Θύρα 9: ΟΜΟΝΟΙΑ πολέμα, σου πίνουνε το αίμα


Για όσους ζουν τις τελευταίες δεκαετίες στην Κύπρο η απόφαση της δικαστικής δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Η προσπάθεια για εξόντωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οικονομικά και αγωνιστικά, είναι διαρκής και χωρίς διαλλείματα. Αντίθετα εκείνο που προκαλεί για ακόμη μία φορά είναι οργή, και ο πράσινος λαός βράζει και περιμένει από την διοίκηση του σωματείου μας δραστικά μέτρα.

Εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 φωνάζαμε όλη την περσινή χρονιά ότι η τακτική του καλού παιδιού μόνο κακό κάνει, και οι δήθεν γέφυρες που κτίζαμε θα μας καταπλάκωναν με μεγάλη ευκολία. Η απόφαση της δικαστικής απλά υπενθυμίζει σε όλους μας σε ποιο πρωτάθλημα συμμετέχουμε και με ποιους έχουμε να κάνουμε. Είμαστε σίγουροι ότι εάν στην θέση μας ήταν το μισητό αποερλ, ο μόνος ενδοιασμός της δικαστικής θα ήταν το σκορ που θα κατοχύρωνε το παιχνίδι υπέρ των αιώνιων ρουφιάνων.

Η ΘΥΡΑ 9 να είστε σίγουροι θα αντιδράσει δυναμικά, αν και δεν θέλουμε καμία ν ίκη στα χαρτιά, το νόημα δεν είναι αυτό αλλά η αδικία που συμβαίνει και ο λόγος, που δεν είναι άλλος από την εξόντωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εις όφελος φυσικά της αγαπημένης ομάδας της ΚΟΠ.

Εκείνο όμως που απαιτεί όλος ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ, είναι η δυναμική αντίδραση του διοικητικού συμβουλίου. Η ανακοίνωση που βγήκε απόψε γεννά ελπίδες ότι επιτέλους κάποιοι έβαλαν μυαλό και κατάλαβαν ότι χρειάζονται δραστικά και ριζοσπαστικά μέτρα. Εμείς το προτείναμε πολλές φορές σε διάφορες συναντήσεις μας μαζί τους. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!

Τέλος εάν η απόφαση παραμείνει η ίδια ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές μας να μπουν στο γήπεδο λυσσασμένοι και να πάρουν την νίκη παλικαρίσια όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας μας. Έχουν όλοι τους να δώσουν αρκετές απαντήσεις στην ομαδούλα με τα γατάκια στην κερκίδα !

πηγή: gate9.com.cy