Χαμένος στ’ όνειρο: Σκεφτείτε τα και έτσι


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΣκεφτείτε ρε αδέρφια πόσο δυνατή θα μπορούσε να ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αν δεν χρωστούσε μία και σε κανένα. Αν δηλαδή ο προγραμματισμός της κάθε χρονιάς γινόταν βάση των χρημάτων που υπάρχουν στα ταμεία και δεν περιμέναμε από κανένα έκτακτο έσοδο να συμπληρώσει τον προϋπολογισμό μας.

Σκεφτείτε πόσο όμορφα θα ήταν αν ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτης που ήθελε να δώσει την εισφορά του ή τον λαχνό του στο ιστορικό μας Σωματείο το έκανε για να αυξήσει την δύναμη του ταμείου και όχι για να καλύψει παλαιές οφειλές. Πόσο μάλλον οφειλές που κτιστήκαν σε συνεχόμενα λάθη ατόμων που εξυπηρετούσαν προσωπικά και όχι μόνο συμφέροντα.

Σκεφτείτε πόσο άνετα θα ένιωθε ο κάθε ένας από εμάς όταν στο τιμόνι του Σωματείου υπήρχε μια διοίκηση ψηφισμένη από μερικές χιλιάδες ατόμων (μελών) που θα έκριναν ποιοι είναι οι ικανότεροι να υπηρετούν από σημαντικά πόστα τις τύχες του αθλητικού μας Σωματείου. Να υπήρχε δηλαδή ένα εργατικό συμβούλιο που να αγωνίζεται μέρα και νύχτα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και να είχε την απόλυτη αποδοχή από το κόσμο της ομάδας.

Σκεφτείτε πόσο δυνατή και αυτοδύναμη θα μπορούσε να ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αν στηριζόταν στα δικά της παιδιά και επένδυε εκεί όπου μεγαλούργησε στο παρελθόν της. Αν για παράδειγμα τη θέση του κάθε Αλαμπί ή Θερβέρα την έπαιρνε κάποιο σπλάχνο της ομάδας που θα ετοιμαζόταν για αυτή τη θέση από τα 11-12 και θα ήταν έτοιμος να φορέσει την τιμημένη φανέλα του Σωματείου από τα 17 του ή τα 18 του χρόνια και δεν θα γινόταν 22 για να θεωρείται ακόμη ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Σκεφτείτε όλες αυτές οι ενέργειες του μάρκετινγκ να γίνονταν καθαρά για να αποδείξουμε την αφοσίωση μας και την αγάπη μας προς το Σωματείο, αγοράζοντας συνεχώς πράσινα προϊόντα και στηρίζοντας τα ταμεία της δικής μας ομάδας. Αν δηλαδή δημιουργούσαμε μια πράσινη παραγωγή σε μεγαλύτερη βάση με πολύ περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες και αυτό γινόταν για να υπάρχει πάντοτε μια ασφαλή οικονομική σταθερότητα του Σωματείου και όχι να ψάχνεται σε έκτακτες λύσεις για κάλυψη παλαιών οφειλών.

Σκεφτείτε πολλά για τα οποία είστε όλοι περήφανοι για αυτή την ομάδα. Και είμαι σίγουρος πως δεν είναι οι τίτλοι ο κυριότερος λόγος υπερηφάνειας του κάθε ενός μας. Είναι κάτι πιο βαθύ που μας κρατάει τη φλόγα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα μας και μας κάνει να νοιαζόμαστε τόσο πολύ και τόσο συχνά για αυτή την ομάδα.

Σκεφτείτε τα όλα και αποφασίστε αν αυτή η αγάπη αξίζει να χειραγωγείται από άλλες δυνάμεις. Αν αυτή η αγάπη δεν αξίζει να κυβερνάται μοναχά από τις δεκάδες χιλιάδες των ΟΜΟΝΟΙΑτων σε όλη τη Κύπρο και το εξωτερικό. Αν αυτή την αγάπη δεν την αξίζουμε να την ζήσουμε εμείς. Με τις δικές μας θυσίες, που δεν έχουν οικονομικό ή πολιτικό όφελος. Με τις θυσίες του καθενός από εμάς που έτρεξε αγωνιώντας για το μέλλον της μεγαλύτερης μας αγάπης να τη σώσει όποτε το χρειάστηκε.

Ήρθε η ώρα να ζητήσουμε όλοι μας την εγγραφή μας ως μέλη αυτής της μεγάλης Ιδέας;

Ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε τα άτομα που θα δουλέψουν με όλη τους την αφοσίωση για την μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ;

Ήρθε η ώρα να αποτρέψουμε τους συνδυασμούς που διορίζουν πολιτικά συμφέροντα και να σταθούμε υπερασπιστές μιας παντοδύναμης ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ενός συμβουλίου ικανού να πολεμήσει για τις αρχές και τα ιδανικά μας ;

Αν και εσύ πιστεύεις πως έφτασε αυτή η ώρα να ξεφύγουμε μια και καλή από την ελεγχόμενη μιζέρια που μας επιβάλει η στασιμότητα των τελευταίων ετών, τότε στάσου και εσύ δίπλα μας σε αυτή την μεγάλη μάχη.

Δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και χωρίς οποιοδήποτε όφελος πέραν των αγνών συμφερόντων του Αθλητικού μας Σωματείου.

Το μόνο που θέλουμε είναι  να βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αντιπροσωπεύει  ουσιαστικά την ιδεολογία μας. Να αντιπροσωπεύει όλους εμάς τους αυθεντικούς επαναστάτες του σήμερα. Να μπαίνει στο γήπεδο (είτε αυτό είναι ποδοσφαίρου είτε οτιδήποτε άλλο) και να βγάζει μια δυναμική βασίλισσας.

Αυτό μονάχα.. Για μια ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την αγαπήσαμε

Αδέρφια ψάξτε το για εγγραφή ΜΕΛΩΝ. Και μέσα από αυτή τη κίνηση βρείτε τα κίνητρα να κινητοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Γιατί μόνο αν τα μέλη εκλέξουν ένα συμβούλιο με όλα τα πιο πάνω οράματα θα μπορεί να αλλάξει και η σημασία των ΜΕΛΩΝ του μεγαλύτερου αθλητικού Σωματείου της χώρας. Μόνο ο απλός κόσμος έχει την δύναμη να αλλάξει την ροή της ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]