Δώστε τη δύναμη στον κόσμο


Η Ομόνοια επιβάλλεται να αφοσιωθεί στον στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Δεν θα κουραστούμε να επισημάνουμε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα μας φέτος να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, αγωνιστικά και μη και να πάρει τον φετινό τίτλο.

Ποτέ άλλωστε, δεν έχουμε συμβιβαστεί στην ιδέα, η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει άλλο στόχο οτιδήποτε άλλο πλην της πρώτης θέσης. Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι σήμερα υπηρετούν το τιμημένο έμβλημα της ομάδας και την βαριά φανέλα της Βασίλισσας. Αρχής γενομένης το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση. Η Ομόνοια οφείλει να πάρει το ζητούμενο και να αρχίσει σιγά σιγά να πείθει τον κόσμο της ότι η σημαία ήταν, είναι και θα παραμείνει ψηλά.

Το είχαμε γράψει μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής και τη νίκη με 4-1 επί της Αλκής. Η ομάδα είναι κομμένη στα δύο και δείχνει χαμένη όταν επιτίθεται. Ίσως αυτή τη στιγμή που μιλάμε να είναι η πιο ακίνδυνη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος και το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι αποκλειστικά θέμα επιθετικών. Από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές αρνούνται να πάρουν ευθύνη στα πόδια τους και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις μιας οργανωμένης επίθεσης, κάνει το πρόβλημα ακόμη μεγαλύτερο. Το πρόβλημα δείχνει να είναι καθαρά ψυχολογικό αφού η μπάλα μοιάζει βαρύ φορτίο για κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας. Σίγουρα οι δυνατότητες υπάρχουν, το ταλέντο ρέει, και η τεχνική λάμπει. Αυτό που λείπει είναι το πάθος, η θέληση, η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση, ο τσαμπουκάς και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός. Αυτά μόνο ο κόσμος μπορεί να τα περάσει στους ποδοσφαιριστές.

Οι ποδοσφαιριστές πλην την στήριξη του κόσμου στις κερκίδες, χρειάζονται και την καλύτερη επαφή μαζί του έξω απ’ τα γήπεδα. Ίσως αυτό να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι ποτέ δεν είναι μόνοι στις προσπάθειές τους.

Γιαυτό λοιπόν ανοίξτε τις γέφυρες επικοινωνίας με το κόσμο και μπολιάστε τη δύναμη του κόσμου πίσω στην ομάδα.