Βήμα Φιλάθλου: Σεβασμός στην διαφορετικότητα


dimitris vasileiou katexomena

Προσπάθησα να μείνω αμέτοχος στο όλο θέμα (και κακός) αλλά κάπου η ανοχή γίνεται και συνενοχή επομένως ας βάλουμε κάποιους στη θέση του…

Λοιπόν κύριοι όλοι εσείς που κρίνετε και κατακρίνετε το ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βασιλείου για την επιλογή του να παίξει στα κατεχόμενα, να υποθέσω ότι είστε οι ίδιοι “υπερπατριώτες” που μοιράσατε τη Κύπρο στα δύο,

Είστε οι ίδιοι “ΕΛΛΗΝΕΣ” που καθημερινά ακουμπάτε στις ρουλέτες των καζίνο χρήματα, σπίτια και αυτοκίνητα.

Είστε οι ίδιοι που πετάτε από παράνομα αεροδρόμια για Κωνσταντινούπολη για να αγοράσετε φτηνές κουρτίνες για τις βίλες και τα εξοχικά σας και ναργιλέδες για να φουμάρετε σαν “πασάδες”.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα λαϊκό άθλημα και σκοπό του είναι να ενώνει τους ανθρώπους με διαφορετικό χρώμα, φύλο, θρησκεία και πάει λέγοντας. Και επειδή τη μερίδα του λέοντος σε αυτό το πόλεμο που ξέσπασε έχουν οι δύο μας ευρωπαίοι αποελ και απόλλων ας προσέξουν τη “στάμπα” που έχουν στη φανέλα τους όταν αγωνίζονται..

Αυτή η στάμπα λοιπόν γράφει RESPECT που στα ελληνικά σημαίνει ΣΕΒΑΣΜΟΣ… Σεβασμός στη διαφορετικότητα…

Κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή ας είναι ο Δημήτρης Βασιλείου. Ας είναι αυτός που θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στην επανένωση του νησιού μας..

Και κάτι τελευταία..όσοι δαχτυλοδείχνουν το άνθρωπο αυτό ας βεβαιωθούν ότι τα χέρια τους είναι καθαρά και ας προσέξουν ότι τα άλλα τέσσερα δάχτυλα τους δείχνουν τον εαυτό τους.

Και ο νοών νοείτω…

Γ. Στυλιανού | Βήμα Φιλάθλου | Οι απόψεις σας στο [email protected]