Πρωτάθλημα: Ομόνοια – Αλκή 4-1


Πρεμιέρα με νίκη και 3 πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα μας.

Η Ομόνοια μπήκε στο πρωτάθλημα με νίκη κερδίζοντας 4-1 την Αλκή στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Η στόχος φέτος δεν είναι άλλος από την επιστροφή του ‘τριφυλλιού’ στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός πρέπει η ομάδα να ανεβάζει στροφές παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Η σημερινή παρουσία της ομάδας μας στο γήπεδο δεν ήταν παρά μια ικανοποιητική εμφάνιση. Αν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θέλουν τον Μάιο να είναι η δική μας ομάδα που θα πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή, επιβάλλεται να δουλέψουν πολύ σκληρά και να παίρνουν και το ζητούμενο ταυτόχρονα από κάθε παιχνίδι.

Η απόδοση της ομάδας είχε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι με την Αλκή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η ομάδα μοιραζόταν στα δύο όταν η ομάδα έβγαινε στην επίθεση. Λίγο η κακή ψυχολογία, λίγο η επιστροφή στη Κυπριακή πραγματικότητα μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη επηρέαζαν αγωνιστικά την ομάδα στο να έχει καθαρό μυαλό και να τελειώσει καλύτερα τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιουργούσε.

Θέλουμε Αφοσίωση στο στόχο

Στα θετικά η εμφάνιση για ακόμη ένα παιχνίδι του Γιώργου Εφραίμ ο οποίος οφείλει να συνεχίσει να σκύβει το κεφάλι και να ξεπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την περσινή του κάκιστη χρονιά, στέλνοντας πάλι αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της ομάδας που, παρά την πίκρα και την απογοήτευση ήρθε σήμερα στο ΓΣΠ για να τους στηρίξει.

Ο κόσμος δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να βλέπει τους παίκτες να δίνουν τον εαυτό τους κάθε 90λεπτο για τη νίκη και μόνο. Ο κόσμος απαιτεί να βλέπει περισσότερο πάθος και μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο γιατί μόνο τότε θα έρθουν τα επιθυμητά σε όλους μας αποτελέσματα.

Μπράβο και στον Φρέντυ ο οποίος μέχρι το 90 πάλευε για ένα γκολ ακόμη, και ήταν ευδιάθετος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η απόδοση του θα ανεβεί ακόμη περισσότερο αν έχει τις κατάλληλες βοήθειες από την ανάπτυξη της ομάδας που σήμερα ήταν μονοδιάστατη με μακρινές μπαλιές.

Να τα δούμε κι αυτά

Κάτι τελευταίο. Δεν ξέρουμε ποιος έχει τις περισσότερες ευθύνες για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας όταν μπαίνουν στο γήπεδο αλλά και σήμερα κάποιοι ποδοσφαιριστές φαίνονταν χαμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι:

Γιωργαλλίδης, Σπούνγκιν, Μπουθόν, Καρυπίδης, Μαρκάσα, Αγκουιάρ (75′ Χριστοφή), Σάλατιτς, Μακρίδης (66′ Λεάντρο), Εφραίμ, Αβραάμ (63′ Άλεξ), Φρέντυ.

Τα τέρματα πέτυχαν οι:

Γιώργος Εφραίμ – 2

Φρέντυ – 1

Χριστοφή – 1

Στιγμιότυπα του αγώνα: