Συζητήσεις ….με τον HOOLIFAN [1-9-11]


Βρε βρε καλώς μου τους. Οι πρωταθλητές της κωλοτούμπας!! Βρε πως παν στράφι εθνικά και χριστιανικά ιδεώδη στο βωμό του μοντέρνου ποδοσφαίρου

Είναι παράξενο είναι πρωτάκουστο το αποερλ πλέον δεν έχει κολλήματα και ΠΑΙΡΝΕΙ μουσουλμάνους παίχτες! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? Κύριε Φοίβο μου? Κύριο Ιβάν? Εν να σας κάμουν τέττε τα μωρά σας με τα πορτοκαλλιά. Αν είναι δυνατόν να φέρνετε στην ομάδα της χριστιανοσύνης ένα « αλλόθρησκο»!

 

Τι ωραία που όταν σας συμφέρει γίνεστε και προοδευτικοί άνθρωποι. Από το Λουα Λουα λου είσαι μαϊμού αρχίσαμε τις αχρωματοψίες και αγκαλιάσαμε στην οικογένεια μας τον…Μπουαβεντούρα! Και πιο παλιά τον Ονουάτσι. Συγνώμη για να καταλάβω δεν είστε εσείς που λέγατε πως οι μαύροι εν έχουν νου.? Και τώρα? ΕΝΑΝ μουσουλμάνο? ΝΑ ΣΑΣ δω να κάμνετε τζε ραμαζάνι τζαι να πεθάνω!!!

Δηλαδή αν μας βάλει γκολ στο 90 τούτος ο παίχτης θα έχει βοηθήσει ο Χριστός ή ο Αλλάχ???? Ποιόν θα ευχαριστείτε?

Αρκετά με αυτούς.

Το ξέρω είναι η « αδυναμία μου» τι να κάνω. Μάταια περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή για την μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ. ΡΕ γαμώτο μου ως και η απόλλων ladies ΕΚΑΜΑΝ μεταγραφή και εμείς? ΚΑΙ ΟΧΙ βέβαια να κάνουμε για χάρη της μεταγραφής ΑΛΛΑ σε θέση που έχουμε πρόβλημα. ΚΑΙ το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ και εσείς. Πληρώνουμε παλιές αμαρτίες.

Θα αναμένουμε. Μπορεί να παιχτεί κάτι την τελευταία με του Αμανατίδη. Ίδωμεν.

Τι θα γίνει με το Τσίρειο ρε παιδιά. Μια θα κλείσει μια θα συντηρηθεί μια θα γίνει mall λένε κάποιοι επειδή έτσι θέλει ο παναγιότατος αρχιεπίσκοπος . Holly Μc donalds παιδιά ετοιμαστείτε! Εμένα μια είναι η απορία μου. Το Τσίρειο είναι τώρα ακατάλληλο ( δεν κρίνω αν πράγματι είναι ή δεν είναι ) αλλά το γήπεδο στο Δάλι του Χαλκάνορα ΡΕ ΖΩΑ πέρσι ήτανε μια χαρά για να πάμε να παίξουμε αγώνα κυπέλλου? Είχαν κάνει κοινό αίτημα ΚΑΙ Ομόνοια ΚΑΙ Χαλκάνορας για αλλαγή γηπέδου και εσείς το χαβά σας . ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ λοιπόν από τις φωτογραφίες σε τι κατάσταση ήταν το γήπεδο ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ εγκρίνατε να φιλοξενήσει 1500 και πλέον άτομα. Σκουλήκια μιζαδόροι συμφεροντολόγοι.

Και κλείνοντας .

Τι γίνετε παιδιά με τα τμήματα στα κλειστά? Το τμήμα του Βόλεϊ αφέθηκε στη μοίρα του από τους υπευθύνους. Είναι κρίμα γιατί κάποιοι παλαιότερα είχαν θυσιάσει και χρήματα και ώρες για να κερδίσει τίτλους το συγκεκριμένο τμήμα. Είναι κρίμα.. Με τα χρήματα μιας μεταγραφή του ποδοσφαιρικού αυτό το τμήμα θα πρωταγωνιστούσε και πάλι. Όσο αφορά το μπάσκετ μακάρι να μην επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μου…Θα επανέλθω!

Τα σέβη μου. HOOLIFAN

[cincopa AsHAKvqnPVS4]