Ψάχνει ένα θαύμα η ΟΜΟΝΟΙΑ


palentespor volley

Πίστη για ανατροπή και πρόκριση στον τελικό από την Papa John”s ΟΜΟΝΟΙΑ

Αισιοδοξία και πίστη επικρατεί στις τάξεις της Papa John”s ΟΜΟΝΟΙΑ, για ανατροπή των σε βάρος της δεδομένων και πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου πετόσφαιρας, όσο αφορά τον αποψινό (07/04, 19:30) δεύτερο ημιτελικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Καραβά.

Οι “πράσινοι” παρά την ήττα στο πρώτο αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο “Ελευθερία”, με 1-3 σετ, παρουσιάζονται αποφασισμένοι για να καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο, ούτως ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχουν για να είναι αυτοί που θα δώσουν στις 17 Απριλίου το παρών τους στον τελικό.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα μας, με την τεχνική ηγεσία και τους πετοσφαιριστές να έχουν δουλέψει αρκετά, τόσο όσο αφορά την αξιολόγηση του πρώτου ημιτελικού αγώνα, όσο και για την προετοιμασία του αποψινού δεύτερου ημιτελικού. Κοινή διαπίστωση όλων είναι πως τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει και πως η ομάδα μας έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό εάν κερδίσει την ΑΕΚ Καραβά με 0-3, ενώ σε περίπτωση που έρθει νίκη με σκορ 1-3, τότε στον τελικό θα περάσει η ομάδα που θα έχει κερδίσει τους περισσότερους πόντους και στους δύο αγώνες. Μετά το πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ Καραβά έχει κερδίσει έντεκα πόντους περισσότερους από την ομάδα μας.

Υπενθυμίζεται πως απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων στους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων της ΚΟΠΕ.

www.omonoia.com.cy