Άποψη αναγνώστη: Θέλουμε Δουλειά


Στείλτε μας την δική σας άποψη στο email: [email protected]

Πριν πάρει στροφές το φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα μας κάνει το πρώτο της δώρο και όλα αυτά στη δεύτερη μόλις αγωνιστική. Ότι η ομάδα μας δεν έπαιξε ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που ξέρει, είναι φανερό και ανάξιο περαιτέρω σχολιασμού. Το κάνει ακόμη πιο επίπονο το ότι ο Άρης έχει 16 χρόνια να πάρει βαθμό της Βασίλισσας στο Τσίρειο !!!

Πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου, αφού τελείωσε το παιχνίδι μας με τους Ολλανδούς, κατηφορίζαμε προς το πάρκινγκ του ΓΣΠ και μιλούσα με ένα φίλο όταν είχα κάνει την εξής δήλωση:’’ Φέτος θα το πάρουμε το πρωτάθλημα, επειδή αυτή η ομάδα έχει αυτοματισμούς’’. Βλέπετε οι αυτοματισμοί είναι το συστατικό να ξεκλειδώνεις κλειστές άμυνες, κάτι που τότε είχαμε.

Ενάμιση μήνα μετά, βλέπω την ομάδα μας να μην μπορεί να τρυπήσει μία κλειστή άμυνα και δεν θυμάμαι σε καμία φάση του παιχνιδιού αυτοματισμούς. Καλό θα ήταν Νεόφυτε, να σκύψετε το κεφάλι και να δουλέψετε σκληρά σε 2-3 σημεία (αμυντική λειτουργία, αυτοματισμοί και ελεύθερα σουτ) και όχι να ακούω δηλώσεις να σηκώσουμε το κεφάλι.

Η άμυνα ήταν μέτρια ως τραγική. Δεν έχω σκοπό να σχολιάσω παίκτη – παίκτη αφού η άμυνα είναι μία γραμμή και στην περίπτωση μας στημένη λάθος. Δεν λέω πως φταις εσύ, αλλά ναι, είναι δουλειά σου να φτιαχτούν όλα τα κωμικοτραγικά που είδαμε ψες.

Αφού εξήγησα πιο πριν για τους αυτοματισμούς ας πάμε στο τι εννοώ ελεύθερα σουτ. Από τη στιγμή που όλοι ξέρουμε πως η ομάδα χρειαζόταν ακόμη ένα επιθετικό και δεν τον πήρε, καλό θα είναι να δωθούν οδηγίες σε 2-3 κεντρόους να σουτάρουν πιο συχνά από απόσταση και εννωείτε ότι αυτούς που θα επιλέξεις, θα πρέπει να τους προπονήσεις επί του θέματος.

Περιμένουμε μια καλύτερη ΟΜΟΝΟΙΑ και αναμένουμε σκληρή δουλειά από όλους στο προπονητικό μας κέντρο. Όποιος νιώθει ότι χρειάζεται διπλή προπόνηση ας το κάνει. Ο λαός είναι και θα είναι δίπλα σας, καιρός να τον κάνετε περήφανο.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Α.Κ

 


Στείλτε μας τις δικές σας απόψεις στο: [email protected]