Πρώτα από όλα το πρωτάθλημα


Η έναρξη του παγκυπρίου πρωταθλήματος για μας είναι σήμερα. Η αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας ξεκινάνε απόψε στις 7 και το καθήκον μας είναι να βρεθούμε στο ΓΣΠ πλάι στους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Η διαδρομή θα είναι μεγάλη

Η διαδρομή φέτος θα είναι μεγάλη και δύσκολη, αλλά αυτό δεν μας φόβισε ποτέ. Έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστούμε καθ’ όλη τη περίοδο με πείσμα, αγωνιστικότητα και θέληση για να πάρουμε τον 21(στη Κ.Ο.Π) τίτλο πρωταθλήματος και να ξορκίσουμε κάθε φάντασμα του παρελθόντος που μας θέλει να τερματίζουμε κάτω από την 1η θέση στον πίνακα.

Μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα μας σήμερα είναι η νίκη που θα φέρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς και την καλύτερη δυνατή ψυχολογική ντόπα ενόψει της μακριάς συνέχειας. Η Αλκή θα παλέψει αμυντικά να κρατήσει το μηδέν παθητικό και ένα γρήγορο γκολ θα λύσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας για να θέσουν τις βάσεις για το τρίποντο.

Σήμα κινδύνου για Τάντιτς η αποστολή του αγώνα.

Η 20μελές αποστολή του τριφυλλιού: Γιωργαλλίδης, Γέβριτς, Καρυπίδης, Σερφά, Μπουθόν, Αλαμπί, Αβραάμ, Μαργκάσα, Σπούνγκιν, Ντάβινσον, Κασέκε, Σάλατιτς, Λεάντρο, Μακρίδης, Αγκουιάρ, Ντα Σίλβα, Εφραίμ, Χριστοφή, Ρενχίφο και Φρέντι.

  • Από την 20μελές αποστολή ο Νεόφυτος Λάρκου θα αποφασίσει για τους άλλους δύο παίκτες που θα μείνουν εκτός δεκαοχτάδας.
  • Από την αποστολή απουσιάζει για 3ο συνεχόμενο αγώνα το Τάντιτς, που φαίνεται να μην υπολογίζεται για το νέο πρωτάθλημα.