Τριφύλλι – Omonoia Fans Site – Φανατικά πράσινοι

Επικοινωνία

Email επικοινωνίας: info@trifylli.net
Facebook Page: www.facebook.com/www.trifylli.net

Η ιστοσελίδα www.trifylli.net πρωτοεμφανίστηκε στο διαδίκτυο στα τέλη Αυγούστου του 2011, αλλά η ιδέα για την δημιουργία της χρονολογείτε μερικά χρόνια πριν. Η ανάγκη για ένα δυνατό όπλο στα χέρια των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, απέναντι στα πυρά που δέχεται το Σωματείο μας, ήταν απλά η αφορμή.

Ο συνδυασμός της ένδοξης ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και των καυστικών απόψεων από τους αρθρογράφους του ΤΡΙΦΥΛΛΙ.net, έκαναν τη σελίδα δημοφιλή ανάμεσα στο κόσμο της ομάδας. Η συνέχεια καθιέρωσε το www.trifylli.net στη συνείδηση των οπαδών ως το μέσο αντίδρασης προς αυτούς που θέλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ μακριά από επιτυχίες και τίτλους.

Σήμερα η σελίδα μας αριθμεί μερικές χιλιάδες άρθρα με απόψεις και τοποθετήσεις σε όλα τα θέματα μέσα και γύρω από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εκατοντάδες από αυτά είναι αφιερώματα ή ιστορικά στοιχεία για το Σωματείο τα οποία παραμένουν διαχρονικά στη διάθεση των αναγνωστών μας. Καταβάλουμε συχνά μεγάλη προσπάθεια να αρχειοθετούμε τα άρθρα αυτά με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμα για όσους επιθυμούν να ανατρέξουν σε αυτά.

Είμαστε ΟΠΑΔΟΙ αυτής της ομάδας και δηλώνουμε περήφανοι για τις αρχές και τις αξίες που μεγαλούργησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ από την μέρα της ίδρυσης της ως σήμερα. Δηλώνουμε φρουροί της και τασσόμαστε ενάντια σε όποιον προσπαθεί να την βλάψει. Είτε αυτός είναι κάποιος εξωτερικός παράγοντας, είτε αυτός είναι εσωτερική απειλή ή ανικανότητα.

Μπορείτε και εσείς να έχετε συμμετοχή στη σελίδα, ακλουθώντας την στο facebook, στο twitter και το Youtube ή αποστέλλοντας μας δικές σας απόψεις για την κατηγορία «το βήμα του φιλάθλου».

Επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας μας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@trifylli.net.

Η σελίδα δεν σχετίζεται με την επίσημη Ομόνοια.

Η σελίδα δεν σχετίζεται με την επίσημη ΘΥΡΑ 9.