Green Devil: Συλλογισμοί και διαλογισμοί


Green Devil

Green Devil

Γεια σας ρε αλάνια μου, πως πάμε? Που σας βρίσκω? Ακόμη δουλειά ή μετακομίσαμε για τα πάνια μας?

Γράφω σήμερα επειδή κάποιοι με ανάγκασαν και θα εξηγηθώ στις γραμμές που ακολουθούν

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας ήταν ότι πιο χαζό έχει γίνει τον τελευταίο καιρό εκ μέρους της Διοίκησης.

Άποψη μου είναι πως μόνο ένας Τσαγγάρης ή ένας Παύλος θα μπορούσαν να γράψουν τέτοιες αρλούμπες και μιλάω φυσικά για το θέμα προπηλακισμού ποδοσφαιριστών μας.

Ακόμα και να ίσχυε πρέπει να είσαι πανηλίθιος για να σπείρεις διχόνοια αυτή τη στιγμή μεταξύ κόσμου και διοίκησης, σε μια εποχή που η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ την ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τέτοια θέματα (αν ίσχυαν, το ξανατονίζω) λύνονται εσωτερικά και με διάλογο.

Από την άλλη, εγώ που ξέρω από πρώτο χέρι μιας και είδα τι έγινε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αυτό το κάνει ακόμα πιο σοβαρό. Ποιος και γιατί τότε είχε τη φαεινή ιδέα να ζημιώσει με αυτό τον τρόπο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τη Θύρα 9 και μετέπειτα την ίδια την Διοίκηση και να δώσει τροφή στα αντίπαλα ΜΜΕ ?

Ο συγκεκριμένος είναι επικίνδυνος και κούφιος και θα πρέπει να απομακρυνθεί από όποια θέση κατέχει άμεσα.

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια συμφέροντα του εξυπηρετούνται με αυτή την κίνηση ή αν τα έκανε απλά από χαζομάρα αλλά μόνο ζημιά έκανε και αφού δεν μπόρεσε να προβλέψει κάτι τόσο άμεσο σκεφτείτε στο πόστο του πως ενεργεί…

Όσο αφορά το θέμα Τράττου καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως ο άνθρωπος έφαεν 5 πάτσους. Ούτε εντατική πήγε, ούτε νοσοκομείο βαριά πήγε, ούτε ήταν της διάλυσης, αντιθέτως σύμφωνα και με τον Παναγή προτίμησε να πάει απευθείας σπίτι του. Για το ξύλο που έφαεν άποψη μου είναι πως ήταν πολύ πολύ λίγο του! και εξηγούμε:

Να έχει  την αναίδεια αυτός ο βρικόλακας που μας ξεζούμιξε το αίμα τόσες φορές να εμφανίζεται σε φιλικό μας στο Πελέντρι? Να έχει την ξεδιαντραποσύνη, αυτός ο άνθρωπος που με τη διαιτησία του έδιωξε το 2003 τον Τόνι από την ΟΜΟΝΟΙΑ να εμφανίζεται σε φιλικό μας ενώ ο Τόνι είναι προπονητής? Μα ούτε τσίπα ? Δηλαδή νιώθει άτρωτος? Πως την είδε ο συγκεκριμένος χειρούργος?

Και να μου λέτε ότι είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ?

Σκατάς είναι σαν όλους τους άλλους με μία κόρη μάλιστα που φωτογραφίζεται παντού με το αποεΡλ πάνω της, με ενωτικές σημαίες, σε πανηγυρισμούς εκλογής του Αναστασιάδη με τη σάρπα του σκατού επιδεικτικά κτλ.

Και να βάζετε αυτό το τσογλάνι που μας στέρησε τίτλο στο ίδιο λεωφορείο με τους παίκτες μας και τον Τόνι να το φυγαδεύσετε? Και δεν φτάνει αυτό να λέτε ψέματα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στον Πράσινο ΛΑΟ ότι ο Τράττός δεν είναι στο λεωφορείο? Ρε μα σοβαρομιλούμε ???????????

Έχετε γνώση του τι εκάματε? Καταλαμβαίνετε πως εδώκατε πουνιά του εαυτού σας?

Όσο αφορά τον σύνδεσμο διαιτητών που έβγαλε και ανακοίνωση να θυμούνται τι έπαθε ο Τράττος και να κανονίσουν την πορεία τους για ένα δίκαιο πρωτάθλημα. Αν είναι δυνατόν αυτά τα οργανωμένα τσογλάνια να ζητάνε από την πολιτεία να αναλάβει.

Εσάς ποιος θα σας αναλάβει ρε καθάρματα που παίζετε στον ίδιο Θίασο τόσα χρόνια? Που παίζετε με τα νεύρα μας κάθε φορά που θα πάμε γήπεδο?

Εκτός όμως από το σύνδεσμο ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΟΠ.

Η οποία φυσικά όταν ένας οπαδός που πήγαινε σε φιλικό πήρε φωτιά και πήγε νοσοκομείο με εγκαύματα δεν ένιωσε την ανάγκη να πει τίποτα και ούτε την ενόχλησαν κρούσματα βίας. Ούτε όταν ο Ρουβάς δήλωσε για γήπεδο του το εξοχικό μας και οι μαθητές εξέδωσαν ανακοίνωση που έλεγε πως δεν ευθυνόμαστε για τίποτα αν έρθουν ξανά στο εξοχικό. Ούτε αυτό τους πείραξε εκεί στην ΚΟΠ !!  Αυτά δεν είναι κρούσματα βίας βλέπετε.

Οι 5 πάτσοι όμως ήταν απαράδεχτοι.

Εδώ θα συμφωνήσω… Αφού είναι ολοκάθαρο πως δεν έφταναν. Ναι, ήταν απαράδεχτοι, άλλη φορά να είναι πιο δυνατοί να το ευχαριστιέμαι…

ΥΓ1. Σκατό – Ρουβάδες στο Γ.Σ.Π. με ξένους διαιτητές. Ακούσατε τίποτα? Καμιά φωνή? Κιχ? Ρε ούτε ο σύνδεσμος διαιτητών δεν παραπονέθηκε..!!!

YΓ2. Εσύ να κάμεις αναγνώριση… Εσένα ποιος θα σε κάμει ?

ΥΓ3. Αν αγγίξετε δικό μας χωστείτε. ΟΥΛΛΟΙ

ΥΓ4. Σαν σήμερα (1865) ο Δρ. Τζόζεφ Λίστερ είναι ο πρώτος χειρουργός που χρησιμοποιεί απολυμαντικό κατά τη διάρκεια εγχείρησης. Μετέπειτα ακολούθησαν και άλλοι με τον Τράττο να είναι ένας από αυτούς.