Hoolifan: Οδοιπορικό στο Νταχάου


odiporiko tou hoolifan

odiporiko tou hoolifan

Το ταξίδι μας στο Μόναχο θα ήταν μισό αν φεύγαμε χωρίς να επισκεφτούμε τον ιστορικό χώρο στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως στο Νταχάου. Το αυτοκίνητο υπήρχε έτσι και αλλιώς για την μετάβαση στο Σάλτσμπουργκ, η θέληση υπήρχε ,επιβίβαση και φύγαμε. Η διαδρομή ένα 25λεπτο δρόμος. Τίποτα όμως κατά τη διάρκεια δεν προμήνυε το τι θα αντικρίσουμε .

Το άρθρο αυτό είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλα τα «σοκαρισμένα» κυπριακά Μ.Μ.Ε. Που μετά από την ανείπωτη βλακεία του οπαδού του αποελ να ανεβάσει βίντεο με προσβλητικές φωτογραφίες από επίσκεψη στο Άουσβιτς έτρεξαν να καταδικάσουν και να σοκαριστούν για το γεγονός χαρακτηρίζοντας το ηλιθιότητα ενός και μόνο οπαδού. Το άρθρο αυτό είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες που έχουν υπό την προστασία τους αυτούς τους νέο ναζί. Που φωνασκούν και απαιτούν καταδίκες για το κάψιμο μιας σημαίας στη Κύπρο αλλά ταυτόχρονα γελούν όταν το παιδί τους περηφανεύεται μπροστά στους φούρνους που έκαψαν χιλιάδες ανθρώπους. Ανθρώπους… όχι σημαίες και κουρελόπανα.

Και λέω «σοκαρισμένα» γιατί τόσα χρόνια βλέπουν τα σημάδια των ναζί στην πορτοκάλι κερκίδα αλλά ΚANEΝΑΣ δεν τολμά να τα κοιτάξει στα μάτια. Είναι άραγε τόσο αθώο να φωνάζουν εν χορό 15 χιλιάδες κόσμου “ όλοι αριστεροί να μπείτε μες τους φούρνους των ναζί “. Είναι άραγε μια αφελής πράξη να σηκώνεις ναζιστικές σημαίες και κέλτικους σταυρούς στη κερκίδα?. Η μήπως και ο ναζιστικός χαιρετισμός που πολλές φορές επιδίδονται τα μωρά του μπαμπά είναι απλά για να μεν τους πιάνει ο ήλιος??

Αλήθεια πρέπει να είσαι πολύ παχύδερμο για να κάνεις μια τέτοια πράξη. Και ο πιο αναίσθητος άνθρωπος στο κόσμο να είσαι όταν επισκεφτείς ένα τέτοιο χώρο δεν μπορείς να μείνεις ασυγκίνητος. Ή μάλλον μπορείς. Μπορείς να προσβάλλεις την μνήμη τόσων χιλιάδων όταν η μόνη κακουχία που είχες να περάσεις είναι κανένα κρυολόγημα με τη μαμά από πάνω να σου βάζει κομπρεσούλλες! Δες από κάτω τις φωτογραφίες με τα κρεβάτια που στοίβαζαν τους κρατούμενους σαν ζώα και σύγκρινε τα με το δικό σου πουπουλένιο στρώμα. Και τώρα να σε ενημερώσω πως ένα κρεβάτι ήταν για 3 και 4 κρατούμενους άχρηστε. Σύγκρινε και τα κοινόχρηστα μπάνια και τις τουαλέτες τους με τα δικά σου τζακούζι και υδρομασάζ ρε ζώο. Αλήθεια θα ήθελα να ξέρω πόσους από εσάς όλους θα άφηνε να επιζήσουν ο Χίτλερ. Πόσοι από σας θα πληρούσαν τα κριτήρια της άριας φυλής και πόσοι θα καταλήγετε στους φούρνους που τόσο παρακαλάτε για εμάς! Και τι ωραία μαξιλάρια θα έκαναν με τα πλούσια μαλλάκια σας που είναι περιποιημένα με τα σαμπουάν και τα μαλακτικά σας.

Εμείς δεν ξεχνάμε και όσο έχουμε πνοή στα στήθια μας θα το φωνάζουμε. Και αν νομίζετε πως τόσα εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν μάταια να το βγάλετε από το λιγοστό μυαλουδάκι σας. Στα χνάρια τους θα βαδίζουμε μέχρις ότου να το χωνέψετε ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!


o Hoolifan | [email protected]