Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε


Το παιχνίδι με την ανόρθωση είναι παρελθόν και ότι ήταν να γραφτεί πλέον θα το θυμάται η ιστορία. Κρατάμε τα θετικά και δουλεύουμε σκληρά επί των λαθών, ώστε να μην παρουσιαστούν στο μέλλον ξανά. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας με τον ερμή αραδίππου, στην έδρα μας το Σάββατο η ώρα 6 μμ. Την ίδια μέρα είναι και η ανεξαρτησία της Κύπρου, ας το γιορτάσουμε όπως αρμόζει με ένα καλό παιχνίδι.

Θεωρητικά εύκολος αντίπαλος ο ερμής αλλά τέτοιος ήταν και ο άρης. Τα παιχνίδια κερδίζονται εντός των 4 σημαιών και όχι στα λόγια ή στα προγνωστικά. Για αυτό το σκοπό ο προπονητής μας Νεόφυτος Λάρκου προγραμμάτισε το φιλικό με την Ελπίδα Αστρομερίτη για σήμερα η ώρα 5μμ. Για όσους θέλουν να δουν την ομάδα μας η είσοδος θα είναι ανοικτή (μοναδικοί απόντες οι Ρενχίφο-Μπουθόν και ο υπό δοκιμή 21χρονος Πορτογάλλος Περέιρα).

Να χαιρετήσουμε την κίνηση της Διοίκησης μας να απαντήσει στον ΠΑΣΠ και να προστατεύσει το όνομα της ομάδας μας. Φαίνεται ότι κάποιοι βιάζονται να μιλήσουν πριν σκεφτούν αφού το μίσος προς την ομάδα μας προσπερνά τη δύναμη της λογικής.

Επίσης συγχαίρουμε την απίθανη δουλειά που έχει γίνει στην επίσημη ιστοσελίδα μας, μία δουλειά ανάλογη του μεγέθους της ιστορίας που κουβαλάμε ως ΟΜΟΝΟΙΑ. Τέτοια να βλέπουμε συνέχεια… Αναμένουμε να δουλευτεί το ίδιο καλά και σοβαρά αναλόγως της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι τώρα (εμφάνιση και δεδομένα).

Σε μία άλλη εξέλιξη ενημερώνουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι απόψε ντεπουτάρει για τον όμιλο του Main Round η φουτσαλική μας ομάδα η ώρα 9 και 30 μμ στη Σερβία με αντίπαλο την Urgana Ουκρανίας (το φαβορί του ομίλου). Να ευχηθούμε στα παιδιά καλή τύχη!!!