Ανακοίνωση των οργανωμένων μας


gate 9 vs apoel

Αδέρφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Μερικά 24ωρα μας χωρίζουν από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά καθώς την Πέμπτη στην Γεωργία η Βασίλισσα μας δίνει το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Οι προετοιμασίες σιγά σιγά άρχισαν σε όλα τα κατά τόπους fan club ανά το παγκύπριο και θα κορυφωθούν στον κεντρικό την Τετάρτη με το pre-game party αλλά και την Πέμπτη ανήμερα του παιχνιδιού.

Καλούμε τον κόσμο μας να δώσει βροντερό παρών στο pre-game party της Τετάρτης στον κεντρικό το οποιο θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα. Με τον ίδιο ρυθμό και ακόμα πιο δυνατά συνεχίζουμε την Πέμπτη. Το κεντρικό fan club θα είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει ΟΛΟ τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ με γιγαντοοθόνη και με ατμόσφαιρα γηπέδου σε μια δυνατή προθέρμανση για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας στο καμίνι του ΓΣΠ.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως η οι εγγραφές μελών για την νέα χρονιά 2015-2016 έχουν ήδη αρχίσει με την ετήσια συνδρομή να παραμένει στα 15 ευρώ με δώρο μια συλλεκτική φανέλα του συνδέσμου μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ιωνά

ΥΓ Δεν μας ξάφνιασαν καθόλου οι αναπάντητες ερωτήσεις του κόσμου προς τον ξεροκέφαλο πρόεδρο Δώρο Σεραφείμ στην γενική συνέλευση για την σχέση μεταξύ διοικητικού συμβουλίου και ΘΥΡΑ 9.

ΥΓ2 ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΘΥΡΑ 9