Συζητήσεις με τον Hoolifan [30-9-11]


ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΕεε!! Καλά να πάθουμε και ακόμα λίγα μας εκάμαν!.ΝΝΑ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΘΚΙΑ τζε τα δικά σας τζε τα δικά μου!Εσύ φταις περήφανε κόσμε αυτής της ομάδας που γίνεσαι περίγελο καθημερινά του κάθε μαλάκα που κυκλοφορεί. Του κάθε τσόγλανου wannabe οπαδός που τρέχει να γεμίσει το ΓΣΠ όταν βλέπει αστεράκι του τσαμπιονς λινγκ αλλά ποτέ του δεν έκανε το κόπο να παέι μέχρι το παραλίμνι. Εσύ φταις που η αγάπη σου , η ζωή σου, το πιο μεγάλο σου ιδανικό όπως λες κατάντησε κουρέλι και κλοτσοσκούφι του καθενός από δαύτους

ΟΧΙ μην βιάζεσαι να φύγεις ,εδώ θα κάτσεις να τα ακούσεις μπας και καρφωθεί τίποτα στο ρημάδι το κεφάλι σου. Μπας και ξυπνήσεις από το λήθαργο σου που κατάντησες το κορόιδο της παρέας, της δουλειάς και του σχολείου. ΚΑΤΣΕ να ακούσεις και άλλα

Φταις εσύ , που ενώ έχεις μια ομάδα αιώνια αδικημένη την τελευταία 20ετία , σφαγιασμένη σχεδόν σε κάθε Κυριακή ΕΣΥ κατέβηκες να διαμαρτυρηθείς έξω από την ΚΟΠ μόλις το 2010!!!!

Φταις εσύ γιατί στη αργοπορημένη κατά κάτι χρόνια διαμαρτυρία αντί να τρέμει η γη , αντί ο κύριος κουτσό και τα κοράκια του να κάνουν κλασομεντόλ άφησες μόνους τους 300 «τραμπούκους»

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ που η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ που εμφανίστηκε σύσσωμο το συμβούλιο μας την περσινή αλησμόνητη χρονιά ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠ για να σταματήσει τους 300 «τραμπούκους» .Τόσα προβλήματα είχαμε μια φορά να σας δω όλους μαζί δεν έτυχε ρε, μόνο εκείνη τη βραδιά

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ που έχουμε πρόεδρο που απαντά με μιαν απάθεια στα συνθήματα «γαμίετε η ΚΟΠ…» τι σας έκανε η ΚΟΠ τζε βρίζετε την???

Καλά να πάθουμε με την γκεουλίσιμη τακτική του συμβουλίου μας ΠΟΥ ΘΑ εξυγιάνει το χώρο του ποδοσφαίρου!! Σιγά τα νύχια σας κορούες εβάλαν μας τα φουστάνια τζε εσείς εν επήρατε πρέφαν!!

Τζαι χαίρω πολύ για την αγωγή που σκέφτεστε να καταθέσετε. Αργήσετε πάρα , πάρα πολύ. Πόσο δίκαιο είχαν τελικά τούτοι οι αλήτες α ρε παύλο? Α ρε κώστα? Ά ρε μιλτή? Θυμηθείτε να δούμε τι σας λέγαν στις συναντήσεις. Ότι τούτη η εξυγίανση που μασχιεστε μόνοι σας να κάμετε είναι μια τρύπα όχι στο νερό αλλά στα σκατά! Και το μόνο αποτέλεσμα είναι να κρύφουμε εμείς για να γαμούν οι άλλοι ! Αλλά εσάς έννοια σας ήταν οι απαγορεύσεις τζαι οι κόντρες με τους οργανωμένους ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ μούρη στα υπόλοιπα σωματεία ότι εσείς είσαστε τρανοί τζε έχετε τον έλεγχο τζε οι άλλοι εγελούσαν πίσω που την ράσχη σας!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΕ ΕΦΕΞΕΝ!!

ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Που άφησες ο κατάλογος των μελών που αποφασίζει για το σωματείο να έχει μέσον όρο τα 70!

ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ που ενώ δεν μας κάνουν μέλη εσκεμμένα ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ έξω από την γενική συνέλευση να τα πουκουππίσουμεν ούλλα!!

Που δέχεσε ηλίθιες δικαιολογίες για την μη εγγραφή μελών λέγοντας σου και καλά θα εμπλακούν στην Ομόνοια αντι-ομονοιάτες να την οδηγήσουν στη καταστροφή!! ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΧΑΠΑΡΙΣΕΤΕ ήδη εκαστραφήκαμε ΠΑΡΕΤΑΤΕ ΝΑ ΘΩΡΕΙΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ τζαι ανοίξετε τις πόρτες στον ΚΟΣΜΟ!! ΚΑΙ αν υπάρχει το τόσο ευφάνταστο σχέδιο που λέτε και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφήσει την ομάδα στο έλεος αυτών των λίγων Ε ΤΟΤΕ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ αν καταφέρουν να μας νικήσουν ούλλους ας την κάμουν ότι θέλουν!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕΝ που αποφασίζει το κόμμα ποιοι θα είναι μέσα στο συμβούλιο! ΚΑΛΑ να πάθουμε που το κόμμα έσχει μας δεδομένους τζαι βγάζει ανακοινώσεις να μας καταδικάζει για επεισόδια που ξεκίνησαν οι μπάτσοι της κυβέρνησης ,που ποτέ του δεν καταδίκασε επεισόδια κανενός άλλου οπαδού στην Κύπρο! Που βγάζει ανακοινώσεις για να συγχαρεί τους βρομισμένους . Που ποτέ του δεν έβγαλε μιαν ανακοίνωση για τους αελίστες άμπα τζε θυμωθούν ΤΖΕ έχουμε τους μες τα γήπεδα να φωνάζουν η πουτάνα του ακελ. Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ναι χωνέψετε το είμαστε!!

Που ξέρει τι παρασκήνιο υπάρχει στα κέντρα αποφάσεων από τους δεξιούς και ΠΟΤΕ του ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να τους αντιμετωπίσει!! Εσχει τόσα χρόνια ακούω οι δεξιοί ελέγχουν τα τούτα, οι δεξιοί ελέγχουν τα άλλα ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕΝ ΕΜΕΙΣ? ΕΣΧΕΙ τόσα χρόνια ΤΟΣΟΝ ΑΧΑΠΑΡΟΙ είμαστε? ΑΛΛΑ ξέχασα εμείς θέλουμε διαφάνεια και δικαιοσύνη!! Σκατά στα μούτρα μας που θέλουμε διαφάνεια μες το βόθρο της Κύπρου!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ που σου δόθηκε μια φορά η ευκαιρία να κερδίσεις το παιχνίδι στη δικαστική χωρίς να έχεις φταίξει σε τίποτα χωρίς να έχεις προκαλέσει το παραμικρό ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ σε πιάνει το φιλότιμο και το fair play και δηλώνεις παιχνίδι στα χαρτιά ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Ε ΜΕΝ ΦΟΑΣΑΙ τζε δεν θα πιάσεις!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ με τα τόσα που μας εκάμαν στη Κύπρο όχι ένα ρε 20 παιχνίδια έπρεπε να απαιτούμε στα χαρτιά αν είχαμε την ευκαιρία

ΛΕΣ και θα μας κατηγορήσουν ότι είμαστε παράρτημα αν κερδίζαμε στη δικαστική. ΛΕΣ και δεν μας λένε ήδη παράρτημα! Λες ΤΖΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΤΙ ΛΑΛΕΙ ο κάθε μπινές. ΑΝ δεν έχουμε επιχειρήματα να τους απαντήσουμε για ένα παιχνίδι που θα παίρναμε ΔΙΚΑΙΩΣ στα χαρτιά τότε να παραιτήσουμε να ασχολούμαστε. Άνοιξαν το στόμα τους τα σκουλήκια τζε εφοηθήκαμεν? ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΑΤΕ ρε??? Εν έχουμε απαντήσεις για τις λαμογιές τους τόσα χρόνια και θα φοβηθώ που να μου πουν ότι έπιασα παιχνίδι στα χαρτιά? ΣΙΓΑ ΜΕΝ ΜΑΣ κάμουν τζε ντα.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ που ο άλλος ο παπάρας εν αντράπηκε ΤΖΕ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία 10 λεπτά μετά τα επεισόδια για να στηρίζει την υπόθεση του κρύβοντας μάλιστα και το ρολόι κατηγορώντας μας ακόμα και για συνεργασία με την αστυνομία…… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που τελειώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα επανέλθει για το θέμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ να γράφετε που τα τωρά τζαι να πάει ρε άχρηστοι, ε άχρηστοι!

Φταις εσύ που έχεις για αρχιεπίσκοπο της ΚΟΠ τόσα χρόνια ένα δηλωμένο αποελίστα με μετοχές του αποελ στη κατοχή του. ΠΟΥ ΕΙΣΧΕΝ μέλος της επιτροπής ο άρης τζαι ο διγενής ΤΖΕ ΔΕΝ ΕΙΣΧΕΝ η ΟΜΟΝΟΙΑ!!!! ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ που οι μισοί διαιτητές έχουν season ticket του αποελ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ σε 50 – 50 διαιτησία! 50 – 50 μόνο στο ΜΕΓΑ έσχει καημένε μου χώνεψε το!

ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ που αφήσαμε την ομάδα είτε από συνήθεια είτε επειδή κουραστήκαμε να πολεμάμε μονάχοι στο έλεος του κάθε καραγκιόζη! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ γιατί δεν μαθαίνουμε! ΚΑΛΑ να πάθουμε γιατί ρουτινιάσαμε, γιατί μας αρκεί να τα μιλάμε με τον φίλο με τον κολλητό , να τα λέμε στους καφενέδες και στο σχολειό , και να τα ακούμε μόνο εμείς! Και οι απέξω ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ

Σχαιρετούμεν κοπέλια . ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ και μένα όταν ξυπνήσετε και εσείς γιατί βαρέθηκα. Βαρέθηκα το τόση αδικία και προπάντων βαρέθηκα την τόση απραξία…

Υ.Γ. Τζε γαμώ τον που έν θα ρέξει μια τσέντα πόμπες μες το γήπεδο που να μου καβλώσει τζε τολμάτε να δώκετε το παιχνίδι του αντίπαλου.

HOOLIFAN