρα είναι άβουλοι και εκτός χορού. Δεν τους νοιάζει, δεν είναι η δουλειά τους, αυτοί απλά δακτυλογραφούσαν ότι τους είπαν.

Τώρα εσείς θα μου πείτε, καλά ρε μεγάλε διάβολε (ΠΡΑΣΙΝΕ ΔΙΑΒΟΛΕ), τι μας τα λες όλα αυτά; Σας τα λέω, όπως και σας τα ξανάπα μπας και μπούνε στο μυαλό σας σαν εντολή ρητή, σαν Ευαγγέλιο (μα δες ένα διάβολο τι λέξεις ρίχνει) και κάποτε αποφασίσετε να τα ακολουθείσετε κατά γράμμα.

Σταματάμε να μπαίνουμε σε όλα αυτά τα κωλοσάιτς που προσβάλλουν εμάς και παίζουν με το δείκτη νοημοσύνης μας. Όλα αυτά τα κλικς που τους δίνετε μεταφράζονται σε χρήμα. Μεταφράζονται σε δύναμη και άσκηση πίεσης στον απλό κόσμο. Μας έχουν δείξει τα αληθινά τους πρόσωπα, φυλάξετε τα μέσα στο νου σας και…φτάνει, κανεί, τέλος, κάμετε ότι εκάμαν. Αποσιωπήστε τους !!! Διαλύστε τους, κλείστε τους να μάθουν με ποιον τα εβάλαν.

ΟΜΟΝΟΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ – ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ και η καταστροφή των άλλων πάλι εμείς.

Ερχόμαστε απο μακριά, από τις πεδιάδες και τα βουνά, απ`τα χωριά και τις πόλεις. Από τα λατομεία, τις σκαλωσιές, τα εργοστάσια και τα ορυχεία. Με το αστέρι της πορείας μας, χαραγμένο στην καρδιά μας, ένα τριφύλλι τα όνειρα μας.

Green Devil