Green Devil – [9-9-11]


Σας Χαιρετώ τους απανταχού ομοιδεάτες και περήφανους Τριφυλλοφόρους. Θέματα πολλά και για σήμερα….

Πάρτε θέση μάχης και απολαύστε υπεύθυνα. Υπόσχομαι να καραγουστάρετε. Συμβουλή : Φραπέ 9 για συντροφιά και πάμε.

Συναγωνισμός μέχρι και στον «άσο»

Πλέον ο Μούμιας έχει καταφέρει να κάνει τους παίκτες του να συναγωνίζονται σε όλες τις θέσεις. Επειδή ο Διονυ-σάκ-ιτ έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα τους τον κάναν πρώτο τερματοφύλακα τιμής ένεκεν και του αρνούνται την αύξηση ώστε να μην αλλάξει η σφαιρική άποψη του κόσμου για τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του. Έτσι μαεστρικά ο στρατηγός Μούμιας κατάφερε να κάνει τον Κίσσα μαζί με τον νεοφερμένο Πάρντο να συναγωνίζονται μέχρι και στον άσσο !!!

αεκ και ΓΣΠ

Η αεκ ενημέρωσε χθες το φίλαθλο κόσμο με ανακοίνωση ότι τα παιχνίδια της, για τους ομίλους του Γιορόπα Λιγκ θα διεξαχθούν στο ΓΣΠ. Στο ίδιο γήπεδο θα παίζει φέτος ως γηπεδούχος και η ομάδα μας, ο ολυμπιακός Λευκωσίας αλλά και οι φλώροι (μαζί με τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια). Ελπίζω να μην την πληρώσουμε εμείς με ένα κατεστραμμένο γήπεδο επειδή κάποιοι θέλουν να εισπράξουν λίγο χρήμα στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Ας το δουν οι υπεύθυνοι πριν να είναι αργά και πριν το γρασίδι γίνει άχυρο.

Και Τζαμάλ Μπόκιν

Χαιρετούμε την κίνηση απόκτησης του καλαθοσφαιριστή Τζαμάλ και την συνολική δουλειά που γίνεται από κάποιους στο καλαθοσφαιρικό μας τμήμα. Μπράβο στους λεβέντες που παλεύουν καθημερινά για συγκρότηση ενός υγιές τμήματος !!! Εμείς θα είμαστε εκεί.

ΑποεΡλ Εκ Λεμεσου

Σήμερα άκουγα ένα ράδιο που εκπέμπει κυρίως Λεμεσό, τάχα έκανε αθλητική εκπομπή. Δύο δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι των κλέωντων. Μετά ανάλυσε όλη την ομάδα τους και κάλεσμα του κόσμου να πάει γήπεδο. Για το φινάλε κράτησαν το κερασάκι, όπου διάβασαν την ανακοίνωση των οργανωμένων τους οπαδών (Κλέωντες 3) … αν είναι δυνατό. Τελικά τις 2 ομάδες (αποεΡλ και ΑποεΡλ Εκ Λεμεσού) δεν τις ενώνουν μόνο τα 2 φιλικά τον χρόνο, αλλά και η εξωτερική τους πολιτική.

Μπουρδέλο και σημαία

Περνούσα που λέτε έξω από το μπουρδέλο τους, αυτό στην Κένετι (Έλληνας ήρωας) και βλέπω τη μεγάλη Ελληνική σημαία που ανάρτησαν με τόση χάρη οι φλώροι. Καλά ρε ηλίθια πλασματάκια, καταλάβατε ότι η σημαία σας (αυτή της ‘’ομάδας’’ σας) δεν φαίνεται καν; Μια και είστε Έλληνες Λευκωσίας γιατί δεν βάζετε και μία του Δήμου Λευκωσίας; Για το Λάμδα ρε γαμώτο…. Κομπλεξικιά κακομαθημένα ανθρωπάκια του μπαμπά.

Κωστάκη πες αλεύρι

Θυμάστε πριν μία εβδομάδα τις δηλώσεις του Κωστάκη;

Αν όχι, εγώ είμαι εδώ.

«Το Τίμιο Παιχνίδι είναι σημαντικό για το άθλημα μας και στον κάθε ένα που ασχολείται με αυτό» δήλωσε ο κ. Κουτσοκούμνης.
«Πρέπει να καλλιεργήσουμε τις αξίες του αθλητικού πνεύματος και να εργαστούμε ακούραστα για να κρατήσουμε αυτή την προσπάθεια ζωντανή. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους οπαδούς του ποδοσφαίρου στην Κύπρο να μας βοηθήσουν να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τίμιου Παιχνιδιού της ΦΙΦΑ & την Παγκόσμια Ημέρα Σεβασμού της ΟΥΕΦΑ.
Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναγνωρίζουν τον ουσιαστικό ρόλο του τίμιου παιχνιδιού στον αθλητισμό και την ανάγκη να εφαρμοστεί σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, μη εξαιρουμένων των δραστηριοτήτων των παιδιών.
«Τα παιδιά χρειάζονται αξίες μέσα στις οποίες να μεγαλώσουν και το ποδόσφαιρο, σαν ομαδικό άθλημα, τα κάνει να αντιληφθούν πόσο σημαντικά είναι η πειθαρχία, ο σεβασμός, το ομαδικό πνεύμα, και το τίμιο παιχνίδι τόσο για το ίδιο το άθλημα όσο και για την ζωή» σχολίασαν οι κ.κ. Blatter και Platini. «Η εκστρατεία της ΦΙΦΑ για το τίμιο παιχνίδι περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από την προώθηση του τίμιου παιχνιδιού στο γήπεδο. Η ΦΙΦΑ είναι

δεσμευμένη να ενθαρρύνει το παιχνίδι και στην κοινωνία, αρχίζοντας με το μέλλον μας, τα παιδιά».

Κωστάκη, περιμένουμε την κίνηση σου, δικά σου τσογλάνια έκθεσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ,απόλυση του βλάκα τώρα, αλλιώς θα κινηθούμε εμείς προς τους Κυρίους με τα ξένα ονόματα πιο πάνω. Φτάνει αρλούμπες, χορτάσαμε, θέλουμε ΕΡΓΑ και τα θέλουμε ΤΩΡΑ, πριν έρθει η 9 ξανά στα γραφεία σου.

Μεταμόσχευση Socrates

Την συμπαράσταση μας προς τον φίλο και σύντροφο Socrates, τον πρώην γίγαντα της Εθνικής Βραζιλίας αλλά και ηγετικό στέλεχος της Κορινθιακής Δημοκρατίας, που χρειάζεται επείγον μεταμόσχευση συκωτιού. Ακόμη και μετά την εγχείρηση (αν βρεθεί ο δωρητής) οι πιθανότητες είναι κάπου στο 90% να σωθεί. Μεγάλε παίκτη και σύντροφε Socrates ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μαζί σου.
Τα λέμε πρασινοδιαβολισμένοι μου σύντομα..

GREEN DEVIL