Εργολαβεία Τσαλούπη … κατά ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Εδώ και αρκετό καιρό η ιστοσελίδα μας απέχει από την αρθρογραφία για πολλούς και διάφορους λόγους. Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις που αφορούν την καψούρα μας και όταν κρίνουμε σκόπιμο θα τοποθετούμαστε.

Αν λέγαμε ότι μας προκαλεί εντύπωση που διάφορα παπαγαλάκια διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και παραπλανούν την κοινή γνώμη με τον τρόπο που παρουσιάζουν κάποια γεγονότα, θα ήμασταν ψεύτες. Όπως και σε κάθε μεταγραφική περίοδο, κάποιοι φαίνεται δεν έχουν τον θεό τους, ούτε χάνουν ευκαιρία να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους εκεί που πολύ καλά γνωρίζουν. Πόσο μάλλον φέτος που νιώθουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέφει αργά και σταθερά στο δρόμο της!

Για παράδειγμα ο συντάκτης του www.protathilma.com, Χαράλαμπος Τσαλούπης. Είδαμε ένα ρεπορτάζ στο οποίο ισχυριζόταν ότι ναυάγησε η μετεγγραφή του Τζαΐλσον, όμως παρατηρήσαμε ότι μερικά λεπτά αργότερα αφαιρέθηκε. Δεν γνωρίζουμε τι μεσολάβησε. Όμως, προλάβαμε να διαπιστώσουμε τις πραγματικές προθέσεις του. Προφανώς, προσπάθησε να επενδύσει στο κλίμα των ημερών, που ήθελε την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην κλείνει ποδοσφαιριστές δήθεν λόγω προκαταβολών και οικονομικού.

Δεν δίστασε να κτυπήσει χθες, Κυριακή, με αναλυτικό άρθρο για τον βίο και την πολιτεία του Κανού στην Ταΐλάνδη, με έμφαση στους «τραυματισμούς» του και την τελευταία φορά που αγωνίστηκε. Βέβαια, δεν θυμόμαστε αντίστοιχο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου για ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, ούτε τόσο διερευνητικό ενδιαφέρον. Όταν πρόκειται για την ποδοσφαιρική εταιρία που τους «ταΐζει» όλους, κάνουν τα μαύρα μάτια.

Να του πούμε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε τους σοβαρούς τραυματισμούς που προσπάθησε να μας παρουσιάσει στην Ταϊλάνδη. Και αν είχε κάποιους τραυματισμούς δεν ήταν τόσο σοβαροί. Εξάλλου όπως ενημερωθήκαμε όταν πέρασε από MRI στην Κύπρο οι ιατρικές του ήταν εξαιρετικές.

Γι αυτό, κ. Τσαλούπη, μην σπεύδετε να δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις γιατί εκτίθεστε. Και εσείς και η οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται (ειδικά φέτος) για την διαστρέβλωση της κοινής γνώμης.

Μάλλον, ο κ. Τσαλούπης, ως αελίστας που είναι, ακόμη δεν χώνεψε την αποχώρηση Πάμπου και φαίνεται πως έχει σκοπό, με κάθε ευκαιρία, να επιχειρεί κτυπήματα κάτω από την μέση. Αν νομίζει ότι του περνά, ας συνεχίσει.

Και επειδή δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν, ούτε να ανεχτούμε τα καραγκιοζιλίκια κανενός στην πλάτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μείνετε στο ακουστικό γιατί σας βαρεθήκαμε.

Συνέχεια αύριο με τον Μιχάλη Παπασκοτεινό.