Green Devil – O πόλεμος ξεκίνησε [18-9-11]


Σας προειδηποίησα ότι θα δεχθούμε πόλεμο από τους έμμισθους αθλιογράφους που δουλεύουν προς όφελος άλλων. Γνωστό το έργο και όποιος δεν το περίμενε αφελής απλά.

Ξεκίνησαν που λέτε τη μηχανή κοπρολαγνίας οι απανταχού «έχω άποψη» αθλιογραφίσκοι για να μας πουν ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ πως αν δοθεί το παιχνίδι σε εμάς θα είναι η μεγαλύτερη κλοπή που έγινε ποτέ.


Δεν λέω ρε παιδιά, η ομάδα 0, χωρίς πλάνο-πάθος και ουσία και ανίδεο θεωρώ όποιο πει το αντίθετο,αλλά ποιος μου εγγυάται εμένα ότι το 2
ο ημίχρονο θα ήταν παρόμοιο του πρώτου; Μπάλα ξανάδατε? Ή το η θεά μπάλα τιμωρά – Η μαγεία του ποδοσφαίρου και άλλα πολλά μόνο όταν δεν παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ;

Όπως και να έχει δεν θα ασχοληθώ και τόσο με ένα μπουρδελοημίχρονο αλλά με αυτούς που μας το παίζουν ότι έχουν και άποψη και πάντα με εμάς ρε γαμώ το.

 

Που λέτε λοιπόν ο εντεταλμένος κύριος όχι μόνο μίλησε για κλοπή αλλά είχε και το θράσος να μας το αναπτύξει το όλο θέμα. Θα πω περιληπτικά τι μας είπε.

  1. Αν το πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι κλοπή
  2. Η ομάδα που θα πάρει την κλοπή δεν θα έχει δικαίωμα να ξαναμιλήσει για οτιδήποτε (κόψε κάτι ρε μεγάλε)
  3. Αν συνεχιστεί ο αγώνας άλλη μέρα και νικήσει η ομάδα μας πάλι είναι κλοπή

Καλά ρε χαζό ον (αν και τα όντα έχουν εγκέφαλο)και η ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν φέρει ευθύνη για τις βλακείες των ψευτοχουλιγκάνων της Νότιας πως μπορεί να δικαιωθεί;

Αν το πάρει ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ είναι λάθος, αν δεν το πάρει και παιχτεί ξανά πάλι λες λάθος (που δεν καταλαβαίνω γιατί να ξαναπαιχτεί). Άρα να το πάρει η αέλ ή να νικήσει η αέλ για να είσαι happy. Δεν μας χέζεις ρε αντικειμενικέ?

 

Ο άλλος, ο βο(υ)λευτής είδε ότι όλα τα ξεκίνησαν η ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ λέει. Ένας να τον πάρει επείγον οφθαλμίατρο γιατί παίζει να σκοτώσει κανένα στον δρόμο κάποια μέρα. Έλεος πλέων να δίνουν βήμα λόγου στον κάθε αθκιασερό που θέλει ΤΑΧΑ να πει το τι είδε ή αλλιώς να βολέψει συμφέροντα του.

Που ήσασταν ΡΕ όλοι εσείς όταν ο Γιωργαλλίδης ήταν κάτω από κροτίδα;

Πότε σας πείραξε το οφφσάιντ του Χαπέσιη; (ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΛΟΠΗ)

Γιατί δεν δείξατε ευαισθησία στο ότι η ανώμαλη 3 παιχνίδια μέχρι τώρα τα 2 καταγγέλθηκε ο διαιτητής και το άλλο ήταν με 3 μέτρα οφφσάιντ?

Γιατί δεν σχολιάσατε τα δρεπάνια? Τα σκεπάρνια? Την κροτίδα υψίστης επικινδυνότητας και τον προορισμό της σε ένα άσχετο φίλαθλο της ανατολικής κερκίδας;

Θα μπορούσε να υπάρξει νεκρός,θα μπορούσε τώρα να μιλάμε για νεκρό παιδάκι

 

Αλλά ναι , όλους σας πιάνει η ευαισθησία σας όταν είναι δικός σας και μόνο, όπως πέρσι με τον φίλαθλο μας που μαχαιρώθηκε. Δεν ενόχλησε τότε και δεν σας νοιάζει για να ασχοληθείτε και τώρα.

Πάνω απ` όλα η γραμμή που βάζει η ομάδα σας.

(ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ που μου θέλετε οικογένειες στο γήπεδο; ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ).

Και επί ευκαιρίας ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ με 2 τρόπους.

  1. Προσπαθούμε να μην μπαίνουμε ή έστω να μπαίνουμε όσο πιο λίγο γίνεται.
  2. Διαφημίζουμε σε όλους τους γνωστούς μας, για μία εβδομάδα όλα τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ sites. ΝΑΙ να τα πρήξουμε όλων άμα είναι για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στηρίζουμε φανατικά χωρίς σκέψη και ενδοιασμούς ΟΛΗ την παρακάτω λίστα :

www.kifines.com

www.trifylli.net

www.omonoianews.com

www.gate9.com.cy

www.omonoia.com.cy

 

ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ…

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ !!!!!