Ημέρα εξελίξεων η Πέμπτη για το Τριφύλλι


Δικαστική

Οι πράσινοι μπορεί να καταπίνουν χιλιόμετρα καθημερινά, αλλά εντελώς φυσιολογικά το μυαλό τους βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής η οποία σήμερα θα κατασταλάξει σε μία τελεσίδικη απόφαση όσο αφορά το παιχνίδι με την αελ το οποίο είχε διακοπεί.

Διάσκεψη Τύπου

Η σημερινή διάσκεψη τύπου της ομάδας μας, θα γίνει η ώρα 4 και 30 μμ στο ‘’Ηλίας Πούλος ‘’ αφού το ΓΣΠ θα χρησιμοποιείτε για τους σκοπούς του Γιουρόπα Λιγκ. Μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει και η προπόνηση των τριφυλλοφόρων για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή. Στην χθεσινή προπόνηση οι Ρενχίφο, Χριστοφή και Λεάντρο έκαναν ατομική προπόνηση (οι 2 τελευταίοι προληπτικά, αφού ένιωσαν μικροενοχλήσεις).

Νέα της προπόνησης

Όσο αφορά τις προπονήσεις της ομάδας μας φέρουν μία ιδιαιτερότητα αφού μέσα από αυτές θα αποφασίσει ο προπονητής μας αν θα χρησιμοποιήσει τον Σερφά η τον Αλαμπί στο παιχνίδι με τον Ερμή αλλά ίσως και στα επόμενα, αφού ψάχνει την ηρεμία και την σταθερότητα που είχε από το δίδυμο Κάρυ-Μπουθόν. Πάντως εδώ στο TRIFYLLI.NET ακούγεται ότι ο προπονητής μας έχει ήδη αποφασίσει τον Γαλλοαλγερινό. Προτιμά ένα παίκτη που αν του δώσει 1-2 παιχνίδια θα μπορεί να αφομοιωθεί στον τρόπο που παίζει η ομάδα και να γίνει ένα με αυτήν.

Αμπέλ Περέιρα

Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ με ενημερωτικό άρθρο ξεκαθάρισε στον κόσμο της αλλά και στους μνηστήρες ότι ο Αμπέλ Περέιρα συμφώνησε με την ομάδα μας και πλέων έχουμε τα δικαιώματα απόκτησης του, με ελευθέρα μεταγραφή, τα οποία μπορεί να εξασκήσει είτε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είτε του ερχόμενου καλοκαιριού. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Δόξα και η πορεία του θα παρακολουθείται και θα αξιολογείται από το τμήμα scouting.

Φούτσαλ

Για το Φούτσαλ η ομάδα μας παρουσιάστηκε εμφανέστατα κουρασμένη, το οποίο έφερε και την βαριά ήττα με 5-1 από την Σέρβικη Ekonomac. Το γκολ για την ομάδα μας ο Καρλίνιος μετά από εκτέλεση φάουλ-πάσα και δυνατό του σουτ. Σήμερα η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ασά Μπεν Γκουριόν και θέλει τη νίκη για το γόητρο της(αυτά τα παιδιά δεν επιστρέφουν έτσι απλά Λευκωσία).Το παιχνίδι θα είναι και πάλι η ώρα 7μμ και θα καλύπτεται διαδικτυακά για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι οποίοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των πρασίνων νταμπλούχων.