Α. Αλεξίου: Ισχυρό κίνητρο το τρέμπλ


aggelos alexiou volley

Το μεγάλο κίνητρο της κατάκτησης του τρεμπλ στο άθλημα της πετόσφαιρας, ανέδειξε ο διεθνής πετοσφαιριστής της ομάδας μας, Άγγελος Αλεξίου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, μία μέρα πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ Καραβά για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Παράλληλα, σημείωσε πως θα είναι καθοριστικός ο ρόλος του κόσμου στον αυριανό (04/04) αγώνα, τον οποίο κάλεσε να στηρίξει την ομάδα πετόσφαιρας, για να καταφέρει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Αλεξίου.

Για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα με την ΑΕΚ Καραβά ανέφερε: “Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που μας κέρδισε στη φετινή σεζόν. Και οι τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος στους οποίους την αντιμετωπίσαμε, κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η μέρα στην οποία είχε βρεθεί η κάθε ομάδα. Κάπως έτσι αναμένω και τους αγώνες κυπέλλου”.

Για την ιδιαιτερότητα του πρώτου ημιτελικού αγώνα είπε: “Θέλουμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ασπίδας. Είναι θετικό το γεγονός ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη δική μας έδρα. Θα επιδιώξουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να βάλουμε πίεση στην ΑΕΚ ενόψει του επαναληπτικού”.

Όσο για την σημαντικότητα της στήριξης του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σημείωσε: “Εμείς έχουμε μία επιπλέον δύναμη, σε σχέση με την ΑΕΚ. Αυτή δεν είναι άλλη από τη δύναμη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχει να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο και τον θέλουμε δίπλα μας. Τον καλούμε να έρθει στο στάδιο “Ελευθερία”, για να μας βοηθήσει να βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης”.

Ακολούθως, σχολίασε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή: “Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Είμαστε ώριμη ομάδα και δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και στον αυριανό αγώνα”.

Ο Άγγελος Αλεξίου στάθηκε ιδιαίτερα στην μεγάλη πρόκληση για την ομάδα πετόσφαιρας: “Το κίνητρο του τρεμπλ είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Είναι κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ η ΟΜΟΝΟΙΑ στο άθλημα της πετόσφαιρας. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, για το Σωματείο μας και για τον κόσμο μας”.

Κλείνοντας, αναφορά έγινε και για τις προοπτικές που υπάρχουν στο μέλλον για την ομάδα πετόσφαιρας: “Υπάρχουν οι προοπτικές για να συνεχιστούν οι επιτυχίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πετόσφαιρα και στα επόμενα χρόνια. Υπάρχει καλή οργάνωση στο Τμήμα, αλλά και ένας πολύ καλός κορμός με Κύπριους παίκτες, όπως και πολύ καλή τεχνική ηγεσία. Εάν αυτά στηριχθούν όπως πρέπει, τότε ανάλογες επιτυχίες θα έρθουν και στο μέλλον”.

** Ο πρώτος ημιτελικός αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΚ Καταβά θα πραγματοποιηθεί αύριο (05/04), στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 19:00.
** Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. Με το εισιτήριο εισόδου, ο κάθε φίλαθλος θα συμμετέχει σε κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του αγώνα, με διάφορα δώρα.
** Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας στους αγώνες κυπέλλου.