Αυθεντικός [13-09-11]


Πρεμιέρα για τη στήλη σήμερα αδέρφια και μην περιμένετε απο μένα τα τετριμμένα, περί ευχαριστιών για τη φιλοξενία στη σελίδα και λοιπά κενού περιεχομένου συνήθη ποιηματάκια που γράφονται σε ανάλογες περιπτώσεις . Αν μου άρεσαν τα κλισέ δε θα επέλεγα να ανέβει η στήλη τη γρουσούζικη για τους προληπτικούς μέρα, Τρίτη και δεκατρείς, ημέρα μάλιστα κατά την οποία η δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου δίνει αγώνα για την πιο σένια ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης.

Μια διοργάνωση τόσο σένια που τους πάει πολύ. Βλέπετε για εκείνους, στα μάτια τους και στην καρδιά τους, η ομάδα τους είναι άλλη όταν αντιμετωπίζει τον Ανίκητο FC και άλλη όταν αντιμετωπίζει την Chelsea του Λονδίνου με την Χριστουγεννιάτικα στολισμένη Oxford Street του. Για τον ΟΜΟΝΟΙΑτη όμως τα πράγματα είναι αλλιώς αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ του, είναι ίδια στα μάτια του και στην καρδιά του εφ’ όρου ζωής. Για αυτό αδέρφια ψηλά τα λάβαρα γιατί μόδα είναι και θα τους περάσει. Θα ξαναρθεί η στιγμή που σε αγώνα πρωταθλήματος θα διάθεσουν κάτω από σαράντα εισιτήρια.

Αγαθοεργίες Τέλος

Πάμε στα δικά μας τώρα όπου οι φιλανθρωπίες μας άρχισαν νωρίς , κατά τον πολύ εύστοχο τίτλο στο κυρίως θέμα της σελίδας. Οταν μιλάμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ που αγωνίζεται στη δεύτερη της έδρα με αντίπαλο που ούτε το όνομα του δε θυμάμαι, μόνο ως φιλανθρωπία μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία που παραχωρήσαμε. Ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα και για ευνόητους λόγους δεν υπάρχουν περιθώρια για ανάλογες δωρεές βαθμών. Η ομάδα έδειξε να έχει αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία και κυρίως στο τελείωμα των φάσεων μπροστά απο το αντίπαλο τέρμα. Ας ελπίσουμε πως δε θα ξαναζήσουμε τα περσινά όπου το εύκολο τέρμα -το οποίο δεν είχαμε- μας στοίχισε υπερπολύτιμους βαθμούς. Για να γίνει όμως αυτό οι αρμόδιοι μέσα στην ομάδα για τα ανάλογα θέματα, πρέπει να ενσκήψουν πάνω από τα όποια προβλήματα και να βρουν άμεσα λύσεις γιατί αυτό το πρωτάθλημα… ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!

NO MORE FAIR PLAY

Κανονισμός όπου να υποχρεώνει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι κάτοχος της μπάλας να την πετάξει έξω όταν αντίπαλος βρίσκεται ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο δεν υπάρχει. Φαινόμενο που είδαμε και προχθές στο Τσίρειο όπου οι αντίπαλοι έπεφταν κάτω σαν κοτόπουλα για να πάρουν ανάσες και να κερδίσουν πολύτιμα λεπτά. Πρέπει επιτέλους οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αντιληφθούν σε ποια ομάδα βρίσκονται και τι παιχνίδια παίζονται εναντίον αυτής μέσα και έξω απο τα γήπεδα. Να αποβάλλουν από μέσα τους -όταν βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου – τον καλό Σαμαρείτη. Το ίδιο πρέπει να αντιληφθούν και στην διοιήκηση της ομάδας. Η πολιτική του καλού παιδιού όχι μόνο δεν εκτιμάται από τρίτους αλλά την θεωρούν και αδυναμία απο μέρους μας! Με τέτοιο ΛΑΟ η ΟΜΟΝΟΙΑ απογορεύεται να είναι και να λειτουργεί κατά αυτον τον τρόπο. Σε περίπτωση που κάποιοι ξέχασαν τι αναγραφόταν σε ένα ιστορικό πανό να τους το θυμίσω… ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ

SAY IT LOUD – I’M GREEN & I’M PROUD

ο Αυθεντικός