Συζητήσεις με τον Ηοοlifan – [15-9-11]


Γεια σας μάγκες . Τι μου κάνετε όλα καλά? Τι καλά δηλαδή μας έχουν πρήξει τα αρχίδια να πούμε.  Όπου πας και όπου καθίσεις παίζει ο ύμνος του τσαμπιονς λινγκ (ναι πανίκο ναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση).

Το χειρότερο ξέρετε ποιό είναι. Ότι παίζει σε κινητά που πριν ένα μήνα
ούτε καν τον ύμνο της ομάδας τους δεν είχαν . Ούτε καν μια φωτογραφία έτσι για τα τυπικά. Πολλοί φίλοι μου ζητάνε να παραδεχτώ την ανωτερότητα τους και να δούμε τα δικά μας χάλια. Να παραδεχτώ αλλά πρώτα ακούστε με λίγο.

Ξέρετε υπάρχει μια θεωρία που λέγεται θεωρία του χάους ή αλλιώς το φαινόμενο της πεταλούδας (σαν την ομώνυμη ταινία). Υποστηρίζει πως το φτερούγισμα μιας πεταλούδας σε μια περιοχή του πλανήτη προκαλεί τυφώνες στη άλλη άκρη του πλανήτη. Κατά τη δική μου hoolifanίστικη άποψη ΟΛΑ αυτά τα ευνοϊκά σφυρίγματα που λαμβάνει το αποερλ τα τελευταία 6 με 7
χρόνια ( έντονα μιλάμε γιατί ευνοϊκά παίρνει από ανέκαθεν) οδήγησαν σε αυτό το πράγμα που βλέπουμε σήμερα.

Ναι ρε γιατί και εγώ άμα μπαίνω στο γήπεδο τα τελευταία 6 χρόνια και με το έτσι θέλω κερδίζω δημιουργώ αυτή την ψυχολογία και δυναμική που έχει σήμερα το αποερλ. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι . Όσο αντιαποερλ και να είμαι δεν είμαι μηδενιστής. Το ξέρω πως έχουν ομάδα αρκετά καλή ΑΛΛΑ ναι δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση αυτό που προσπαθούν έξυπνα να πλασάρουν σχεδόν όλοι, σαν την ομάδα του αιώνα!

Όλα αυτά τα σφυρίγματα που ανάφερα ποιο πάνω είχαν σαν αποτέλεσμα το αποερλ να παίρνει τους τίτλους το ένα μετά τον άλλο . Είχαν αποτέλεσμα να στεριώσει ένας προπονητής στην ομάδα και να μπορεί να δουλέψει το υλικό του όσο καλύτερα γινόταν. Είχαν σαν αποτέλεσμα οι οπαδοί να μεν μουρμουρούν να σας το πω έτσι και να έχει η ομάδα την ηρεμία της .

Γιατί αν το αποερλ δεν έπαιρνε τα μισά πρωταθλήματα που πήρε, το μισό ρόστερ της ομάδας θα ήταν αλλού και οι προπονητές θα άλλαζαν ο ένας μετά τον άλλο!  Σαν την δική μας περίπτωση ΑΚΡΙΒΩΣ. Και φτάνουμε στο φαινόμενο της πεταλούδας!  Ένα offside ακυρωθέν γκολ , ένα πέναλτυ κάλπικο που κέρδισαν, μια κεφαλιά – χέρι που οδήγησε σε κόκκινη κάρτα και τα λοιπά και τα λοιπά, όλα αυτά τα μικρά μικρά « φτερουγίσματα» οδήγησαν σε αυτό το τυφώνα που ζούμε σήμερα.

Μέσα σε όλη αυτή τη θεωρία του χάους δεν μπορώ να μην συνυπολογίσω τον παράγοντα τύχη. ΝΑΙ τύχη και σε όποιον δεν αρέσει ας κάθεται να θαυμάζει το αποερλ και να ζηλεύει για την μπαλίτσα που παίζει. Γιατί είναι τύχη και μόνο τύχη από μια στραβοκλωτσιά σου να παίρνει την μπάλα ο μόνος παίχτης που ήταν αμαρκάριστος για να κάνει την ισοφάριση. Ρε εδώ η μπάλα έφτασε κοντά του ΚΑΛΥΤΕΡΑ από το αν ήθελε πράγματι να του δώσει πάσα ο άλλος ΡΕ! ΕΙΝΑΙ τύχη και μόνο τύχη η μπάλα να χτυπάει ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ του δοκαριού και να ΓΥΡΝΑΕΙ έξω ( άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία, δεν έχω ξαναδεί μα το θεό).

ΔΕΝ γίνετε με τη Βίσλα να πετυχαίνεις τέτοιο γκολ ! Ας έπαιζαν στο λόττο καλύτερα πάλι θα το έπαιρναν! Και μην μου πείτε τα κλισέ η τύχη είναι με τους δυνατούς γιατί έχω μπουχτίσει με αυτές τις αηδίες. Στην ασπίδα ΕΓΩ είχα την κατοχή ΕΓΩ είχα τις ευκαιρίες ΚΑΙ ΠΑΛΙ από μια στραβοκλωτσιά βρέθηκε η μπάλα στο Κόντη ( που και εκείνος στραβοκλωτσιά έκανε και δεν βρήκε τη σήκλα) για να κάνει το 1-0.

Να σας θυμίσω και την ανώμαλη με τα γκολ κεφαλιές – πλάτη και μέσα. Άσε και τα γκολ κεφαλιές καρφωτές από αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας στα δικά τους δίχτυα!

Για να τελειώνω. Η άποψη μου παίδες είναι ότι μέσα σε όλη αυτά τα κατορθώματα χρειάζεσαι και την τύχη πράγμα που η ομάδα μας δεν έχει. Είναι φανερό πως ο θεός έχει βγάλει το season ticket του για τη νότια. Οι ομάδες στη Κύπρο οι 2 -3 μεγάλες τουλάχιστον δεν έχουν και μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους.  Αυτό που έχουν διαφορά είναι στο θέμα ψυχολογίας και τσαμπουκά που απέκτησε η μία με τους ποιο πάνω παράγοντες που ανέφερα.

Και επειδή εμείς είμαστε ξερά κεφάλια παίξτε όσους ύμνους τους τσαμπιονς λινγκ θέλετε στα κινητά σας! Γιατί σας το ορκίζομαι πως θα έρθει η μέρα πoυ αυτός ο χάρτινος πύργος που χτίσατε θα καταρρεύσει μπροστά στα μάτια σας σαν ένα μάτσο τραπουλόχαρτα. Και η αιτία θα ήμαστε εμείς!  Το σεντόνι που  κουνάτε με τόση χαρά εμείς θα σας το κάνουμε το νεκροσάβανο σας.

Εμείς θα σας κάνουμε να βρίσετε διοικήσεις , παίχτες και προπονητές που για χάρη τους τώρα τραγουδάτε! Και τότε όταν θα πάτε την επόμενη στη δουλειά σας ή στο σχολείο ΕΜΕΙΣ θα είμαστε μπροστά σας πίνοντας παγωμένη μπυρίτσα Heineken(μιας και είναι ο χορηγός ) και μαζί με μια χορωδία θα σας τραγουδάμε the championnsssssss..tou tou tou σαν την διαφήμιση ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!!!

ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ . ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ , ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΨΥΧΟΙ να αποχωρήσουν τώρα.
Μπροστά οι λεγεώνες του πολέμου!!! Ηχήστε της σάλπιγγες…..

o HOOLIFAN