Η γελοία απόφαση της δικαστικής

212

Αυτή ήταν η απόφαση της δικαστικής για τον διακοπέντα αγώνα με την Αέλ.

Συνέχιση του αγώνα από το 45 χωρίς φιλάθλους. Η απόφαση βγήκε πριν από λίγο και επιβεβαιώθηκαν οι εντυπώσεις που δημιούργησαν τα ΜΜΕ καθόλην την διάρκεια της εβδομάδας.

Σίγουρα οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου είναι πολύ έντονες στην διαφαινόμενη κλεψιά που έγινε απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με το παιχνίδι να διακόπτετε από τους αντίπαλους οπαδούς και η δικαστική να μοιράζει τη πίττα στα δύο.

Ο κόσμος της Ομόνοιας απαιτεί πλέον από την ΟΜΑΔΑ να κλείσει τα στόματα στους αθλιογράφους με καλή εμφάνιση σε 45 λεπτά και νίκη απέναντι στους κάττους.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη από τους φίλους της Ομόνοιας ότι η ομάδα δεν πρέπει να πάρει ποτέ ούτε μισό βαθμό στα χαρτιά όπως δίδαξαν μέσα στον αιώνα οι αλλόθρησκοι.

Παρόλο το τί πιστεύει ο περισσότερος κόσμος η ΟΜΟΝΟΙΑ επιφυλάσσεται να απαντήσει στην απόφαση της δικαστικής καθώς είναι φανερό ότι η μόνη ομάδα που δικαιούται να νιώθει αδικημένη από την απόφαση είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ίσως υπάρξει έφεση..

 

Η σχετκή ανακοίνωση της ΚΟΠ

Η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ στη σημερινή (29/9) της συνεδρία, μεταξύ άλλων, εκδίκασε τον διακοπέντα αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΛ και αποφάσισε να συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του και κεκλεισμένων των θυρών.

Επίσης η Δικαστική Επιτροπή αποφάσισε να επιβάλει ποινή κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΛ για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της και χρηματικό πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ.

Στην Ομόνοια Λευκωσίας επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 18 χιλιάδων ευρώ.

Ο αγώνας των Νέων
Η Δικαστική Επιτροπή εκδίκασε επίσης τον μη διεξαχθέντα αγώνα του Πρωταθλήματος Νέων U-21 μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΛ και τον κατακύρωσε με σκορ 3-0 υπέρ της ΑΕΛ.