Συζητήσεις με τον HOOLIFAN [5-9-11]


Γεια σας παιδιά. Απολογίες από την στήλη μας για την καθυστέρηση των ημερών απλά συγχωρέστε μας προσπαθούμε μαζί βέβαια και με τους υπόλοιπους κηφήνες να …προσγειωθούμε στη πραγματικότητα.
Και αυτό γιατί πραγματικά μετά και την ολοκλήρωση του 1ου φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ 9 όλοι αναρωτιόμαστε αν αυτό που ζήσαμε ήταν αλήθεια ή απλά ένα αποκύημα της φαντασίας. Ένα κόλπο του μυαλού μας να ξεγελάσει την άχαρη ζωή και να μας μεταφέρει σε ένα κόσμο όπως εμείς θα τον θέλαμε.


Όπως εμείς θα τον θέλαμε λοιπόν και έτσι όπως τον φτιάξαμε για ένα τουλάχιστον σαββατοκύριακο. Δεν είναι υπερβολή και ούτε προσβολή για τους προηγούμενους να πούμε και να παραδεχτούμε ΟΛΟΙ πως αυτή η ηγεσία της ΘΥΡΑΣ 9 την χρονιά που μας πέρασε έκανε τα ΘΕΛΩ μας ΠΡΑΞΕΙΣ!

 

Υποκλίνομαι μπροστά στους εθελοντές που με απαράμιλλη νηφαλιότητα έμειναν ως το τέλος πιστοί στρατιώτες στο καθήκον. Όλοι βοηθήσαμε το κάτι τις μας όλοι βάλαμε το λιθαράκι μας ΑΛΛΑ δεν είναι ψέμα να παραδεχτούμε πως ότι ζήσαμε προχτές το οφείλουμε στην πειθαρχία μερικών. Όταν ακόμη και εμείς παρασυρθήκαμε από το γλυκό μεθύσι του γλεντιού υπήρχαν άτομα που δεν το κούνησαν ρούπι από τα πόστα τους.
ΠΑΙΔΙΑ σας ευχαριστώ και προσωπικά για ένα όνειρο μου που κάνατε πραγματικότητα και σας υπόσχομαι πως του χρόνου οι εθελοντές θα είμαστε διπλάσιοι και τριπλάσιοι.

 

Έχουμε ξεφύγει κατά πολύ τα επίπεδα ΚΑΙ της Κύπρου ΑΛΛΑ και πολλών άλλων χωρών. Την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοι μας κάνουν τόμπολες , η ΘΥΡΑ 9 κάνει μαζικές αποχές από τον τελικό της Ντροπής και των ευρώ, και γεμίζει φεστιβαλικούς χώρους που μόνο νεολαίες κομμάτων κατάφερναν. Εμείς ορίζουμε πλέον το που θα σταματήσει ο πήχης. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ σταματήσουμε μέχρις ότου και ο τελευταίος κομπλεξάρας από εσάς παραδεχτεί την ανωτερότητα μας! Μην ανησυχείτε we have plenty of time και εσείς έχετε μια ζωή ολάκερη να μας θαυμάζετε!

 

Να αλλάξουμε θέμα τώρα. Άκουγα στο ράδιο τον πρόεδρο της αρχής αντί ντόπινγκ . Δήλωνε πως η αρχή προσπαθεί να παρακολουθεί αθλητές με μεγάλη αυξομείωση στην απόδοση τους , αθλητές τραυματίες που προσπαθούν να επανέλθουν και τα λοιπά. Σε εύλογη ερώτηση δημοσιογράφου ότι πρέπει να εκτελούν και χρέη αθλητικογράφου δηλαδή για να διαχειρίζονται τόσες πολλές πληροφορίες με τόσους αθλητές ,τόσες ομάδες ποδοσφαίρου βόλεϊ, μπάσκετ αντρών, γυναικών καθώς και αθλητές στίβου ο πρόεδρος είπε « εντάξει μην φανταστείτε, ότι μπορούμε κάνουμε.» . Τι να μην φανταστούμε?? Ή μάλλον τι ΝΑ φανταστούμε? Την πόση προχειρότητα υπάρχει στο τομέα αυτό στον τόπο μας? Μετά ήρθε και το κερασάκι στη τούρτα παραδεχόμενος πως υπάρχουν ουσίες που εξαφανίζονται από τον οργανισμό του αθλητή σε λίγες μόνο ώρες. Και κάπου εκεί του είπε και ο δημοσιογράφος ε τι συζητάμε τόση ώρα.

 

ΚΑΙ κλείνω με ένα περιστατικό από τους μαθητές της ανώμαλης. Ως γνωστά λαμόγια και πούστικα όπως πάντα, αρκετή ώρα μετά και το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ερμή επιτέθηκαν σε τρεις με τέσσερις 17χρονους να τους αποσπάσουν κασκόλ για λάφυρα! Εγώ θα τους πω τα εξής και θα κλείσω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ….δεν παίζει μόνο φιλικά. Κοπιάστε σε κάνα ντέρμπι μπλε μου μεταλλαγμένα κοτόπουλα να δείτε πόσες χιλιάδες κασκόλ θα υπάρχουν…για να προσπαθήσετε να κλέψετε.

 

Έπρεπε να δείτε πόσα κασκόλ ,φανέλες, σημαίες και λοιπά αξεσουάρ θα μπορούσατε να πάρετε για τη συλλογή σας…….αν ερχόσασταν στο φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ 9 το Σάββατο. Βέβαια δεν υπήρχαν μόνο 17χρονα, αλλά στο κάτω κάτω είστε κυνηγοί εσείς σας αρέσει το δύσκολο θήραμα!!!

 

Τα παθήματα δεν σας έγιναν μαθήματα βέβαια και θα αρχίσω να σας λέω μαθητές ανεπίδεκτους μαθήσεως. Μην ξεχνάς. Μες το μπασταρδόπουλλος σε έκανα λαγό.

ο HOOLIFAN σας !