Ο Λαός απαιτεί πράξεις


Δεν μάθαμε να ξεχνάμε και δεν πρόκειται αυτήν την περίπτωση να την αφήσουμε να θαφτεί σε κάποιο ράφι όπως και τόσες άλλες υποθέσεις του παρελθόντος. Ως φίλαθλοι της Ομόνοιας δεν ανεχόμαστε από κανένα κομπλεξικό αντί-Ομονοιάτη (δηλωμένο αποελίστα) να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο σε ομοϊδεάτες μας.

Η περίπτωση που βγήκε στο φως της δημοσιότητας την επομένη του αγώνα της εθνικής με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας απασχολεί καθημερινά φίλους του Τριφυλλιού, που απαιτούν να παραιτηθεί άμεσα ο συγκεκριμένος κύριος από τη θέση που κατέχει.

Για όσους έχουν κοντή μνήμη να θυμίσουμε ότι ο εν λόγω κύριος στον αγώνα της Κύπρου με την Πορτογαλία έστειλε 5 νεαρούς που προορίζονταν για ball-boys στην κερκίδα, με την δικαιολογία ότι υπήρχαν αρκετά άτομα για τη δουλειά αυτή.  Συμπτωματικά όμως στην κερκίδα πήγαν όσοι δήλωσαν Ομονοιάτες σε σχετική ερώτηση του κυρίου αυτού.

Καλούμε όλους τους υγιές φιλάθλους της Ομόνοιας να επιμείνουν στο θέμα μέχρις ότου ικανοποιηθεί το αίσθημα αδικίας που νιώσαμε όλοι και μέχρις ότου ακούσουμε την παραίτηση του κυρίου Δημήτρη Κυριάκου και την απολογία του προς τους μικρούς της ομάδας μας αλλά και προς την ίδια την ΟΜΟΝΟΙΑ.