Green Devil – Έτσι πρέπει να γίνει [4-9-11]


Δεν γνωρίζω αν ακούσατε για το περιστατικό που συνέβη στο ΓΣΠ προχθές την Παρασκευή, το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη μία φορά τα λαγωνικά των αθλιογράφων δεν αντελήφθησαν τίποτα.

 

Μιλάμε για ένα πολύ σοβαρό θέμα, σε μία Κύπρο γεμάτη αντιθέσεις, προκαταλήψεις, ρατσιστικές συμπεριφορές και στην τελική σε μία κατεχόμενη μοιρασμένη Κύπρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως όνομα και ιδέα έχει σκοπό να ενώσει τον κόσμο, να διώξει από πάνω του την προσχεδιασμένη αντίληψη που κάποιοι προσπαθούν να περάσουν, να ξανασμίξει όλους τους Κύπριους και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου μέσα από το ευ αγωνίζεσθε.

Προχθές στο γήπεδο, ενώ ήταν προγραμματισμένο τα νεαρά μας διεθνή ταλέντα μαζί με την υπόλοιπη Εθνική Κύπρου U-15 να αναλάβουν τον ρόλο των ballboys και να σταθούν δίπλα από παίκτες Παγκόσμιας εμβέλειας όπως Ρονάλντο, Νάνι, Πέπε και άλλους πολλούς, ένα προκλητικό σκουλήκι από αυτά που αφήνουν πίσω τους,το κίτρινο ρινικό έκκριμα τους ήρθε στον χώρο που ήταν μαζεμένα τα παιδιά και αποφάσισε εντελώς προκλητικά να ρωτήσει ποια από τα παιδιά είναι με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

 

Αφού 5 από αυτά σήκωσαν το χέρι τους, τα έστειλε στη Βόρεια κερκίδα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αφού όπως χαρακτηριστικά είπε “Να πάτε στη Βόρεια να δείτε την μάππα που την κερκίδα σας “. Αυτή η σκουληκαντέρα κυκλοφορεί ελεύθερη με αυτά τα βρώμικα μυαλά και προσπαθεί να πλήξει όχι απλά την ομάδα μας ΑΛΛΑ και τον ίδιο ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ μας ως ομάδα.

 

Εμείς ενώ “πολεμάμε” για τα ιδανικά της ένωσης της πατρίδας μας, για να σπείρουμε και να ανθίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλη μας τη γη, σε κάθε άκρη του νησιού κάποιοι τύποι με αρρωστημένα μυαλά, με ανώμαλες ιδέες προσπαθούν με κάθε τρόπο να πλήξουν εμάς και τα ιδανικά μας. Τίποτα δεν τους σταματά από ότι φαίνεται, αφού ούτε μπροστά σε κάτι μωρά δεν λειτούργησε σωστά ο εγκέφαλος τους.

 

Πρέπει η ίδια η Διοίκηση μας, η Θύρα 9 αλλά και ο απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ κυρίως να προστατεύσει την ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί από αυτούς που επανειλημμένα πολεμούν και ανελέητα κτυπούν ότι μυρίζει ή θυμίζει ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο τρόπος δεν με ενδιαφέρει, όποιος πολεμά τα πιστεύω ενός ΛΑΟΥ ας ποδοπατηθεί από τον ΛΑΟ. Όποιος νιώθει υπεράνω των πιστεύω μας, ας περαστεί στην ιστορία ως οπισθοδρομικός, ηλίθιος και χαζός.

Και για όσους αδυνατούν, ας διαβάσουν κάποιους στίχους :

Έτσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη
Ή κόκκινη από ζωή ή κόκκινη από θάνατο
Θα φροντίσουμε εμείς γιαυτό
Έτσι πρέπει να γίνει
Έτσι θα γίνει

Στους μπουρζουάδες
Κριτική να κάνουμε
αυτό δεν φτάνει
Του γουρουνιού του αστισμού
Να κόψουμε πρέπει τα πόδια
Έτσι πρέπει να γίνει
Έτσι θα γίνει

Η ελευθερία για μας
Είναι μια ωραία γυναίκα
Έχει υπογάστριο και υπεργάστριο
Δεν είναι κάνα χοντρογούρουνο αστικό
Έτσι πρέπει να γίνει
Έτσι θα γίνει

Ούτε ένας χαφιές
Δουλειά να μη βρίσκει
Κι έτσι στρατιά ολάκερη
Θε νά’χουμε ανέργων
Χριστούλη μου όμορφη πού’ναι
Η προφητεία αυτή
Έτσι πρέπει να γίνει
Έτσι θα γίνει

Για αυτό αδέλφια, απανταχού υπηρέτες της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ του τόπου μας, σηκώστε ψηλά το κεφάλι και κόψετε τα πόδια του κάθε αστικού γουρουνιού.

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ … ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

GREEN DEVIL