Για το περιστατικό με τον Φάνο Κατελλάρη


Σε τέτοιες περιπτώσεις ή θα γράψεις ΠΟΛΛΑ.. ή δεν θα ασχοληθείς καθόλου αλλά με τόσα που διαβάζουμε στα σχόλια κάτω από άρθρα αηδιάσαμε. Το πιο ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα που βγήκε από το περιστατικό με τον Φάνο είναι πως έχουμε χάσει κάθε σημείο επικοινωνίας μεταξύ μας ως κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανιστόρητοι ανάμεσα μας ακόμα και εθνίκια που δεν χωρούν στην ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αν μερικοί νομίζουν πως επειδή το ΑΚΕΛ κατάστρεψε την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα αλλάξουμε εμείς την ιδεολογία μας να μας ξαπολήσουν ήσυχους και να γυρευτούν αλλού.  Άλλο η ιδεολογία μας και το πώς μεγαλώσαμε να σεβόμαστε τον άνθρωπο ανεξάρτητα από τη χώρα που γεννήθηκε και άλλο το κόμμα που κατάστρεψε με τις παρεμβάσεις του την ΟΜΟΝΟΙΑ μας. Γιατί διαβάσαμε πολλά εύστοχα άρθρα, και από κάτω ο κόσμος έβριζε το ΑΚΕΛ λες και όσοι ΟΜΟΝΟΙΑτες έχουμε την άποψη πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ομάδα της λαϊκής αριστεράς είμαστε το ίδιο με τους καταστροφείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Να ξεχωρίσουν το ένα που το άλλο, γιατί όποιοι απαιτούμε που την ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνει ξανά η ΜΑΝΑ μας και να αγκαλιάσει όλο τον απλό τον κόσμο και να τον διδάξει να είναι πρώτα από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι φασίστας, δεν σημαίνει πως θέλουμε το ΑΚΕΛ μέσα στην ομάδα να αποφασίζει για το ποιοι θα μας διοικήσουν. Εμείς θέλουμε το ΑΚΕΛ να γίνει ξανά το κόμμα της αριστεράς και να αντισταθεί στην φασιστοποίηση της νεολαίας. Να γίνει κόμμα που να μας εκφράζει για την αντιφασιστική του δράση και την ΟΜΟΝΟΙΑ μας σάζουμε την μόνοι μας.

Όσο για τον Φάνο, θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε νεαρός της ηλικίας του. Είτε ΟΜΟΝΟΙΑτης είτε αποελίστας, είτε Σαλαμιναίος. Με Αφρικανή μητέρα, έβγαλε με δυσκολία το σχολείο και η μεγάλη του αγάπη είναι το ποδόσφαιρο και μόνο. Στην θέση του μπορούσε να παρασυρθεί οποιοσδήποτε νέος όπως τόσοι άλλοι.  Να θυμηθείτε όλοι τι συνθήματα μας ανάγκαζαν να φωνάζουμε στο ΚΕΝ και να σκεφτείτε ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ είναι για κάποιο να παρασυρθεί ή ακόμα να αλλάξει «στρατόπεδο» αν δεν έχει πίσω του τα εφόδια για να αντισταθεί στον φασισμό που μας επιβάλουν τα εθνίκια στο στρατό και το σχολείο.

Ο Φάνος ναι, πρέπει να πλησιαστεί από τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 9 και να φροντίσουν να του δώσουν εκείνα τα εφόδια που δεν του έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα εφόδια που μας έκαναν να ξεχωρίζουμε από τους φασίστες απέναντι. Που μας έκαναν να σεβόμαστε την διαφορετικότητα, να μην είμαστε ρατσιστές. Να πολεμάμε κατά του φασισμού όλων των εθνών και να ζητούμε ένα πιο δίκαιο κόσμο.

Προς διοίκηση και κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Εκτός από την ΘΥΡΑ 9 τι άλλο υπάρχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να δώσει εφόδια στην νεολαία μας; Να μην στήσουμε τον νεαρό στον τοίχο, να τον αγκαλιάσουμε και να του δείξουμε ποιοι πραγματικά έφεραν τους Τούρκους στα σπίτια μας και βίασαν τις μάνες και τις αδερφές μας.

Προς Φάνο: Ούτε η θάλασσα της Κερύνειας τους έφερε, ούτε οι κακοί αριστεροί. Τους έφεραν αυτοί που έβγαλαν το σύνθημα που τραγούδησες μέσα στην ευτυχία σου για το γκολ.

ΥΓ: Σελίδα του Μαραγκού που παρουσιάζεται ως ΟΜΟΝΟΙΑτικη έγραψε “ΜΑΓΚΑΣ ο Φάνος”. Σας προειδοποιήσαμε προχθες. Σκεφτείτε τι άλλο θα γράψουμε με την πρώτη ευκαιρία. Μπλοκάρετε τη σελίδα ομονοια365 και ενημερώστε και τον υπόλοιπο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.