Green Devil – Oμόνοια για να πορώνεσαι [26-9-11]


Μπύρες για να γουστάρεις και ΟΜΟΝΟΙΑ για να πορώνεσαι. Τι συνδυασμός είναι αυτός ρε παιδιά; Έφυγε έτσι και το κοτέτσι ή αλλιώς κουκλοθέατρο με τι νέες κουρτίνες που βάλανε(έχει ένα κοτέτσι άδεια να είναι και γήπεδο και κουκλοθέατρο;) οι μαθητές.

Μύριζαν αρκετά ΟΜΟΝΟΙΑ ο αρχηγός Μακρίδης, ο Αγκουιάρ, ο Κασέκαρος, ο Σπούγκιν αλλά και ο Καρυπίδης, αλλά και οι άλλοι δεν ήταν άσχημοι. Φυσικά αν με ρωτάτε εμένα η σημερινή ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει ένα 6αράκι, άντε το πολύ να δώσω ένα 7. ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή στο ΓΣΠ με τους Ολλανδούς και αυτή την ομάδα θέλω να δω ξανά και ξανά και ξανά. Η σημερινή απλά έκανε τη δουλειά της και τίποτα παραπάνω.

Αυτός ο τύπος που θύμιζε Ράμπο στο γήπεδο είναι ο καλύτερος των διαιτητών; Οι υπόλοιποι είναι τυφλοί ή διανοητικά καθυστερημένοι; Σοβαρά ρωτάω…
Και τι δεν έδινε ο πούστης. Φάουλ με το τίποτε για την ανωμαλία, στα δικά μας έβλεπε εξωγήινους και γενικώς ήταν λες και μπήκε ο Χατζισκατής στο σώμα άλλου (δεν γίνεται αυτό έτσι;).

Για ακόμα μία φορά φεύγουμε από το εξοχικό(δεν είναι και τυχαίο που τόσα χρόνια και με κρίση το κρατάμε για τις ανάγκες μας) με τη χαρά της νίκης και νιώθοντας ανανεωμένοι και ξεκούραστοι ψυχολογικά. Απλά να πω στους μαθητές αν είναι να κάνουν καμιά μετατροπή να παίρνουν άδεια πρώτα από εμάς. Δεν το δίνουμε έτσι…, έχουμε και κάποιους Άλφα όρους.

Όσο για τη μετάδοση του αποέΡLTV ΕΛΕΟΣ. Δεν γίνεται να βάζετε τον κάθε βλάκα να μεταδίδει επειδή σας βολεύει το ότι δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Έβλεπε ότι ήθελε, έλεγε ότι ήθελε και προσπαθούσε και να μας πείσει, λες και εμείς ακούγαμε ράδιο γαμώ το σόι του. Να πεθάνει ρε (ναι να πεθάνει) ο κάθε αλλόθρησκος που μας πολεμά, θάνατο στα λαμόγια που κάνουν κακό στην ομάδα μας. Πολεμάμε όποιο μας πολεμά.

Να στείλουμε ΦΥΣΙΚΑ και το μήνυμα μας στον Ισπανικό βράχο και να του πούμε ότι τον περιμένουμε πίσω, όπως και να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση και να μην είναι κάτι επίπονο και μακροχρόνιο. Μπουθόν σύσσωμη η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια σε περιμένει δυνατό να πατήσεις το γρασίδι για την πάρτι μας. Επίσης όσοι τον έχετε φίλο στο φατσοβιβλείο καλό θα ήταν να περάσετε το μήνυμα και στον ίδιο.

Για τους φλώρους της Κένετι(ναι λέμε, Έλλην ήρωας) τι να πω; Τα έχετε πει εσείς πιο πριν στους αθλιογράφους σας… Με την ομάδα της 2ης κατηγορίας ρε; Έδρα σας μάλιστα; Και θέλετε και πρωτάθλημα; Έγινε σωστός προγραμματισμός; Από κατοχή άλλο πράμα, ευκαιρίες όμως; Ναι ρε ξέρω, θα σκάσετε όλοι όπως όμορφα-ωραία και σεβαστά σας διατάξανε. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Στον αγωνιστικό τομέα τι να πρώτο πω; Ξεκινήσανε από το 3ο λεπτό με μια βουτιά του Τριτσκόφσκι όπου ζήτησε προς τον διαιτητή παράβαση και φυσικά η κίτρινη ακόμα έρχεται και με αυτά για εισαγωγή και πηδώντας τα υπόλοιπα βρεθήκαμε στο τέλος να βλέπουμε το θίασο του ευρωπαϊκό αποέΡλ να σπρώχνεται για να νικήσει ένα άρη. Έλεος ρε, πάλι τα ίδια; Ούτε με τον άρη ντραπήκατε; Περίγελος έχετε γίνει… αλλά αφού το είπαμε, είστε οι πουθενάδες. Α και παρεπιπτόντως πόσους πείρατε στο ΓΣΠ οεο; Ε ομάδα των ρεκόρ;

Προς κυρίους της ΚΟΠ, δεν ξεχνάμε και θέλουμε την τιμωρία του ζώου Δημήτρη Κυριάκου πριν βγάλουμε και τη φωτογραφία του προς τα έξω. Κανονίστε λέμε γιατί εμείς κρατιόμαστε και δεν κρατιόμαστε. Δεν ξεχνάμε ρε και δεν θα ξεχάσουμε, μάρτυρας μας ο Λαός. Ο άγρυπνος φρουρός των συμφερόντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Και επειδή καραγουστάραμε το μήνυμα μας να το πούμε όλοι μαζί

Εεε Οοο Ωραία που περάσαμε στο ΕΞΟΧΙΚΟ

Χαιρετάμε τους απανταχού πρασινοδιαβολισμένους
Και η κόλαση πράσινη είναι !!!

o Green Devil