ΘΥΡΑ 9: Επιβεβέωση για τους οπαδούς


omonoia makario fans gate 9 ultras fanatics thyra9

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να απέχει μαζικά από τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την δόξα στο Μακάρειο. Η απόφαση για αποχή από όλους τους εκτός έδρας αγώνες έχει ήδη αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα με πρόσφατο παράδειγμα τις δηλώσεις του προέδρου του εθνικού άχνας ,τον οποίο ανάγκασε ο πράσινος λαός να ταχθεί ανοιχτά και επίσημα ενάντια στην κάρτα οπαδού και τον εκτρωματικό τρομονόμο που μας πλασάρουν για δήθεν εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας συνεχίζεται και εντείνεται μέχρι να φτάσουμε στην νίκη και την κατάρριψη του νομοσχεδίου. Μετά και την χθεσινή δήλωση του επίτροπου προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο οποίος ήρθε να επιβεβαιώσει όσα φωνάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί εδώ και τόσους μήνες, πως η κάρτα οπαδού αποτελεί ωμή παραβίαση προσωπικών δεδομένων και αντισυνταγματικό μέτρο, η απόσυρση της αποτελεί μονόδρομο. Αυτό βέβαια θα ίσχυε μόνο σε ένα κράτος δικαίου, σε ένα κράτος όπου η παρανομία του απλού πολίτη θα είχε την ίδια αντιμετώπιση με την παρανομία ενός ολόκληρου συστήματος, σε ένα κράτος όπου οι παιδεραστές μπάτσοι θα σάπιζαν στα πιο σκοτεινά μπουντρούμια μαζί με τους δολοφόνους και τους καταχραστές δημόσιου χρήματος.

Η αποχή του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από όλους τους εκτός έδρας αγώνες πρέπει να αποτελέσει το μεγαλύτερο κτύπημα προς όλους όσους δείχνουν ασέβεια προς το μεγαλύτερο και λαοφιλέστερο σωματείο του νησιού. Πρέπει όλοι όσοι περιμένουν τον ανυπέρβλητο αυτό λαό για να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα να νιώσουν στο πετσί τους την αντίδραση μας, πρέπει να αντιληφθούν ότι ο καιρός της ανοχής και των διαιτητικών σφαγών προς την ομάδα μας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ήρθε ο καιρός οι δορυφόροι της παράγκας που εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων να καταλάβουν ότι ο κόσμος της βασίλισσας είναι αποφασισμένος να τους βυθίσει στην αφάνεια. Όσο για την ομάδα είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει το καθήκον της και θα καθαρίσει το παιχνίδι από την αρχή όπως άλλωστε προστάζει και η ιστορία που κουβαλά αυτό το σωματείο.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy