Hoolifan: “OMONOIA στην ΟΜΟΝΟΙΑ… νταξ…”


hoolifan_trifylli.net

Χαιρετίζω τον διχασμένο Ομονοιάτικο λαό. Τι να κάμουμε έσχει το η μοίρα σου να μεν πνάζεις ποττέ σου

Λοιπόν τόσο καιρό εκαταλάβετε ήντα ξερόκκελος είμαι έννε? Γιατί φίλοι μου έννεν μόνο ο Δώρος ξεροτζέφαλος εν τζαι άλλοι, έχουν τζαι άλλοι τουτο το δικαίωμα.

Τζε έσχει τζαι άλλους πελλούς ρε Γώρο τουτος ο κόσμος εν είσαι μόνος σου. Τζαι εμάς η πελλάρα μας εν ωραία εν μάγκικη εσένα εν απλά….. πελλάρα, κόλλημα κομπλεξ απωθημένο..

Προβλέπω πολλά dislike μετά που τούτο το άρθρο αλλά εγώ θα τα πω. Τζαι σίκκιμε τζαι κοντρα σουστες

Τζαι όχι εν θα σιωπήσω για το καλό της ομάδας. Γιατί όσο τζαι αν σου φαίνεται παράξενο…..εν για το καλό της ομάδας που τα λαλώ ! Πέρκιμου καταλάβετε επιτέλους.

Έρχεται ο προεδράρας σου κυριε Ομονοιάτη τζαι ξαπολά τις πόμπες που το τίποτε μέσα σε έναν κόσμο απίστευτα συσπειρωμένο τζαι έσχεις την απαίτηση πάλε μερικοί να σιωπήσουμε για το καλό της ομάδας και μπλα μπλα μπλα

Ρε ο προεδρος σου ο πασχ διπλωμάτης δεν εσκέφτηκε ένα δευτερόλεπτο το καλό της ομάδας τζαι έσχεις την απαίτηση να το σκεφτούμε εμείς οι……χασικλήες και οι αλήτες????

Τζαι να να την βράσω την νερόβραστη άποψη σου « σταματήστε όλοι για το καλό της ομάδας». Δεν είμαι εγώ ρε που ξεκίνησα τον πόλεμο κατάλαβες? Δεν είμαι εγώ που άρκεψα πάλε τον εμφύλιο τζαι εσύ απλά παίρνεις μια στάση ουδέτερη και απλά λαλείς πλιςςς σταματάτε ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Κάμνει ντου το Ισραήλ μες την Παλαιστίνη που το τίποτε τζαι εσύ απλά κάμνεις την διεθνή κοινότητα που κάμνει την πάπια. « Σταματήστε τις εχθροπραξίες πλιςςςς» ενώ έπρεπε να φκείτε όλοι τζαι να πείτε « Δώρο είσαι ένας μαλάκας γέρος κολλημένος ξεροτζέφαλος »

Την μέρα που να ξυπνήσετε ούλλοι τζε να βάλετε στον τόπο του το κάθε Δώρο που διοικεί εν να καταλάβει τζαι εν να σκεφτεί δκιο τζαι τρεις φορές πριν να κάμει τον βομβιστή

Για 6 χιλιάδες ευρώ ρε για 6 χιλιάδες ευρώ έκαμε σας πάλε να αλλάξετε μυαλά τζαι να μας θωρείται όπως τους αλήτες!! Τζαι εμείς παλεύκουμε να σας ανοίξουμε τα μάθκια σας τόσο καιρό για μερικούς μερικούς με επιχειρήματα των εκατομμυρίων τζαι δεν τα καταφέρνουμε !!!!

Ρε τα αεροπορικά τζε η διαμονή κάποιων μανατζερ και παιχτών για να έρτουν και ούτε καν να κλείσουν στην ομάδα……ΕΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!

Λαλείτε μου τα ταμεία δεν έχουν μέσα να μην δίνουμε ούτε σεντ στη ΚΟΠ. Η ΚΟΠ που σου απόδεξε ότι πιάνει σου τα όποτε θέλει τζαι με όποιο τρόπο θέλει. Τζαι εσύ απλά λαλείς μου σιώπα μεν μιλάς, μεν φωνάζεις, μεν σηκώνεις πανό, κάτσε στη θέση σου, μεν χειροκροτάς πολλην ώρα συνεχόμενα γιατί μπορεί να την φάμε….

Να την φάτε ρε ναι γιατί αξίζει σας έτσι πελάτες-φίλαθλοι που εγίνετε! Με τα σεκιουριτι πάνω που το σβέρκο σας!

Που να έρτει το πρόστιμο για το ματς με τη Δυναμό ρε Δώρο για τα αντικείμενα από Ανατολική και Δυτική εν να σε δώ ήνταλως εν να αντιδράσεις! Εν να σε δω μάγκα μου ήντα ανακοίνωση εν να βγάλεις

Εν να σας δω τζαι εσάς. Γιατί το πέταλλο τζινη τη μέρα εν έκαμε το παραμικρό. Εν να σας δω ήνταλως εν να μας φταίξετε πάλε.

Θυμάμαι εκείνη τη νύχτα να μιλώ με ένα αδερφό τζαι να του λαλώ πάμε στο ξενοδοχείο του Τουντόρ του γιού της πομπάρτας ( θυμασαι τον Πομπάρτα ρε Δώρο? ) να τον κάμουμε να μας θυμάται για πάντα, τζαι είπε μου ηρέμησε…

Ήταν η πιο σοφή συμβουλή. Γιατί αν επηέναμε τζαι εσπάζαμεν τον στο ξύλο ούλλοι ήταν να καπαρτίζετε την επόμενη μέρα για το τι του κάμαμε. Αλλά……μόλις θα έρκετουν το τικετούι που την ΟΥΕΦΑ ήταν να κάμνετε ούλλοι τους ντεντέκτιβ τζαι τους καταδότες για να μας δώκετε να τιμωρηθούμε παραδειγματικά που «ζημιώσαμε» την ομάδα

Όπως εκάμετε τζαι παλιά….( ρουφιανοι σχερετούμεν, Α τζαι που ήσαστεν. Εν ξεχνούμε…)

Αυτός είσαι λαέ. Όχι όλοι. Αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία. Ένας ψευτο επαναστάτης συμβιβασμένος. Που γράφεις με τα facebook τζαι παουρίζει μες τα ράδια αλλά εν εφάτσισε ποττέ το σχέρι του πας το τραπέζι τζαι να πει « σήμερα εν θα πλύνω τα πιάτα ρε να πα να γαμηθούσην»

Αρέσκει μου να σας ακούω μερικούς. Κάμνω μίλλες παραπάνω που σούμο. Τζαι « έτσι λαλεί ο νόμος» , « Ε μα αφού τούτοι εν οι κανονισμοί πρέπει να ακούμεν…»

Ο νόμος…..μάλιστα. Οι κανονισμοί….μάλιστα. Χεσμένους τους έχουμε τους νόμους τζαι τους κανονισμούς σας

Συγνώμη που να σας το χαλάσω αλλά εσείς και άλλοι πολλοί του είδους σας ήσαστεν η αιτία που η ανθρωπότητα δεν πάει μπροστά. Ήσαστεν τα βαρίδια της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους.

Γιατί εσείς μια ζωή υπακούτε. Τζαι ο κόσμος εν άλλαξε ποττέ με υπακοή κατάλαβες? Πάντα ήθελε μερικούς τρελλούς να σηκώσουν κκελλέ τζαι απλά να πούσιν « Γαμιέστε τούτο που κάμνετε ή λέτε είναι λάθος !!»

Σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας όλα τα μεγάλα επιτεύγματα έγιναν γιατί κάποιοι επήαν κόντρα σε κάτι μυαλά σαν τα δικά σας. Ναι επήαν κόντρα στη κοινωνία σας και τους κανονισμούς της και κέρδισαν. Και έσπρωξαν όλο τον κόσμο πιο μπροστά, κέρδισαν με αγώνες δικαιώματα που ακόμα και εσείς απολαμβάνετε σήμερα, κέρδισαν τον κόσμο που ζούμε σήμερα. Και κάποιοι πρέπει να κερδίσουν τον καλύτερο κόσμο του αύριο. Τζαι τούτοι οι κάποιοι δεν ήσαστεν εσείς οι υποταγμένοι. Ήμασταν εμείς οι ρέμπελοι που δεν ακούμε στους νόμους τζαι τα πρέπει σας, ακούσετε?

Είμαστεν εμείς που αμφισβητούμε που διεκδικούμε και αντιδρούμε σε οτίδηποτε μας πλασάρουν μες το πιάτο που εσείς ήσαστεν πάντα έτοιμοι να χλαπακιάσετε με απίστευτη πείνα.

Ποιους νόμους ρε ποιοι κανονισμοί ρε? Να σας θυμίσω μερικούς νόμους και κανονισμούς καλό πέρκιμου καταλάβετε το νόημα μου…..

Πριν κάτι χρονάκια οι νόμοι έλεγαν ότι οι μαύροι εν σκλάβοι. Σκεφτείτε μερικοί να μεν το αμφισβητούσαν ποττέ…..

Πριν κάτι χρονάκια οι νόμοι έλεγαν ότι οι γυναίκες δεν δικαιούνται να ψηφίζουν. Σκεφτείτε κάποιοι να μεν το αμφισβητούσαν ποττέ…

Πριν κάτι χρονάκια οι νόμοι έλεγαν οι εργάτες να δουλέφκουν γέννημα βούττημα του ήλιου για μια κόρτα ψωμί. Κάποιοι « ανυπάκουοι» όμως εδιεκδικήσαν οκτάωρο με τα ίδια τους τα κορμιά μπροστά που τες σφαίρες…

Πριν κάτι χρονάκια ότι ελάλεν ο βασιλιάς ήταν νόμος…Ακόμα τζαι αν ήθελε να πάει με την γενέκα σου την πρώτη νύχτα του γάμου εσύ έπρεπε να το δεχτείς και να περιμένεις τον απόλυτον άρχοντα τζαι νομοθέτη να τελειώσει πρόωρα μέσα στην «παρθένα» σου….

Πριν κάτι χρόνια έπρεπε να δίνεις το ένα δέκατο της σοδειάς σου αναγκαστικό φόρο στην εκκλησία…..

Ακόμα πιο τραγικό. Πριν κάτι χρόνια το αλκοόλ ήταν παράνομο…..

Πριν κάτι χρονάκια οι κορούες έπρεπε να παένουν σε διαφορετικό σχολείο που τα κοπελούθκια! Σκεφτείτε ρε . Ρε θα ήσασταν η αιτία να μεν μάθουμε να γαμούμε ποττέ μας !!!!!

Πριν κάτι χρόνια ούλλοι ενόμζετε ότι η Γη εν όπως το δίσκο του καφετζή. Όσπου ένας πελλός είπε σας εν στρογγυλή τζαι εσείς εβουρήσετε να τον κάψετε αν μεν αναιρέσει τις «μαλακίες» του…

Πριν κάτι χρόνια έβαλεν σου κέρφιου η χούντα να μεν γυρίζει κανένας μετά τις 7 τη νύχτα έξω που έσσο του. Έτσι ελάλεν ο νόμος…….θα σου ήταν τρομερά δύσκολο να πάεις στα κλαμπάκια σου πάντως…

Που καταλήγω. Το τι είναι νόμος και τι κανονισμός είναι υποκειμενικό. Πρέπει πάντα να υπάρχει η αμφισβήτηση από το καθένα μας με τη στοιχειώδη κοινή λογική που διαθέτει

Αν αύριο νομοθετήσουν οι εξυπνόβλακες ότι όποιο μωρό δεν έσχει γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά πρέπει να το σκοτώνουμε ας το δεχτούμε γιατί στο κάτω κάτω αυτό λέει ο νόμος και οι σοφοί παντογνώστες………… Θα μου πείτε σιγά έσχει chance ποτέ κανένας άνθρωπος να σκεφτεί να κάμει κάτι τέτοιο………

Και τι σχέση έχουν τούτα ούλλα με τους κανονισμούς της Κοπ. Απόλυτη σχέση. Όταν δεν μπορείς να αντισταθείς σε μιαν ομοσπονδία ποδοσφαίρου που σε περιπαίζει τόσα χρόνια ΤΡΕΜΩ να σκεφτώ και να ακούσω τις απόψεις σου αν ζούσες σε μια από τις παραπάνω εποχές που ανάφερα. Εσύ μάνα μου εν θα έδινες του βασιλιά μόνο τη γυναικα σου την πρώτη νύχτα του γάμου, εσύ ήταν να του πάρεις τζαι τη μάνα σου τζαι την αρφή σου και μόλις γενηθεί τζαι την κόρη σου!!!

Τι θέλω να πω με όλα αυτά. Ότι εσείς μάνα μου θωρείται τα χαίρκα της Κοπ και του κάθε Κουτσοκούμνη τόσα και τόσα χρόνια, δεν έμεινε πράμα που δεν σας το εκάμαν, που εκάμαν πάνω σου ούλλο το κάμα σούτρα και πάλε γαμώτο πάλε πιστεύκετε ότι ο τρόπος να τους αντιμετωπίσεις είναι απλά να ράψεις το στόμα σου, να μεν φωνάζεις , να μεν σηκώνεις πανό, να μην ανάβεις φωτοβολίδες, να φκάλεις την κάρτα οπαδού σου να πάεις να κάτσεις στην Ε39 θέση σου και να σκάσεις να δεις τις ντριμπλούες σου….

Εσείς πάντα γυρεύκετε να φταίξετε τους πελλούς τους αντιδραστικούς αντί να τα βάλετε με το σύστημα.

Και το χειρότερο είναι ότι κάποιοι που σας χουμίζεστε ότι παλεύετε για ένα καλύτερο κόσμο μια καλύτερη κοινωνία. Κάμνετε πίσω για μερικά πανιά αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη που πεθανίσκει ένα δημοτικό μωρά την εβδομάδα και εγώ πρέπει να σας εμπιστευτώ ότι θα αλλάξετε τον κόσμο? Ρε εσείς εν μπορείτε να αλλάξετε κούρεμα χωρίς έγκριση τζαι μιλάτε μου για να φέρουμε τα πάνω κάτω στο κόσμο?

Εν να τα φέρουμε εμείς τα πάνω κάτω ρε ναι. Τζαι εσείς εν να ήσασταν όπως πάντα θεατές να μιλάτε για τραμπούκους, « ύποπτους» και «προβοκάτορες». Γιατί μια ζωή ξεπερνά σας η ιστορία, η ιστορία που μετά από χρόνια διηγείστε στα παιδιά σας συγκινημένοι και περήφανοι για τους μεγάλους «αγώνες» σας που όμως εσείς ήσασταν απών. Τους μεγάλους αγώνες που έδωσαν άλλοι για εσάς για να τους καπηλεύεστε εσείς αργότερα.

Ρε για να αλλάξεις τον κόσμο θέλει πυγμή ρε θέλει τσαμπουκά θέλει να είσαι διατεθειμένος να πολεμήσεις ως το τέλος για αυτό που πιστεύεις να είσαι έτοιμος να πεθάνεις οποιοδήποτε πρωινό. Εσάς κάμνουν σας ένα πππα τζαι ποτινάσεστε που να σας πάρουμε ρε μες τα πολυβόλα, που να σας πάρουμε μες τους πόμπες τζαι να σου πούμε προχώρα δίπλα μου και μην φοβάσαι!!!!

Άτε κανεί. Τζαι αν εθυμωθήκετε μερικοί εν πειράζει είμαι τζαι εγώ θυμωμένος.

Γιατί τζιαμέ που εκάθουμουν ήρεμος και αραχτός ήρτεν ο γερο ξεκούτης να μου ξαπολίσει δυναμιτάκια μες το πόδκια
Ε να πείτε του γερο ξεκούτη εμείς εννεν δυναμιτάκια που σύρνουμε άμαν λάχει. Άτε πα πα ι

Χαίρετε

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και άλλα πολλά ξεπουλημένα συνθήματα

Υ.Γ τζαι στο κάτω κάτω αν μεν σας άρεσεν η ξεροτζεφαλιά μου……αν μεν αντιμετωπίσετε όπως τον Δώρο θεωρώ το fair enough…..
Y.Γ Ιωνά…..έχω παρέα που παίζει με τον γιο του τον μιτσή τζαι πέφτει παραπάνω ξύλο που τα ψεύτικα- σοβαρά επεισόδια που έστησες. Άτε πισκάλα κανένα ΟΣΚΑΡ του κώλου σου για την καλύτερη σκηνοθεσία μαλάκα….