Συζητήσεις με τον Ηoolifan [23-9-11]


Δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά εγώ δεν πήγα για να εμψυχώσω σήμερα τους παίχτες στην προπόνηση. Όχι πως δεν έπρεπε ή πως έπραξαν λάθος τα παιδιά που πήγαν.

Εγώ αποφάσισα ότι θα τους χειροκροτήσω μετά την Κυριακή. Βαρέθηκα να τους χειροκροτώ και να ξελαρυγγιάζομαι να τους παροτρύνω να κάνουν κάτι που θα έπρεπε να είναι φυσικό αυτονόητο από τον πρώτη κιόλας μέρα που υπέγραψαν στο τριφύλλι.

Να πάνε λοιπόν. Ο κόσμος θα είναι δίπλα τους όπως πάντα . Να αποδείξουν πως παιχνίδια με άρη και αελ ήταν όχι μια κακή παρένθεση ΑΛΛΑ ένα λάθος ασυγχώρητο που για να κερδίσουν ξανά την τιμή τους πρέπει να εξαγνιστούν με μια τεσσάρα μέσα στο κοτέτσι!

Πάθος, σεβασμός στο κόσμο και την ιστορία που κουβαλάει η πράσινη φανέλα. Η ιστορία είναι εκεί κύριοι μην σας ξεγελούν οι διαφημίσεις και οι χορηγοί που πάνε να υπερκαλύψουν το πράσινο . Το πράσινο της καρδιάς μας είναι απέραντο και απέραντη τιμή του αξίζει.

Πάμε για restart λοιπόν. Όλοι μαζί , ξαναφέρτε τα χαμόγελα στα χείλη μας. Ξαναφέρετε την σκοτούρα
στο κεφάλι των αλλόθρησκων που για άλλη μια φορά μας ξέγραψαν νωρίς.

ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΙΦΑΝ περήφανο!!

Προειδοποίηση ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να μην τολμήσει να κάνει τις μαλακίες τις περσινές όπου άφησε 500 άτομα με εισιτήριο εκτός γηπέδου!! Και μην τολμήσουν άλλοι να βγάλουν ανακοινώσεις για τυχόν επεισόδια μετά… Έβαλαν και την φωτογραφία του 16χρονου στα κανάλια και στο τύπο. Τον καταζητούσαν για τι ρίψη κροτίδας που τραυμάτισε 2 αστυνομικούς! Τελικά αποδείχτηκε πως είχε ανάψει αναπτήρα για να κάνει ένα τσιγάρο!! Μα τωρά σοβαρομιλούμε ?? Με μια ρίψη πλαστικού ποτηριού σε βλέπω άνετα στη λίστα της ΙΝΤΕΡΠΟΛ! Πιάστε ρε τα λαμόγια που κοροϊδεύουν το κοσμάκη και αφήστε τους οπαδούς! Ή μάλλον αφήστε το ΚΟΣΜΟ να κάνει το τσιγάρο του καθίκια!

Επίθεση και στα γραφεία των διαιτητών!! Δεν σας λυπάμαι στάλα! Στο βούρκο αυτό μόνοι σας διαλέξατε να κολυμπάτε!

Αλλάζουμε. Εφτάρα κέρασε την ομάδα πουτσαλ της αελ η πρωταθλήτρια – κυπελλούχος ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Συνεχίζουμε από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ. ΟΛΟΙ εισιτήρια διαρκείας ΚΑΙ του φούτσαλ ΚΑΙ του ΒΑΣΚΕΤ και του ΒΟΛΕΥ! 20 ευρώ δεν είναι τίποτα άμα δείτε τη ψυχή καταθέτουν σε κάθε αγώνα τα παιδιά!

Μυρίστηκαν τα ριάλλια και ονειρεύονται γήπεδα τα λαστιχάρικα. Πνάστε έχετε υπογράψει για ακόμα 10 χρόνια με το Γ.Σ.Π.

Δεν ξεχνώ. Ζητώ την τιμωρία του φασισταρά ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Τα παιδιά της ομόνοιας ζητούν δικαίωση! Ο ΧΟΥΛΙΦΑΝ θα το φωνάζει μέχρι την τελική δικαίωση ! Άσχημο τσιμπούρι ΚΟΛΛΗΣΕΣ!

Δεν ξεχνώ 2. ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΩΡΑ!! OPEN THE FUCKIN DOORS

Κάφρικο της ημέρας! Ρε Διονύση δεν είναι ειρωνεία ρε φίλε να αγωνίζεσαι μια ζωή στη χώρα σου για να καταφέρεις να μπεις στην εθνική, και τελικά να σε καλούν όταν έχεις αγωνιστεί στην Κύπρο? Μου θυμίζει ποιητές που αναγνωρίζεται η αξία τους μετά θάνατον……Αλήθεια πέσμου γιατί δεν το δοκίμασες αυτό?

Γνωμικό της ημέρας. Πρέπει να είσαι σαν την πάπια. Ήρεμος στην επιφάνεια και να κωπηλατείς σαν τρελός από κάτω…

Hoolifan