Συζητήσεις με τον HOOLIFAN [20-9-11]


Πόση αδιαφορία μπορεί να υπάρχει ρε . Λες και τους βάζεις να τσαππίζουν! Και μην μου πείτε πως δεν πληρώνονται για αυτό είναι έτσι. Κάθε μήνα παιδιά ΚΑΘΕ μήνα! ΞΥΠΝΑΤΕ μην έρθει ο πραγματικός εργοδότης σας στο Πούλλος!

Δεν βλεπόταν παιδιά . Δεν βλεπόταν με τίποτα. Ρε δώστου μπύρες, δώσε ξίδια τίποτα σου λέω. Λες και έπαιζε Βραδυποριακός – αελ.!!

Θα σας πάμε στο εξοχικό την άλλη εβδομάδα μπας και αλλάξετε στάση και νοοτροπία. Κάντε την αρχήμπας και δούμε μια πράσινη μέρα

Και μετά μου λέτε δεν είναι θέμα τύχης. Η ανώμαλη 2 φορές με διαιτητές και 1 με αυτογκόλ διατηρήθηκε εκεί που είναι. «Τεχνητή» ή «φυσική», η τύχη είναι εδώ και τραβάει τα κοτόπουλα απ’ την μύτη. Προσοχή το είπα κομμένες οι λαδιές την Κυριακή!

Και όσο για το ότι η αελ ήταν καλύτερη αυτό δεν μου λέει κάτι. Η μπάλα είναι μπάλα και άμα ήταν να έπαιρναν τον αγώνα οι καλύτερες ομάδες τότε.…θα έκλειναν οι μπούκηδες και ο κόσμος θα ασχολείτο με την eurovision καλύτερα! Και στο πάνω μέρος δεξιά της αρχικής σελίδας μας θα έγραφε τουλάχιστον 25 στα πρωταθλήματα !!

Αν καταφέρει το συμβούλιο να χάσει αυτή την υπόθεση τότε να πάει να κρεμαστεί! Έχεις προειδοποίηση από τον διαιτητή, έχεις έκθεση αστυνομίας που καίει της γατούλες , έχεις και το φύλλο αγώνος καταπράσινο Ε ΘΕΣ και τίποτε άλλο?. Θυμηθείτε πόσα ματς διακόπηκαν μέχρι τώρα για τέτοιους λόγους. ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΟΥΝ τώρα αμέσως ΟΛΑ τότε!

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ θα τον πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ και ΝΑΙ θα τον πάρει στα χαρτιά! Εσείς το επιλέξατε αυτό με τις μαλακίες σας και το σύνδρομο καταδίωξης που σας διακατέχει. Άλλο να λες ρε παπάρα πως η αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της ΚΑΙ ΑΛΛΟ να βλέπεις συνεργασίες ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Σιγά μην μας πείτε ότι o Κατσουνωτός έπαιζε στα τσικό μας! Ανάψτε το φως καημένοι να φύγουν τα φαντάσματα

Ανακάλυψε την τασχινόπιττα το κερκιδα.νετ(BLOCK).Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει την Θύρα 9 να είναι στην τάφρο του Γ.Σ.Π προς την μεριά των οπαδών της αελούλας. Φαντάζομαι ότι πρέπει να την βρήκαν με την βοήθεια του WikiLeaks!! Πάνω σε αυτή τη φωτογραφία προσπαθεί η αελ να στοιχειοθετήσει την υπόθεση της πως πρώτοι οι οπαδοί της δέχτηκαν επίθεση και ανταπέδωσαν πίσω!

Μας τσακώσατε.
Έχετε δίκαιο βεβαίως και παραδεχόμαστε πως ήρθαμε κάτω από την νότια. ΗΡΘΑΜΕ ΡΕ ψιψίνες ΜΕΤΑ που πουλούσατε μαγκιά στην ανατολική και όχι πριν! Ερώτηση . Αν πρώτοι δεχτήκατε επίθεση από εμάς ΓΙΑΤΙ ανταποδώσατε τα αντικείμενα στην ανατολική ΚΑΙ ΟΧΙ στην τάφρο που ήταν γεμάτη ομονοιάτες?? Με ποια λογική δηλαδή σας ρίχναμε αντικείμενα εμείς και εσείς τα πετούσατε στην ανατολική και όχι ακριβώς από κάτω σας ??? Μαλακία υπόθεση πάτε να στήσετε. Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ λίγο photoshop δεν βλάπτει ΦΑΙΝΕΤΕ το ρολόι ρε παπάρες στην φωτογραφία !

7 και 10! Ξεκίνησε ο αγώνας 6 και 15.
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ στο ημίχρονο!! DO THE FUCKIN MATHS ρε σκατάες!!!

Ο φυγάς πάει να ακολουθήσει την συμπολίτισσα «στο νοίκι πάντοτε γιατί η πόλη μας ανήκει»

Αελ στη β εθνική. Προς ολοταχώς πάνε και πίσω δεν γυρνάνε. Γιατί τα προβλήματα δεν μπορείς να τα ρίχνεις κάτω από το χαλί συνεχώς. Και αυτό ισχύει για όλους

Τώρα που το έφερε και η κουβέντα. Μια χαρά εταιρία είναι ο απόλλωνας ε? Το λέω αυτό γιατί δεν πρέπει μερικοί να πιστεύουν πως με τη σύσταση εταιρίας θα λυθούν τα προβλήματα μας! Τόσες και τόσες εταιρίες κολοσσοί κλείνουν σήμερα και δεν μας λέει κάτι αυτό? Σίγουρα όμως κάτι πρέπει να γίνει με αυτή τη κατάσταση στο σωματείο δεν λέω. Απλά γιατί δηλαδή πρέπει να γίνουμε πρώτα εταιρία για να εμπλακούν σωστοί άνθρωποι στην ΟΜΟΝΟΙΑ? Ο hoolifan προτείνει μια πιο απλή λύση και μετά βλέπουμε ρε παιδί μου. ΑΝΟΙΞΤΕ τις πόρτες στα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Δώστε λόγο και δύναμη στον κόσμο μας!

ΟΛΑ ξεκινούν από εκεί. Δεν γίνετε η δημοφιλέστερη ομάδα στη Κύπρο να κάνει γενική συνέλευση λες και είναι συνάντηση συνταξιούχων. Και δεν μιλώ υποτιμητικά για τη παλιά φρουρά αλλά είναι κρίμα τόσα νέα παιδιά με νέες ιδέες , κατάλληλα πτυχία και λοιπά να βλέπουν τις πόρτες κλειστές. Και άμα είσαι συμβούλιο τι κριτική να δεχτείς από 300 άτομα σε μια ολιγόωρη συνέλευση? Κάντε τα μέλη 2 χιλιάδες για παράδειγμα ( κανονικά 50 χιλιάδες έπρεπε να είμαστε) να παίρνει και σημαντικά έσοδα το σωματείο και να ακούγονται απόψεις από όλες τις ηλικίες και όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Ανακοινώθηκαν αλλαγές στο τμήμα σκάουτινγκ !!! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!! Ανακοινώθηκε και FAN DAY!! Τι γίνετε παιδιά ότι λέμε γίνετε !!

Πρωτοκλασάτος διαιτητής πρώτης κατηγορίας μαζί με διαιτητή 2 κατηγορίας συνελήφθησαν για λαθροθηρία!! Κινητοποιήθηκαν 10 άτομα της θύρας ( όχι της 9) για να τους τσακώσουν. Μετά βέβαια από παρέμβαση υψηλά ιστάμενου προσώπου οι κατηγορίες μειώθηκαν σημαντικά!! Διαιτητές ενωμένοι ποτέ νικημένοι …και ποτέ νηστικοί, πάντα στο τραπέζι μας φάσσες και λαγοί!

Δεν ξεχνώ. Απαιτώ την τιμωρία του φασισταρά ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Και αν βαρεθήκατε να το
διαβάζετε περιμένετε να δείτε ακόμα!!

Γνώριζες ότι για να στηθεί το άγαλμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ δούλευαν ΣΚΛΑΒΟΙ??

Γνωμικό της ημέρας . Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.
Μαχάτμα Γκάντι.

ΗΟΟLIFAN