Green Devil – Άσπρο/Μαύρο


Επειδή οι αθλιογράφοι μας δεν έχουν τα αρχίδια να τα βάλουν κατά των υπευθύνων όταν πρέπει και δεν θέλουν να πολεμήσουν συναγωνιστές τους, θα θέσω εγώ κάποια ερωτήματα που όλος τυχαίως αυτοί όταν πρόκειται για την ομάδα μας δεν έχουν ή και το αντίθετο, άμα είναι η δική τους ομάδα μιλάμε για εύλογα ερωτήματα.

Mακάριο Στάδιο – Μαχαίρι – Σικορά

Να σας υπενθυμίσω ότι όλοι αυτοί όταν ακούστηκε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητούσε το Μακάρειο για να το κάνει γήπεδο της, ούρλιαζαν και οδύρονταν πως είναι κρατικό, ενώ όταν συνέβηκε ακριβώς το ίδιο για το αποεΡλ ξέχασαν τα πάντα και μιλούσαν για μία καλή εκμετάλλευση ενός εγκαταλειμμένου γηπέδου. Να θυμίσω το μαχαίρωμα δικού μας οπαδού που έγινε γαργάρα; Τα μαχαίρια που βρέθηκαν στη νότια πριν το ΟΜΟΝΟΙΑ – αποεΡλ ; Τον μέγα παίκτη, γεννημένο γκολτσή Σικορά που ανακάλυψε το σκάουτινγκ τιμ τους?

Τσίρειο Στάδιο – Διονυ-σάκ-ιτ
Καλά ρε παιδιά, το Τσίρειο είναι τόσο ακατάλληλο που αναστέλλεται άμεσα η χρήση του;  Τι διαφορά είχε την προηγούμενη εβδομάδα Κύριοι της ΚΟΠριάς και ήταν οκ για το απολλωνάκι; Πότε σας πρωτοενημέρωσε ο ΚΟΑ και απαντήσατε εχθές; Αφού περνάει δεν περνάει οριακά τον έλεγχο λόγο ΗΛΙΚΙΑΣ, τι μας τα πρίσατε πέρσι και αλλάξαμε γήπεδο για τον τελικό κυπέλλου? Αλλά ξέρω, αν ήταν το παράρτημα σας θα είχατε εύλογα ερωτήματα, τώρα ΓΑΡΓΑΡΑ.
Σας το είχα πει και πριν λίγες μέρες, ο Διονυ-σάκ-ιτ  τελείωσε. Το παράρτημα αγόρασε νέο τερματοφύλακα, μάλλον διώχνει τον Πάνο και αφήνει την πίεση στον Διονυ-σάκ-ιτ αν θα θέλει να είναι 3ος τερματοφύλακας ή αν θα υποκύψει και να παίξει για ότι του μένει.

Απορείες
Όσο αφορά τον Κόντη δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχουν εύλογα ερωτήματα από πλευράς φιλάθλων από τη στιγμή που ο Σχίζας (αθλητικός Ιατρός του αποεΡλ) βρίσκεται αρκετά μπλεγμένος με την επιτροπή αντιντόπινγκ. Άλλο το αν θα επανέλθει ο άνθρωπος και να είναι υγιέστατος και άλλο το να μου δικαιολογούν ότι πέρασε από έλεγχο. Έτσι έλεγχο περνάνε όλοι… αλλά ναι ξέχασα, όταν είναι για την δικιά σας ομάδα δεν υπάρχουν ερωτήματα. Στήριξη και πάλι στήριξη ε;

Τα ταλέντα
Και επειδή όπως έχω αναφέρει οι αθλιογράφοι μας έχουν την ικανότητα να βλέπουν ότι θέλουν, να σας παρουσιάσω το νέο “αστέρι” του παραρτήματος. Ξεκινάει ως ταλέντο στην Ιντερ, 3 χρόνια παίρνει μια συμμετοχή εναντίον της Ρετζίνα όπου δεν δείχνει κάτι αξιόλογο.
Πάει δανικός στην Άιντχοβεν η οποία έχει τρομερή ικανότητα να ανεβάζει ταλέντα, για ένα χρόνο δεν δείχνει ΤΙΠΟΤΑ και πάει πίσω στην Ίντερ. Ξαναφεύγει ως δανικός αλλά στην Σλάβια αυτή τη φορά και μετράει 15 συμμετοχές και 4 τέρματα σε ένα πρωτάθλημα καθόλου ανώτερο από το δικό μας. Τον παίρνει η Σλάβια κλειστό για 3 χρόνια όπου είναι και όλη του η καριέρα, 49 συμμετοχές 11 γκολ.
Αφού λήγει το συμβόλαιο του πάει στην Πρέμιερσιπ και στην Χάλ όπου συμμετέχει μόνο 8 φορές, χωρίς να σκοράρει ή να δείξει κάτι και έτσι οι άνθρωποι της Χάλ τον αφήνουν να φύγει.
Εκεί εμφανίζεται ο μέγα μαέστρος Μούμιας και κλείνει έναν μέτριο παίχτη που μόλις στα 23 του έχει δει την κατιούσα. Όλοι οι αθλιογράφοι τον περιγράφουν ως σπουδαία μεταγραφή ενώ είναι εξόφθαλμο ότι μιλάμε για κατηγορία Γκροζντανόφσκι  παίχτη.

Τα παραλειπόμενα
Αυτά που δεν μας έχουν πει, είναι ότι όταν έκανε την μέγα καριέρα του στην Σλάβια Πράγας είχε πάει για πολύ καιρό να προπονείται με την δεύτερη ομάδα αφού όταν δεν έπαιζε ή γινότανε αλλαγή η συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα.
Αν και 23 χρονών πρόλαβε να τρακάρει με το αυτοκίνητο του και στο τέλος της ημέρας να υπάρξουν 3 νεκροί !!!!!

Καλές προσευχές
Αυτός είναι ο νέος παίκτης του παραρτήματος, ένας μουσουλμάνος (ο πρώτος στο παράρτημα) ο οποίος η κοινή λογική μας λέει ότι δεν θα εγκλιματιστεί. Άστε που όλοι ξέχασαν τη λέξη που μας έπρισαν, ομοιογένεια !!!

Άντε μάγκες μου…
τα λέμε σύντομα.

Green Devil