Green Devil – Kαλημέρα αθλιογράφοι


Καλημέρα πρωτάθλημα, καλημέρα διαιτησία, καλημέρα εντεταλμένοι αθλιογράφοι.

Νομίζω χαιρέτησα όλα τα βρώμικα στρατόπεδα που εμπλέκονται στην ιστοριούλα μου. Άντε, τώρα που χαιρετιστήκαμε προσδεθείτε να ξεκινήσουμε.

2 Ώρες, 2 ολόκληρες βασανιστικές, ατελείωτες ώρες άντεξε το Κυπριακό πρωτάθλημα (σχεδόν 2 ώρες για να είμαι δίκαιος) μέχρι να βγουν οι πρώτοι διαμαρτυρόμενοι και να κατηγορήσουν ότι η διαιτησία του αγώνα αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Η Ανώμαλη συγκυρία(αλλιώς ανόρθώθώσις, δεν ξέρω ρε παιδιά που ακριβώς το τονίζουν οι μαθητές) στο 78ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει με τέρμα του Τσέχου Ρέζεκ και να προηγηθεί με 0-1 της μαφιόζικης ομάδας, σκορ που ήταν και το τελικό της αναμέτρησης στο κατσελλοχώρι.

Οι παίκτες του Κατσελλοχωρίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για offside στον διαιτητή του παιχνιδιού Τσαγκάρη ο οποίος συμβουλεύτηκε τον βοηθό του Σκαπούλλη (βρε βρε κι αργήσατε). Μετά τη λήξη και του 90λέπτου ο υπαρχηγός της Μαφίας Ορθοδόξου εξαπέλυσε ριπές εναντίων του διαιτητή για την μη καταλόγιση του offside αφού έκρινε και το τελικό σκορ.

Το τραγικό της κατάστασης είναι ότι οι αθλητικές σελίδες εξαιρουμένου 2 (μια από τις 2 το omonoianews) κάνουν ότι δεν συνέβη τίποτα απολύτως, με καμία αναφορά στο όλο θέμα και έτσι το τσίρκο μας ξεκινά. Για να καλύψω την περιέργεια σας, αν και υπάρχει μόνο μια οπτική γωνία η γνώμη μου γέρνει προς το offside κατά 80%.

Έτσι το πρωτάθλημα, η διαιτησία και οι αθλιογράφοι (όλης της Κύπρου πάντα) σας καλωσορίζουν και σας υπενθυμίζουν ότι… τα χειρότερα έπονται.

 

Green Devil