Συζητήσεις με τον HOOLIFAN [08-09-11]


Άντε τριφύλλι μου μαγικό κάμε ένα περιπατάκι στην ωραία Λεμεσό την Κυριακή να χαλαρώσουμε. 2 στα 2 εμείς και αναμένουμε και από τον μεγάλο Κωστή να στείλει τα λαστιχάρικα να …..κάμουν παρέα του Κόντη. Μεγάλε αρχηγέ Κώστα Καϊάφα δεν ξεχνώ , δείξε τους το πάλι να πωρωθώ!

Σκέφτομαι τώρα. Δεν γίνετε μια Θύρα 9 με τους ελάχιστους πόρους που διαθέτει ΝΑ καταφέρνει να διασκεδάσει πέραν των 1500 ατόμων για μια ολόκληρη μέρα στο φεστιβάλ της κατενθουσιάζοντας τους πάντες, και ΜΙΑ επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να μην κάνει ένα fan day ρε παιδί μου για τον κόσμο της. Σκεφτείτε πόσο περισσότερο κόσμο θα προσέλκυε ΚΑΙ τι οικονομικά οφέλη θα είχε η ομάδα. Αλλά τι λέω τους έχω ικανούς να ανακοινώσουν fan day…..με 35 ευρώ είσοδο!

«εκλαμουρίστικεν πάλε ο ανίκανος» , « αγοράστε του ένα G.p.s», «το αγαπημένο του κέικ είναι κέικ γεωγραφίας». Αυτά και άλλα πολλά σχόλια σε γνωστή πορνοσελίδα οπαδών του αποερλ για τον πρόεδρο. Χμμ δεν ξέρω αλλά δεν βλέπω να σας βοήθησε και πολύ η ευχαριστήρια επιστολή παιδιά εκεί στο Ακελ. Ίσως χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα. Να ανακηρύξουμε επίτιμο πρόεδρο τον Φοίβο ίσως να βοηθούσε….

O HOOLIFAN δεν ντρέπεται και το παραδέχεται! Ούτε εγώ γνώριζα πως σταθμός της Α.Η.Κ στο βασιλικό είναι δίπλα στη ναυτική βάση ή τουλάχιστον τόσο κοντά. Και ούτε που ήταν το Μαρί ως προχτές δεν ήξερα και ούτε σκοπεύω να απολογηθώ για αυτό. Σταματάτε όλοι να μου το παίζεται γνώστες της κυπριακής γεωγραφίας. Εγώ σας πάω και στοίχημα πως όλοι εσείς που τώρα χλευάζετε ΟΥΤΕ εσείς ξεχωρίζατε τις καμινάδες και το σταθμό της Α.Η.Κ από τα τσιμεντοπιοία Βασιλικού που είναι λίγο πιο πίσω κουφάλες. ΚΑΙ αν θέλετε μπορείτε να διαμαρτύρεστε και έξω από το σπίτι μου για όσο καιρό θέλετε.

ΟΥΤΕ και ένας παίχτης μας ΣΤΗΝ εθνική. ΟΥΤΕ και ένας άσκοπος τραυματισμός. Εγώ να χάνω παίχτες για κανένα δεν δέχομαι. ΡΕ τούτοι εν οι ίδιοι που την ώρα που έπαιζεν η Κύπρος ΓΣΠ ,εκόφκαν εισιτήρια να παν στην Αθήνα να δουν την επίσημη εθνική τους! Είδες όμως φίλε μου! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που μόλις έρθει κανένας παίχτης playboy σαν τον ρονάλντο τρέχουν όλοι να γεμίσουν το στάδιο. Α ρε σαν τα κοριτσόπουλα κάνετε ! ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ βγάζετε και ανακοινώσεις ρε πορτοκαλέξ ότι δήθεν δεν δέχεστε γυναίκες πλέον στο πυρήνα σας! Ρε βγάλτε πρώτα εσείς τις κυλότες που λερώνεται για τον ρονάλτο και μετά την λέτε και στις γκομενίτσες σας.

Ερώτηση έτσι τώρα και με την οικονομική κρίση. Είναι γνωστό πως χιλιάδες Έλληνες έχουν κατέβει στο νησί για να δουλέψουν λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα. Αναρωτιέμαι δεν είναι τις «δικές» μας δουλειές που παίρνουν? Ή μάλλον αυτοί δικαιούνται να παίρνουν τις «δουλειές» μας αλλά οι ρουμάνοι οι βούλγαροι και τα λοιπά , όχι?? Ένας Έλληνας εργάτης = Ένας Κύπριος άνεργος!.. Δεν χρειάζεται επεξήγηση ελπίζω το ειρωνικό ύφος μου. Δεν είμαι εγώ που διακατέχομαι με εθνικιστικά και φυλετικά κολλήματα ΑΛΛΑ εσείς ,που δεν φτάνει που είστε ρατσιστές είστε και επιλεκτικοί κι από πάνω!

ΚΑΦΡΙΚΟ της ημέρας.

Παιδιά της ελλάδος παιδιά, επειδή σας βλέπω πολύ αναστατωμένους δεν ελπίζω να πάτε να κάνετε καμιά βλακεία τώρα πάνω στην απόγνωση σας. Κάτι άκουσα πως σκοπεύετε να δώσετε «βιταμίνες» ξέρετε από αυτές του «γιατρού» σας , στον γέρο Γλαύκο για να κατέβει στις επόμενες προεδρικές. Ρε μεν πελλανίσκετε και να σύρει πιέλλα αν του δώκετε τίποτε λαλώ σας το. Δοκιμάστε πάλε τον Κασουλίδη σε κανα πιο hard version! Βούρα Ιωάννα εν να βάλει ο παπάκης πάλε για πρόεδρος!!

ΓΝΩΜΙΚΟ της ημέρας. Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Όσο πιο πολλά χρήματα έχεις δεν σε κάνει και πιο ευτυχισμένο. Τρανταχτό παράδειγμα. Εκείνοι που έχουν 10 εκατομμύρια ΔΕΝ είναι απαραίτητα ΠΙΟ ευτυχισμένοι από εκείνους που έχουν 9 εκατομμύρια.

Ο HOOLIFAN