Συζητήσεις με τον hoolifan [26-9-11]


Σαββατοκύριακο στο εξοχικό και η ομάδα ξεκουράστηκε με το οικογενειακό δίτερμα που κανόνισε να ‘ναι καλά η προσωρινή ένοικος ανόρθωσης . Ανακτήσαμε και την χαμένη μας αυτοπεποίθηση ! Λέω να της ρίξουμε το νοίκι της καημένης είναι πολύ καλή γριούλα. Έπιασε και τα 100 τώρα άντε μωρέ ας το πάρει το ποτάμι.

Φρέντυ μου θα φας την κατσάδα σου. Φίλε δεν ξέρω τι γινόταν στην αελούλα αλλά αυτά με τις μάσκες να τα αφήσεις τουλάχιστον προς το παρόν. Αφού το ξέρεις είσαι ο μόνος μας επιθετικός αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την ευχέρεια να τρώμε κίτρινες από το τίποτα. Τώρα να είχαμε 3 -4 επιλογές να σου πω κάνε το χαβαλέ σου . ΑΛΛΑ για το παρόν στάδιο ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ!!!

Το κοράκι κρα κρα πάλι προσπαθούσε το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο να σπρώξει την κυρία που τελικά της έμεινε το «σπρώξιμο» του πράσινου λαού!

Πω πω θεέ μου τι υπερθέαμα ήταν αυτό! Κοτόπουλα του Broadway! Άνοιγαν οι κουρτίνες, έκλειναν οι κουρτίνες, ξανάνοιγαν οι κουρτίνες, έκλειναν οι κουρτίνες , μάγκωναν οι κουρτίνες , δεν έκλειναν οι κουρτίνες ! Το φάγαμε το δεκάλεπτο. Άμα δεν σας παίρνει κοτούλες ανάψτε καμιά φωτοβολίδα σηκώστε κανά πανί και τελείωσε τι το παιδεύετε το θέμα.

Αλλά τι φωτοβολίδες σας λέω που σας βάλαν στο κλουβί και χαίρεστε από πάνω. Προσπαθείτε να πείσετε τα νιάνιαρα που μπαίνουνε μέσα ντε και καλά πως μπαίνουν κάπου προνομιακά. Καλά σας μάντρωσε η διοίκηση σας και εσείς προσπαθείτε να πουλήσετε και οπαδική μούρη γαμώ τις φτερούγες σας μέσα

Ωραία κασκόλ έφεραν μαζί τους οι ομονοιάτες θα ήταν ωραία για τη συλλογή σας γιατί δεν το προσπαθήσατε? Πάλι θα βρείτε κανά 16χρονο να πουλήσετε μαγκιά σε κανένα φιλικό. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ μες το μπασταρδόπουλλος σε έκανα λαγό, έκαμα τζαι τις σούβλες μου έπαιξα τζαι τις ρακέττες μου τζε εκυκλοφορούσα τζε με το σώβρακο ….όπως αξίζει σε κάθε φίλο ομονοιάτη να περνά τις διακοπές του στο εξοχικό του!

Ήρθαμε φύγαμε και δεν έγινε το παραμικρό. Αυτό για να διερωτηθούν μερικοί κύριοι στα αρχηγεία της αστυνομίας . Οι οπαδοί ήταν οι ίδιοι, τα ίδια κωλόπαιδα που μας χαρακτηρίζετε κάθε φορά. Ομάδες ίδιες και ό τόπος ο ίδιος. Τι άλλαξε δηλαδή και δεν έσκασαν 40 μολότοφ φέτος? Να σας πω εγώ! Δεν πρέπει να είσαι και κανένας επιστήμονας να το καταλάβεις. ΑΠΛΑ μην μας ενοχλείτε όπως έτσι και έγινε. Εσείς επιλέξατε πέρσι να επιτεθείτε στο κόσμο που κρατούσε τα εισιτήρια στο χέρι και πήρατε τις απαντήσεις σας. Μην μας πειράζετε να μην σας πειράζουμε.

Πάρτε τα ρομποτάκια σας σε κανένα μάθημα διαχείρισης όχλου να καταλάβουνε . Δεν μπορείς ρε πανηλίθιε να έχεις απέναντι σου 500 άτομα και να τους συμπεριφέρεσαι σαν ζώα επειδή δεν σου έκατσε εσένα η γυναίκα σου το προηγούμενο βράδυ. Ακόμα τζε ο γάρος εν να κλωτσήσει άμαν του μασχιεσε συνέχεια….τζαι πίστεψε με ΜΕΝ ΦΑΕΙΣ ΚΛΩΤΣΙΑΝ ΠΟΥ ΓΑΡΟΝ!!! DONKEY 9 ON TOUR!

Τώρα που είπα αστυνομία . Από την πρώτη ώρα της σύλληψης του Αντωνη Φανιερου σύμφωνα με δημοσίευμα του φιλελεύθερου προσέτρεξαν στο πλευρό του ο πρώην δικαστής και νυν δικηγόρος Αντώνης Ιντιάνος και ο πρώην βοηθός αρχηγός αστυνομίας Σωτηρης Χαραλάμπους επίσης δικηγόρος! Να προσθέσω και το γεγονός πως η όλη υπόθεση κρατήθηκε μυστική από την αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας γιατί υπήρχε φόβος διαρροής της πληροφορίας. No comment!!!

Εμάς κανένα πρόστιμο μας κανόνιζαν στη τροχαία και νομίζαμε πως είχαμε και μέσον!!!

Υπενθύμιση! ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ τις κέρδισαν τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 9! Για να μη ξεχνούν κάποιοι τόσο νωρίς! Γιατί όταν φώναζαν όλη τη χρονιά ότι ο κόσμος πρέπει να βρίσκετε στο πούλλος για να καταλαβαίνουν και να νοιώθουν οι παίχτες τις απαιτήσεις του ΑΛΛΟΙ φώναζαν για αλήτες. Τα γυαλιά σας κύριοι , ορίστε , και φροντίστε να μην τα χάνετε συχνά για να μην αναγκαζόμαστε να σας τα ΒΑΛΟΥΜΕΝ!

ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ. Μετά την QATAR airlines που θα ήταν ο χορηγός μας ρε λαστιχάρικα είναι φανερό πως του χρόνου η Noble energy θα είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας μας ως άξια εκπρόσωπου της κυβέρνησης έτσι??? Άτε ουστ μπινέδες . Τώρα κατάλαβα που βρήκε η Κύπρος τόσο «φυσικό αέριο» με τόσες κλανιές που μας ρίχνετε

Α και τώρα που θυμήθηκα τι γίνετε με τη περήφανη γαλανόλευκη σημαία στον αρχάγγελο ?. Έγινε υποστολή ? Και εγώ που νόμιζα πως δεν θα κατέβαινε ποτέ. Α ρε αξίες και ιδανικά πως θα σας βγάλουν από το ντουλάπι όταν θα είστε και πάλι χρήσιμα…

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Ζητώ την τιμωρία του φασίστα ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ!! ΒΓΑΛΤΕ ανακοίνωση για την αποπομπή του ΤΩΡΑ!! ΔΕΝ θα βαρεθούμε ποτέ να το γράφουμε! Και ώσπου γράφουμε μόνον εν καλά!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 2. ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΩΡΑ! OPEN THE FUCKIN DOORS!

Hoolifan