Συζητήσεις… με τον HOOLIFAN [29-8-11]


Καλώς την, την παλιοπαρέα τι μου γίνεστε? Φραπεδάκι και αράχτε!!
Θέμα ευρώπη ΤΕΛΟΣ. Άλλοι έλεγαν πως τους έπιασε γαστρεντερίτιδα και άλλους το χέσιμο.. συγνώμη παιδιά αλλά έτσι είναι. Στην Ευρώπη είμαστε για τα μπάζα. Είναι κρίμα για αυτό τον κόσμο που ακολουθεί και άλλο τόσο για τον κόσμο που μένει πίσω με τις προσδοκίες μιας διάκρισης. Αν θέλουμε να βγάλουμε τη ρετσινιά από πάνω μας πρέπει πρώτα να ξε κολώσουν οι παίχτες και η διοίκηση μας. Αλλιώς ….γύρνε να πίνουμε. Θα μπουν ομίλους και άλλες ομάδες μετά την αεκ και μετά θα έρθει και η σειρά μας.
Anyway. Πάμε και στην πρώτη αγωνιστική. Τά άλογα έχουν φύγει κανονικά όπως λένε και στους αππάρους ….για να δούμε πόσα θα δεχτούν τις ντόπες τις διαιτησίας όμως.
Άρχισαν από πολύ νωρίς τα όργανα. Βέβαια όσοι περιμένατε το ματς της δεσποσύνης ανόρθωσης ( προσωρινό ένοικο του εξοχικού μας στο παπαδόπουλος ) για να τοποθετηθείτε να σας υπενθυμίσω το σούπερ καπ με την βρωμιά και το πέναλτι φάντασμα. Να είστε προετοιμασμένοι!!
Εμείς οφείλουμε να σταθούμε για άλλη μια φορά δίπλα στην ομάδα. Στο κάτω κάτω ΕΜΕΙΣ είμαστε η ομάδα. Και μιας και έρχονται δύσκολες ώρες στα οικονομικά ( να μην αρχίσω για το ποιος μας οδήγησε εδώ) το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να γεμίζουμε τα γήπεδα. Και υπομονή. Η ομάδα αν εξαιρέσουμε τα εκτός στην ευρώπη τα πάει πολύ καλά. Θέλουμε τις προσθήκες μας αλλά προχωράμε. Ψηλά τα λάβαρα λοιπόν. Είμαστε καλοί στον μαραθώνιο…..άλλοι είναι καλοί στο σπριντάρισμα!! Έτσι κοτούλες μου με ευρωπαϊκές προδιαγραφές?
Καλή αρχή έκανε και η ομάδα κέρασε μια τεσσάρα την αλκή. Ο κόσμος έκανε το καθήκον του και έδωσε το παρών παρά την πίκρα του. Μπορούσε και για περισσότερα η ομάδα αφού σε μερικές φάσεις η άμυνα πίσω είχε μείνει στην Αυστρία. Και ζητείται επειγόντως επιθετικός . Οι 2 πρώτες μας ( πρώτες τους καλύτερα) επιλογές το μόνο που μπορεί να μας βοηθήσουν είναι να φωνάζουν κανένα σύνθημα με την κερκίδα…
Πραγματικά περιμένω κάποιον να μου πει ένα και μόνο λόγο που το Ακελ έστειλε συγχαρητήρια επιστολή (http://www.akel.org.cy/nqcontent.cfm?a_id=7897&tt=graphic&lang=l1) στο αποερλ.

ΕΝΑ. Τι νομίζετε θα εκπροσωπηθεί η Κύπρος στην ευρώπη?? ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ τα εθνικιστικά κορεό που ήθελαν να σηκώσουν σε ευρωπαϊκό αγώνα με την ενωτική σημαία? ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ τα πανό η Κύπρος είναι Ελληνική σε 20 γλώσσες?? Βάζω και τα εμετικά ρατσιστικά συνθήματα . ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ τη θέση σας. ΑΝ ΕΙΝΑΙ τέτοια εκπροσώπηση της Κύπρου που θέλετε στην Ευρώπη να το ξέρουμε για να αποφασίζουμε και εμείς ποιοι θα μας εκπροσωπούν ….στη βουλή. Τα περαστικά μου
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ πως το κάνουν για σκοπούς εντυπώσεων. Εμένα μου αρέσουν τα απλά μαθηματικά. Τι έχω να κερδίσω και τι έχω να χάσω. Με αυτή την ανακοίνωση του το Ακέλ το πολύ πολύ έχει να κερδίσει ένα αποελίστα στους 100. Χάνει όμως και 30 ομονοιάτες στους 100. DO THE fuckin maths TZAI κόψετε τις μαλακίες πριν να είναι αργά…..αν δεν είναι ήδη βέβαια…
Καλά αυτοί οι λαστιχάρηες δεν παίζονται. Κρίση ταυτότητας . Εθνικιστές για τον πουλλον. Είναι δυνατόν να είσαι φασίστας και να  τραγουδάς σύνθημα στο ρυθμό του bella chiao?? Αμ το άλλο?? Που είχαν γράψει απέναντι από την τρύπα τους στη κενετυ, Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία ,του αείμνηστου Μάνου Λοίζου. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?? Τι πίνετε και δεν μας δίνετε?

Τώρα που το σκέφτομαι λες αυτά να είδε το Ακελ και να κάνει κινήσεις επαναπροσέγγισης??

Και μην ΞΕΧΑΣΩ. ΣΑΒΒΑΤΟ 03/09 ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Αν θέλετε να είστε μέρος της ιστορίας καθώς διαδραματίζεται ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 1ο φεστιβάλ. Αναλυτικό πρόγραμμα του ολοήμερου αυτού φεστιβάλ στη σελίδα της Θυρας 9. Αλλά τα πολλά πολλά είναι φτώχεια . Μπυρίτσα παγωμένη άφθονη κάρβουνα αναμμένα θα υπάρχουν μουσικούλα θα υπάρχει Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?

Come on THEN!!!!
Tα σέβη μου. Με αγάπη ο HOOLIFAN σας

 

Hoolifan9