Μία γεμάτη βδομάδα για το τριφύλλι


 

Χωρίς ποδοσφαιριστή η αυριανή διάσκεψη τύπου

Την ερχόμενη Πέμπτη η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας Νεόφυτου Λαρκου θα γίνει στις 16:30 στο ‘’Ηλίας Πούλλος’’ καθώς το ΓΣΠ δεν μπορεί να παραχωρήσει την αίθουσα διασκέψεων λόγω Γιουρόπα Λιγκ. Η προπόνηση την ίδια μέρα αρχίζει στις 17:00 έτσι λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν θα παρευρεθεί ποδοσφαιριστής στη διάσκεψη.

Αύριο πλην της διάσκεψης τύπου υπάρχει και η δικαστική. Ο λαός δεν λέει να περιμένει για να μάθει την απόφαση της δικαστικής επιτροπής.

 

Την Δευτέρα οι λεπτομέριες του Τουρνουά “Μάριος Καραμαλάκης”

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο 7 caves cafe στο πάρκο της Ακρόπολης θα γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στο φετινό τουρνουά ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ που διοργανώνει η Ομόνοια, . Το παρόν τους θα δώσουν μέλη της επιτροπής καλαθόσφαιρας, ο προπονητής της ομάδας μας Μιχάλη Τσαγγαρίδης ως επίσης και ο αρχηγός Γιώργος Κων/νου.

Δημιουργείται η φουτσαλική ακαδημία. Αυτή και αν είναι είδηση, όλοι οι χαζομπαμπάδες τώρα έχουν την ευκαιρία να εντάξουν τα παιδιά τους στην πράσινη φουτσαλική ακαδημία και που ξέρεις, ίσως τους δούμε με το τριφύλλι στο στήθος και για πάρτι τους να τραγουδάμε. Η νέα ισχυρή ακαδημία των πρωταθλητών είναι εδώ για εσάς, άραγε θα γεννηθεί ακόμη ένας Μάνος;

Θύρα 9 – Εγραφή μελών και Εκλογές

Λιγοστεύουν οι μέρες που έχουν όσοι θέλουν να ψηφίσουν στην εκλογική συνέλευση της Θύρας 9 που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου στην αίθουσα ΕΤΚΑ-ΠΕΟ. Η διορία εγγραφής σαν μέλος της Θύρας 9 και αυτόματα δικαιούχος για ψήφο λήγει το ερχόμενο Σάββατο 01/10 και ώρα 23:59. Γι αυτό το λόγο θα υπάρχουν κλιμάκια εγγραφής μελών στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ερμή στο ΓΣΠ αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια της βδομάδας στην μπουτίκ της Θύρας 9.

 

Φούτσαλ

Η Φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ δυστυχώς δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο πρώτο της παιχνίδι και έχασε με 6-4 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αφού μέχρι το 32 το σκορ ήταν 4-4.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και κατά πολύ πιο αδύνατη(βάση προϋπολογισμού) ομάδα έτριξε τα δόντια στην Uragan και προειδοποίησε τις άλλες ομάδες τη δύναμη του τριφυλιού στο στήθος. Χαρακτηριστικά τα σχόλια του υπεύθυνου του φουτσαλικού τμήματος κ.Ζυμαρά:

“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Τα παιδιά έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουμε το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι το λιγότερο που δικαιούμαστε χθες βράδυ ήταν η ισοπαλία. Η διαιτησία του παιχνιδιού δεν ήταν καθόλου καλή, υπήρχαν διαστήματα που μας εκνεύρισε με τα φάλτσα σφυρίγματά της και ήταν ένας ακόμη παράγοντας που μας στέρησε κάτι θετικό από την αναμέτρηση. Υπάρχει μία παροιμία που λέει όπου μικρός και η μοίρα του. Μας αντιμετώπισαν σαν μικρή ομάδα χθες βράδυ. Τι να κάνουμε; Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στον όμιλο και όπου μας βγάλει. Το σίγουρο είναι ότι αποκομίζουμε τεράστιες εμπειρίες από την φετινή μας συμμετοχή’’.

Σημερινή αντίπαλος η Εκκόνοματς(7μμ) και το παιχνίδι θα είναι ζωντανό από το διαδίκτυο. Θεωρητικά η σημερινή αντίπαλος είναι κάπως πιο βατή. Καλή τύχη και πράσινη καρδιά παιδιά !!!